Esittelyssä uudet Pirkka Argan -vartalotuotteet

Muistatteko, kun fiilistelin teille jo pidemmän aikaa sitten Pirkan uudistaneen ihonhoitotuotteitaan ja tuoneen myyntiin pirteän turkooseihin pakkauksiin pakatut Argan-tuotteet?
Onko kukaan nähnyt ennen Pirkka-kosmetiikkablogiyhteistyötä? Ei ole tainnut, mutta tämä syntyi ihan täysin omasta pyynnöstäni, sillä minä rakastan saada esitellä teille kivoja edullisia tuotelöytöjä. Sain kokeiltavakseni koko uuden ihonhoitotuotevalikoiman, mutta päätin aloittaa sen esittelyn pitäytymällä vartalotuotteiden puolella.
SIM Finlandilla valmistutetut tuotteet on pakattu pirteänturkooseihin ja takuuvarmasti hyllystä pomppaaviin pakkauksiin, jotka ovat mielestäni ihana vaihtoehto perinteisille tuotepakkauksien väreille. Nopeasti katsottuna purkit näyttävät tasavärisen turkooseilta, mutta itseasiassa niiden pintaa koristaa kaunis printtikuvio. 

Otin Argan-käsivoiteen ensin sängyn viereen suunnitellen sen yökäyttöä, sillä en pidä päivisin käsivoiteen tahmaamista tassuista. Yllätyksekseni voide kuitenkin imeytyi aivan uskomattoman hyvin käsiini jättäen ne pehmeiksi, muttei ollenkaan klähmäisen tuntuisiksi. Ei epäilystäkään, etteikö tästä tuotteesta voisi tulla toimistotyöläisten suosikkia, sillä voide imeytyi käsiin lupaustensa mukaisesti pikavauhtia ja tämän kanssa voi jatkaa paperihommiakin jo todella nopeasti ilman pelkoa rasvatahroista. Ei siis mikään yöllinen tehokosteuttaja, mutta aivan loistavasti päiväkäyttöön soveltuva käsien hellijä!
Käsivoiteessa oli mieto tuoksu, jota sana puhdas kuvannee parhaiten. Pidin itse tuoksusta kovasti ja se on ollut tähänastinen Pirkka-suosikkituoksuni.
Jalkavoiteen kohdalla minua pelotti hieman, sillä tuotepakkaus lupasi paitsi ravita ja hoitaa, mutta myös virkistää väsyneitä jalkoja ja mainittiinpa tuotepakkauksessa siinä vielä olevan mentolin tuoksunkin. Olisiko tämä taas niitä kaameita kintut kylmiksi vetäviä tuotteita?
No eipä onneksi ollut. Mentoli ei tuntunut tuotteessa mitenkään viilentävää efektiä tuovana ja se vaikuttikin olevan lähinnä tuotteessa tuomassa juuri sitä luvattua tuoksua. Jalkavoiteen koostumus tuntui kosteuttavalta ja jalkoihin hyvin imeytyvältä enkä varsinaisesti huomannut mitään kovin tehokasta virkistävää vaikutusta, mutta itse olin siitä vain tyytyväinen, sillä ne ”mukavan virkistävät” vaikutukset ovat harvoin olleet minulle mieluisia. Kyseessä ei ollut mikään korppukantapäiden tehokosteuttaja, mutta jalat silti oikein hyvin pehmeinä pitävä voide.
Vartalovoideintoilijana tartuin tietysti Argan Vartalovoiteeseen ihan erityisellä innolla. Pidän melko täyteläisistä koostumuksista, jotka voivat olla joidenkin makuun jopa liiankin rasvaisia, joten jännitin,  kuinka arganöljyä, karitevoita ja hyaluronihappoa sisältävä vartalovoide minun makuuni menisi.
Kuten vähän arvelinkin, oli voiteesta tehty mielummin yleiseen makuun helposti menevä kuin omia mieltymyksiäni täysin kohtaava. Voide kosteutti ihoa mukavasti, mutta imeytyi todella hyvin ja jätti pinnan, jollaisen useimmat vartalovoiteiden käyttäjät tahtovat tuotteensa jättävän: kosteutetun ja pehmeän, mutta mahdollisimman vähän rasvaiselta tuntuvan. 
Yritin kovasti keksiä, mille voide tuoksuu, sillä kaikki vartalotuotteet tuoksuivat keskenään erilaisilta. En kuitenkaan saanut mieleeni mitään selkeää tuoksua, jolta tuote tuoksuisi. Keksiikö joku muu? Tuoksu oli joka tapauksessa kevyehkö ja kahta muuta tuotetta hieman hauvesimäisempi.

Onko joku muu kokeillut Pirkka Argan -sarjan vartalotuotteita? 

Pirkka Argan -vartalotuotteilla on hintaa n. 3,95-4,95 euroa kappale.

9 kommenttia artikkeliin ”Esittelyssä uudet Pirkka Argan -vartalotuotteet”

  1. Pirkka saa nyt kyllä täydet pisteet pakkaus suunnitelusta! Ihanat turkoosit putelit! 😀 Täytyy kyllä ehdottomasti testata näitä joskus. Vartalovoiteelle olisikin kohta tarvetta.

  2. Ostin kasvovoiteen, jäi käyttämättä… :/ koostumus ja tuoksu levitettäessä tosi kiva, mutta omalle pintakuivalle iholle ei riitä. Yöksi laitan tujumpaa rasvaa, aamulla laitoin pirkkaa, imeytyy tosi nopeasti mikä plussaa, mutta jättää iholle semmoisen kalvon? Jonka alla iho kuivuu lisää ja lohkeilee sitten isona paloina pois ja jättää meikin pintaan rumia repaleita :/ oli aika pettymys, muutaman päivän käytöllä sain ihoni niin kamalaan kuntoon, että edelleen korjaillaan "tuhoja"..

  3. Kokeilin siskoltani Pirkan käsivoidetta ja pakko myöntää, että oli se kyllä hyvää! Olin niin epäileväinen tuon suhteen, miten muka joku pirkka voisi olla hyvä.. 😀 Yllätyin positiivisesti.

  4. Vartalotuotteita en ole vielä testannut, aikomus on. Sarjan kasvojen puhdistusvaahto on kyllä tähän asti kokeilemistani vaahtopuhdistajista ehdottomasti paras, sillä lähtee myös vedenkestävä meikkivoide ja ripsiväri.

  5. Oli pakko tämän innoittamana napata käsirasva työmatkalla kaupasta. Täällä juurikin se toimistotyöläinen, jolla käsirasvan pitää imeytyä nopeasti! 🙂

  6. Jalkavoide on todella hyvä minun kuiville jaloille. Olen myös paljon paljasjaloin, koska harrastan tanssia, joogaa ja kehonhuoltoa ja jalkapohjat ovat lujilla, tekee hyvää jaloille kun laitan joka ilta koipiini.

Kommentointi on suljettu.