Loistava edullinen kivipuuteri

Olen ehdottomasti kivipuuterimimmejä. Palataan toiste niihin sen takana oleviin syihin, mutta tänään haluaisin esitellä teille yhden loistavan edullisen kivipuuterin.
Olen tutustunut viime vuoden aikana useampaan Oriflamen tuotteeseen merkin lanseerattua The One -linjansa, josta olen tehnyt loistavia tuotelöytöjä. Yksi niistä on blogini kautta minulle päätynyt merkin IlluSkin Powder -kivipuuteri.
Kaikki IlluSkin -linjan meikkipohjatuotteet joita olen kokeillut ovat olleet aivan loistavia! Tämän puuterin lisäksi olen ihastunut linjan peiteaineeseen ja meikkivoiteeseen ja tämä oli aivan täydellistä jatkoa niille.
Käytän puuteria aina meikkivoiteeni päällä. Levitän meikkivoiteen iholleni ja taputtelen sen mattaiseksi puuterilla. En käytä sivellintä, sillä tahdon mielummin painella ihoni täydellisen rasvattoman tuintuiseksi.
Samalla kuitenkin tahdon, että käyttämäni kivipuuteri on todella ohut eikä näytä iholla raskaalta vipallakaan sille levitettynä.
Haluan, että se tuntuu kevyeltä ja rasvattomalta, mutta näyttää ohuelta ja silti heleältä.
Kuulostaa suurilta toiveilta, mutta minun mittapuullani tämä on yltänyt niihin toiveisiin todella hyvin.
En ole ihminen, joka tahtoisi kantaa puuteria mukanaan pitkin päivää. Ihoni alkaa kiilellä t-alueelta jonkun verran päivän aikana, mutta koska painelen sen aamulla puuterilla mattaiseksi huolettoman siveltimellä sipaisun sijaan, kestää meikkipohja pitkään hyvänä ilman, että oikeastaan koskaan puuteroin sitä pitkin päivää uudelleen.
Jos kuitenkin tahdon kantaa puuterirasiaa mukanani toivon sen olevan kompaktin kokoinen ja sitäkin tämä tuote on.
Käytössäni on puuterin vaalein sävy ”Light”, joka on läpkuultavan vaalea ja on sopinut vaalealle hipiälleni loistavasti muutamatta meikkipohjani sävyä mihinkään suuntaan.
Minusta tämä on ollut loistava peruspuuteri, joka on iholla täydellisen kevyt ja hienojakoinen, pitää ihoni hyvin mattana, kiinnittää meikin ja näyttää iholla hyvältä koko päivän.
Olenkin ollut todella yllättynyt, kuinka hyviä löytöjä Oriflamen The One -meikkilinjasta on käyttööni löytynyt!
Oletteko te kokeilleet Illuskin Compact Powderia tai muita IlluSkin -tuotteita?
(Puuterin löydät Oriflamen omilta sivuilta täältä.)

13 kommenttia artikkeliin ”Loistava edullinen kivipuuteri”

 1. Sopisiko tuo sun mielestä myös mineraalipohjan kanssa käytettäväksi? 🙂 Mattaako sen verran hyvin?

 2. Moi! Mitä meikkivoidetta käytät pääsääntöisesti tällä hetkellä? Olen yrittänyt blogistasi bongailla meikkivoidevinkkejä _ERITTÄIN_ vaalealle iholle. Otin vinkistä vaarin ja kokeilin Revlonin Colorstay -meikkivoidetta sävyssä 110 Ivory (kuivemmalle iholle), joka oli sävyltään riittävän vaalea, mutta kuitenkin liian punainen omaan ihonsävyyni. En muutenkaan pitänyt siitä, miltä meikkivoide näytti kasvoillani, sillä se korostaa hyvin pintakuivaa ihoani ruman näköisesti (oli pohjalla kuinka hyvin kosteutettu iho hyvänsä), eikä muutenkaan peitä poskieni punoitusta riittävästi.

  Stockmannin meikkivoidevalikoiman ympäri penkomisen ja lukuisten meikkivoidenäytteiden testaamisen jälkeen päädyin Estee Lauderin Double Wear Light -meikkivoiteeseen sävyssä 0,5, joka oli kaikista kokeilemistani näytteistä vaalein sävy. Voide on muuten aivan täydellistä niin peittävyydeltään kuin miltä näyttää iholla, mutta sävy on edelleen hiukan liian tumma.

  Onko sinulla kokemusta NARS:in Sheer Glow -meikkivoiteesta (sävy Siberia)? Lukemani perusteella sävyn pitäisi olla hyvinkin vaalea, mutta niinhän sitä sanotaan joka ikisestä markettimerkinkin vaaleimmasta sävystä, jonka sävyinen en olisi edes kesällä kuukauden yötä päivää auringossa maattuani.

  Illamasqualta pitäisi myös löytyä vaaleita sävyjä, mutta en tunne kyseistä merkkiä ollenkaan ja meikkivoiteen tilaaminen netistä on vähän kuin ostaisi sian säkissä, kun enhän ole tähän mennessä kauppaan kävelemälläkään löytänyt oikeaa sävyä…

  Myös täysin valkoisen meikkivoiteen ostaminen voisi olla yksi vaihtoehto, jolloin sitä voisi sitten blendailla muihin voiteisiin sopivan sävyn saamiseksi. En ole kuitenkaan yhtään kiinnostunut tästä voiteiden sekoittelusta, sillä haluaisin kuitenkin pitää meikkipohjan suht simppelinä ja mahdollisimman nopeasti tehtynä.

  Tuntuu, ettei kerta kaikkiaan miltään merkiltä löydy oikean sävyistä meikkivoidetta meille "lakanan valkoisille" ihmisille. Alkaa opiskelijan lompakko laihtua pikku hiljaa, kun ei tahdo oikeaa voidetta löytyä, ei sitten millään. Toivottavasti sinulla on edes pientä helpotusta ongelmaani!

  • Loreal true match? 🙂 sävy w1 melko vaalea ja keltapohjainen, n1 puolestaan neutraali!

  • Vastailenpa tässä Virven ohella – Sheer Glow Siberia on oikeasti vaalea, mutta vähän kallis summassa kokeiltavaksi. Itse en tykännyt koostumuksesta ja minulla on pintakuiva iho. Isadoralla on myös hyvä aika neutraali sävy Wake Up Make Up-meikkivoiteessa ja Goshin CC voide on myös vaalea. Jos BB voiteet kiinnostaa, niin Missha Perfect Cover #13 ja Mizon Snail Recovery ovat vaaleita, jälkimmäinen keltapohjaiselle parempi.

  • Vastaan, vaikka en olekaan Virve 🙂

   Suosittelen kyllä NARSin Sheer Glow:ta! Sävyt ovat oikeasti vaaleita, itselläni on talvisin käytössä Mont Blanc. Minulla on myös pintakuiva ja punoittava iho, lopputulos tällä meikkivoiteella on hyvin peittävä ja samalla läpikuultava. Tätä ennen olen karttanut meikkivoiteita, mutta nyt olen kääntänyt kelkkani totaalisesti. Kannattaa siis kokeilla, jos vaan on mahdollisuus 🙂

  • Täällä myös yksi suorastaan kyrsivän meikkivoidesävyongelman uhri! Minullakin tuppasi olemaan liian kelta/pinkkipohjaisia meikkivoiteita, mitä ikinä kokeilinkaan. Ihoni oli myös kamalan näköinen aina kun meikkasin (kuivuus plus akne = awful) ja olin vain niin turhautunut.

   Olen kuitenkin löytänyt BB-voiteiden ilot, ja käytän nykyään parhaimmaksi toteamaani The Body Shopin Shiso BB-voidetta. Se on hyvin lähellä aasialaisia, laadukkaita BB-voiteita niin koostumukseltaan kuin saatavuudeltaan: ei tarvitse tilata netistä, vaan voit kokeilla irl. Sävy on täydellinen minulle, kesällä ja talvella.

   Kaverini kehuivat, että minulla on täydellinen iho, ja kun kielsin väitteen kertomalla että minulla on akne, he sanoivat että se tuli puun takaa koska se ei todellakaan näy. 😀 Excellent news! Täytyy kyllä mainita, että joskus voide saattaa tuntua liian paksulta, mutta ainahan sitä voi ohentaa/levittää vähemmän. Suosittelen 🙂

  • Kiitos kaikille vastauksia antaneille. Itse huomaa, että nyt kun en ole enää jatkuvasti myymälässä töissä niin menetän vähän kosketustani oikeasti vaaleisiin sävyihin. Itselläni kun ei ole aikoihin ollut sitä "oikean väristä täydellistä meikkivoidetta" käytössä, sillä jatkuvasti on testissä jotain blogin kautta saatua. Yksi lisävinkki on muuten Make Up Storen meikkivoidevalikoima, josta myös löytyy melkoisen vaaleaa sävyä. 🙂

 3. En ole Virve, mutta huutelen sivusta: oletko kokeillut Grimasin meikkivoiteita? Grimasia käytetään paljon maskeerauksessa käsittääksen ja itsekin olen niitä kokeillut vain halloween-meikeissäni, mutta onnistuin kyllä taikomaan helposti hyvinkin vaalean ja pysyvän pohjan edellisvuoden nukkehahmolleni 🙂 olen siis itsekin vaaleaihoinen, useimmiten meikkivoiteiden vaaleimmat sävyt ovat minullekin aavistuksen väärän värisiä, mutta Grimasilta löytyi sävy, joka oli selkeästi vielä vaaleampi, olematta kuitenkaan valkoinen. Grimasin meikkivoiteitahan usein verrataan Joe Blascon meikkivoiteisiin, joskin ovat monenkertaisesti edullisempi, joten peittävyyttä ja pysyvyyttä pitäisi ainakin löytyä 🙂

Kommentointi on suljettu.