Testissä Holika Holikan kuorintasukat

*Sis. mainoslinkin

Tykkään kauneudenhoidosta, rasvoilla läträilystä ja tuotteiden testailusta, mutta myönnän, että yksi tylsimmistä jutuista on jalkojen hoito. En tiedä, miksi koen sen niin tylsäksi, sillä totuushan on, että kun jalat ovat hyvin hoidetut ja niiden iho on pehmeä, tuntuu jopa kävely mukavammalta. Jostain syystä jalkojen  olemassaolon kuitenkin vain aina unohtaa ja jos pelkkä rasvailu tuntuu liian vaivalloiselta.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kaltaisilleni laiskoille jalkojen hoitajille erilaiset kuorintasukat ovat taivaan lahja. Niitä pidetään jalassa tovi ja muutamassa päivässä jalat alkavat luomaan nahkaansa kuin käärme, minkä seurauksena kovettumiksi kerrostunut iho lopulta rapisee irti jalkapohjista ja sen alta paljastuu pehmeä, hyvinvoiva iho.

Käytän kuorintasukkia silloin tällöin ja parit viime kerrat olen valinnut jalkoihini töiden kautta minulle päätyneet korealaiset Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukat.  Nämä kuorintasukat ovat yksi Holika Holikan myydyimmistä tuotteista, joten olin hyvin kiinnostunut testaamaan, kuinka hyvin ne toimisivat. Ensimmäinen kokeilu meni hyvin, joten käytin niitä sen jälkeen mielelläni uudelleenkin.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Jos kuorintasukkien konsepti ei ole tuttu, niin tiivistetysti sanottuna ne hyödyntävät runsaasti happoja sisältävää nestettä, jonka annetaan muhia jalkojen ihoa vasten näiden sukkien tapauksessa 90 minuuttia. Erilaiset ihoa kuorivat AHA- ja BHA-hapot imeytyvät iholle ja muutamien päivien kuluttua happojen vaikutus alkaa näkyä, kun jalkojen iho alkaa pikkuhiljaa kuoriutua irti.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Holika Holikan kuorintasukkien pakkaus sisälsi kuorivaa nestettä sisältävät pussit, joiden sisältö kaadetaan reilun kokoisiin, sukkamaisiin pusseihin sen jälkeen kun ne on vedetty jalkoihin. Pussit ovat reippaan kokoiset, eli ne jaloissa voi kyllä kuljeksia kotona, mutta helpommalla pääsee, kun minimoi kuorintasukkien vaikutusaikana ympäriinsä tepastelun.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minulla on molemmilla käyttökerroilla mennyt noin 4-5 päivää, että kuorintasukkien kuoriva vaikutus alkaa näkyä jaloissa. Sen jälkeen on kestänyt saman verran aikaa, että kuollut ihosolukko irtoaa jaloista pikkuhiljaa. Irtoilevaa ihosoukkoa ei suositella repimään itse irti, sillä silloin saattaa vahingossa tulla lopulta repäisseeksi myös ihoa, joka ei ole vielä ollut valmis irtoamaan ja iho voi jopa vaurioitua sen seurauksena.

Itse olen sekä päivisin hengaillut että myös öisin nukkunut tavalliset sukat jalassa silloin, kun jalkojen iho on irtoillut, sillä kuivuneita ihon kappaleita saisi muuten keräillä sängystä ja muutenkin sitä irtoaisi paljaista jaloista helposti kotona mattoihin ynnä muihin paikkoihin, mikä ei välttämättä viehätä muita asuinkumppaneita.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Holika Holikan kuorintasukat eivät ole tehokkaimmat kokeilemani kuorintasukat, mutta ne poistavat kyllä kuolleen ihosolukon ja kovettumat varsin hyvin jaloistani.  Esimerkiksi Salvequick-merkin kuorintasukat ovat olleet tehokkaammat. Ne ovat poistaneet minulla vieläkin enemmän kovettumia ja niiden kanssa ihoni on pysynyt pehmeämpänä vieläkin pidempään.

Holika Holikan kuorintasukkien jäljiltä iho jäi kyllä mukavan pehmeäksi ja kuollut ihosolukko irtosi kaikkialta jalkojen ihosta hyvin selkeänä, eli kaikki pahimmat kuivuudet ja selkeimmät kovettumat todellakin irtosivat niillä tehokkaasti.

(Vaikka olen käyttänyt sukkia kahdesti, olen molemmilla kerroilla unohtanut kuvata jalkani kuoriutumisen loputtua.)

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Minusta nämä Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukat ovat loistava tuote niille, joiden jalkojen iho kaipaa tavallista tehokkaampaa hoitoa ja erityisesti niille, joilla ei ole aiempia kokemuksia kuorintasukista. Ne irrottavat taatusti kuollutta ihosolukkoa, minkä lisäksi ne myös sisältävät runsaasti muita ihoa pehmentäviä ja hoitavia ainesosia. Ne eivät kuitenkaan ole hirveän tujut ja esimerkiksi oma jalkaterien ihoni kohtasi ne täysin ongelmitta.

Minusta nämä kuorintasukat ovat erinomainen keino kaunistaa jalat koko talven kestäneen sukissa piilottelun jäljiltä. Jos kuorintasukkia käyttää ennen lomamatkaa tai muuta tärkeää menoa, suosittelen vetämään ne jalkaan kolme viikkoa sitä ennen. Näin jaloilla on aikaa kuoriutua rauhassa eikä ihoriekaleita varmasti roiku niistä enää silloin kun jalkojen haluaa olevan nätin näköiset. Kuorinnalla valmisteltuja jalkoja on sitten muutenkin helppoa pitää pehmeinä ja kauniina voiteilla ja jalkanaamioilla.

*Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling -kuorintasukat löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling kuorintasukat kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokeumuksia kuorintasukista?


Lue myös:
Nämä ovat Holika Holikan 7 suosituinta tuotetta
Loistava apu väsyneille jaloille: rentoutussukat
Paras rakeeton kuorinta: Holika Holika Smooth Egg Skin Peeling Gel

13 kommenttia artikkeliin ”Testissä Holika Holikan kuorintasukat”

 1. Kun kokeilin kuorintasukkia ensimmäisen kerran mitään ei tapahtunut pariin ensimmäiseen päivään ja ehdin jo ajatella että taisi olla ihan humpuukia koko juttu, ei toimi minulla. Unohdin koko jutun ja menin bodybalance tunnille, jossa ollaan ilman kenkiä ja sukkia. Jumppasalissa oli viileä, joten riisuin sukat vasta kun tunti alkoi. Voi sitä järkytyksen määrää kun hetken päästä jossain venytyksessä huomasin, että jalkateräni ovat alkaneet kuoriutua ja ihoriekaleita roikkui ympäri jalkapohjia! Hävetti niin paljon! Koko tunnin yritin asetella jalkoja niin ettei vierustoverit näkisi kauheita jalkojani ja tunnin lopuksi tarkistin ettei ihoriekaleitani vaan jäänyt lattialle. Loppuviikon pidinkin visusti sukat jalassa ympäri vuorokauden 😀

  • Haahhah, joo tuo kuoriutumisen alkaminen voi tosiaan yllättää kun ensin ei tapahdu mitään.

  • Ihan samanlainen kokemus täälläkin, tyytyväisenä & pahaa-aavistamattomana tallustelin joogatunnille – ja lopputunnin sainkin häveliäästi potkiskella irtoilevia ihonriekaleita sivummalle. 😀

 2. Heh, mulla on kosmekaapin perukoilla pyörinyt tällainen kuorintasukkapaketti varmaan pari vuotta, kun ikinä ei muka ole aikaa sitä reipasta tuntia odotella sukat jalassa 😀 Jospa vielä ennen kuukauden päässä häämöttävää Kreikan matkaa ne vaivautuisin käyttämään, elleivät ole jo vanhentuneet ja menettäneet tehojansa…

 3. Mä testasin näitä muutama viikko sitten. Jalat tulivat todella pehmeiksi, mutta multa ei kuoriutunut ihoa ollenkaan. Ehkä pidin sukkia liian vähän aikaa jalassa. Olin kuitenkin tyytyväinen jo siihen jalkojen pehmeyteen

 4. Testattu useammalta merkiltä, muistaakseni ainakin Etude Housen .. Dermosililta on myös ilmestynyt vastaava tuote, jota en sen korkeamman hinnan takia ole viitsinyt hankkia.
  Ensimmäistä kertaa Koreasta naamiosukat tilattuani sain huomata, että kyseessä olikin vain kosteuttava tuote – pehmentävä teho ei ollut lainkaan sitä luokkaa, kuin näissä hapokkaissa jalkakuorinnoissa. No, uusi yritys ja luin eBayn kuvauksen tarkemmin.. onko siis kyseessä peeling vai pelkkä moisturizing.. Niitäkin kun on myynnissä, aivan kuten kosteuttavia käsineitäkin.

  • Joo, kosteuttavatkin sukat ovat tosiaan ihania. Pitäisikin itseasiassa laittaa sellaiset taas jalkaan, kun muutama pari niitäkin odottelee kotona! 🙂

 5. Useampia erilaisia on tullut kokeiltua. Tuntuu vaan, ettei missään tehot riitä näihin kovettumiin, vaikka tokihan ne kuitenkin edesauttavat vallitsevaa tilannetta.

 6. Testattu on! Korealaiset vie voiton. Ruokakaupasta ostetiúilla ei tehnyt mitään! (Se merkki jolla on useita jalkojenhoitoon tarkoitettuja tuotteita). Odotukset tietty oli samanlaiset, kuin korealaisten sukkien kanssa.

Kommentointi on suljettu.