Vuoden 2015 parhaat hiustuotteet

Esittelin teille eilen vuoden parhaat meikkituotelöytöni, joista olen tämän vuoden aikana blogissani postannut ja tänään esittelyssä olisivat vastaavat hiustuotelöydöt.

Tässä ne siis tulevat, 10 vuoden 2015 parasta hiustuotetta:

Cutrin PUREISM Deep Cleansing Shampoo

Vuoden 2015 paras shampoo: Cutrin PUREISM Deep Cleansing Shampoo

En ole koskaan ennen tajunnut, kuinka tärkeä tuote hyvä syväpuhdistava shampoo voikaan olla ennen kuin kokeilin tätä tuotetta. Hellävarainen koostumus kirkastaa hiusten sävyä ja poistaa niistä muotoilutuotteiden ja hiuksia samentavien muiden aineiden rippeet, mutta ei tee hiuksista kuivan tai karhean tuntuisia. Vaaleat hiukseni eivät osaisi enää olla ilman tätä tuotetta.

Cutrin repairism conditioner

Vuoden 2015 paras hoitoaine: Cutrin Repairism Conditioner

Hiusparkani ovat saaneet kokea viimeisen reilun vuoden aikana paljon, joten ne kaipaavat tehokkaasti hoitavia tuotteita. Tämä rakennepaikkaava hoitoaine silottaa ja pehmentää käsiteltyja ja vaurioituneita hiuksia ilman, että se kuitenkaan tekee niistä raskaan tuntuisia. 

John Frieda Frizz Ease Forever Smooth -shampoo ja hoitoaine

Vuoden 2015 paras parivaljakko: John Frieda Frizz Ease Forever Smooth -shampoo ja hoitoaine

Tämä silikoniton kaksikko silottaa hiukset silkkisen sileiksi, mutta jättää ne samalla pehmeän ilmaviksi. Sekä shampoo että hoitoaine ovat molemmat todellisia löytöjä, joista voisin maksaa vaikka tuplasti enemmän kuin mitä niistä kaupassa pyydetään!

Id HAIR 911 Rescue Spray Protecting Mist

Vuoden 2015 paras hiuksiin jätettävä hoitoaine: Id HAIR 911 Rescue Spray Protecting Mist

Mansikan tuoksuinen rakennepaikkaava suihke kosteuttaa ja silottaa hiuksia sekä suojaa niitä lisäksi muotoilulaitteiden lämmöltä. Mikään hoitosuihke ei ole ikinä tehnyt näin paljon hyvää hiuksilleni!

Nutturakoriste

Vuoden 2015 hiusasuste: Nutturakoriste

Nutturan ympärille kietaistava kukkasomisteinen hiuskoriste on kätevä tapa muuttaa arkinen kampaus hetkessä astetta laitetummaksi ja jopa erittäin juhlavaksi.

Root Coverup

Vuoden 2015 erikoistuote: Color Wow Root Cover Up -hiuspuuteri

Tyvikasvun hetkessä kadoksiin taikova hiuspuuteri on todellinen pelastajatuote! Kätevä sävytetty puuteri tekee hiusten tyveen todella luonnollisen lopputuloksen, joka ei todellakaan näytä meikatulta.

Kierrepinnit

Vuoden 2015 apuväline: Kierrepinnit

Näiden pinnien avulla syntyy helposti monimutkaisiltakin näyttäviä kampauksia ja näppärät pinnit pitävät ne tukevasti paikoillaan.

BaByliss Clip & Curl

Vuoden 2015 paras kiharruslaite: BaByliss Clip & Curl -lämpörullat

Näiden innovatiivisten lämpörullien avulla hiuksiin on helppo luoda pehmeitä laineita ja upeita kiharoita. Pehmeät rullat eivät jätä hiuksiin painaumia ja tekevät muutenkin täydellistä lopputulosta myös lyhyehköihin hiuksiin.

Maria Nila Dry Shampoo

Vuoden 2015 paras kuivashampoo: Maria Nila Dry Shampoo

Kuivashampoo, joka tekee kaiken mahdollisen ja vielä vähän enemmänkin: Tämä kuivashampoo tekee hiuksista puhtaan tuntuiset ja tuuheat ilman, että se jättää hiusten tyveä sameaksi tai klähmäisen tuntuiseksi.

ghd Arctic Gold IV

Vuoden 2015 paras hiuslaite: ghd V Arctic Gold Professional Styler

Hiuksissa vaivatta liukuva muotoilurauta luo yhdellä vedolla joko suoraa, taipuisaa tai kiharaa lopputulosta. Laadukas rauta lämpenee nopeasti, jättää hiukset sileän tuntuisiksi ja luo niihin kestävän kampauksen.

Millaisia hiustuotelöytöjä te olette kuluneen vuoden aikana tehneet?

7 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2015 parhaat hiustuotteet”

 1. Mä kävin ostaan noi John Friedat heti paikalla kun olit kirjottanut niistä blogissa, mutta voi mikä pettymys! Ei ne kyllä mun hiuksia saa mitenkään erityisen siloisiksi… Aiemmin oli täysin käsittelemättömät hiukset, silloin toimi ihan perus-ok-tasolla, mutta nyt kun on muutamia raitoja, niin tarve olisi jollekin jytymmälle… Mikä olisi sellainen hoitis, joka olisi lähimpänä kaupan väripakettien mukana tulevaa hoitista?

  • Voi harmi, etteivät toimineet hiuksissasi yhtä hyvin kuin omissani. :/

   Omien kokemuksieni mukaan tuo on ollut parhaiten silottava hoitoaine, mutta nyt olen kokeillut viimeviikkoina muutamaan otteeseen Maria Nilan Care Luminous Colour Colour Guard Masque -hiusnaamiota(http://eleven.fi/maria-nila-care-luminous-colour-colour-guard-masque-25120.html), joka on ollut omille hiuksilleni jopa liian silottava ja ravitseva ja tehnyt tukasta siksi melko lättänänkin. Ehkä siinä olisi kuitenkin niitä siloitustehoja, joita hiuksesi kaipaavat?

   • Kiitos vinkistä! 🙂 Täytyykin katsoa, mistä sitä saisi – asun ulkomailla, niin sen metsästys voi olla hankalampaa… Ja ulkomaista tuli mieleen, että mahtaiskohan tää suunnattoman kalkkipitonen vesi aiheuttaa ongelmia hiusten kanssa, kun Suomessa kyllä on hoitoaineet riittänyt?! Varmaan pitäisi siis suunnata myös jonnekin syväpuhdistavien shampoiden luokse…

 2. Sexyhealthyhairi soya want it all 22in1 hiuksiin jätettävä hoitoaine on tämän vuoden suosikkituote. Sain sen tosin vasta jouluaattona siskoltani lahjaksi, mutta muutaman kerran kokeilujen perusteella todella hyvää ainetta. Hiuksista tulee siistit, pehmeät ja kiiltävät, mutta hoitoaine ei latista lisutukkaani ollenkaan, sen sijaan hieman tuuheuttaa. 🙂

  • Kuulostaa ihanalta, täytyykin tehdä tuon kanssa tuttavuutta. Kiitos vinkistä! 🙂

Kommentointi on suljettu.