Dolce & Gabbanaa kasvoille

Ostin muistaakseni jo toista vuotta sitten eräältä työkaverilta häneltä käyttämättä jääneen Dolce & Gabbanan meikkipuuterin
Elin tuossa vaiheessa sitä elämää, johon kuuluivat meikkivoiteilla ja BB-tuotteilla läträämisen sijaan näppärät ja nopeat meikkipuuterit ja tämän toisiksi vaalein sävy numero 60 näytti iholleni passelilta.
Tuotteen mukana tuli alunperin sienimäisempi applikaattori, mutta koska pidän itse niin kovasti näistä samettisista puuterivipoista, korvasin vipan nopeasti sellaisella.
Kuten olen kertonut, voi oma ihoni tällä hetkellä melko hyvin, mutta muutama ikävä näppy on päässyt ilmestymään suunseutuville. Tämän lisäksi ihoni kaipaa sitä tavallista perustasoittelua pieneen punoitukseen ja pisamien häivyttelyyn. Lisäksi tummat silmänaluseni kaipaavat tietysti peittoa.
Ohuena iholle levittyvä meikkipuuteri tuntuu iholla miellyttävän kevyeltä ja mattaiselta, muttei kuitenkaan liian kuivalta. Oma ihoni on hieman pintakuiva varsinkin näin talviaikaan, mutta puuteri ei silti tuntunut sillä liian kuivalta jatkuvassakaan käytössä. 
Ilman meikkipohjaa.

 Pidän tällaisista helpoista ja nopeista tuoteista, joilla saa pikaisesti siistin ja kestävän meikkipohjan. Varsinkin aikaisina aamuina ne ovat oikeita pelastajatuotteita, joiden keksijöille tulisi suoda kultaa ja kunniaa rajattomia määriä.

Meikkipuuterin kanssa.
Tummille silmänalusilleni tällaisen meikkipuuterin tehot eivät aina yksinään riitä, sillä lopputulos on pelkällä muuterimaisella tuotteella paklattuna helposti liian meikatun ja raskaan näköinen, joten laitoin alle hieman Diorin Nude-peiteainetta paremman lopputuloksen saadakseni. Olen ollut myös erittäin iloinen siitä, että tämä meikkipuuterin toiseksi vaalein sävy on kerrankin iholleni tarpeeksi vaalea, yleensä kun nämä eteläisemmän Euroopan leveyspiireillä myytävät meikkipohjat kun tuppaavat olemaan hieman tummahkoja vaalealle hipiälle.

Tämä meikkipuuteri on kulkenut kanssani mukana monessa menossa ja paikassa, joten naarmuuntunut rasiakin näyttää sen mukaiselta. Pidän kuitenkin aivan suunnattomasti Dolce & Gabbanan tyylille uskollisista kauniista kullanvärisistä pakkauksesta, jonka suojaksi tosin tuli alunperin samettipussukkakin, mutta joka on jo hävinnyt muutaman muuton aikana.
Alkaisipa näitä ihania Dolce & Gabbanan tuotteita saamaan Suomestakin! Muutamia merkin meikki-ihanuuksia myy ainakin näköjään JT Beauty Outlet.
Onko teillä kokemuksia Dolce & Gabbanan värikosmetiikasta? Minkä verran muuten ylipäätänsä suositte meikkipuutereita?

8 kommenttia artikkeliin ”Dolce & Gabbanaa kasvoille”

  1. En ole kokeillut D&G:tä, mutta olen jo pitkään halunnut jotain huulipunaa tms. Sen tiedän, että Berliinissä on, mutta en sitten älynnyt syksyllä etsiä sieltä. Onko Tallinnassa? Olen D&G fani vaatteissa, vaikka ikinä ei ole rahaa niitä ostaa, ja siksi haluaisin kokeilla jotain meikkejä. En käytä meikkipuuteria, vaan Diorin Nude voidetta: minulla on kuiva vanhempi iho, ja aika tarkka saa olla, mitä sille laittaa, ettei ala oikuttelemaan.

  2. Olen viime aikoina paljon miettinut Sensain meikkipuuterin uudelleen kotiuttamista, yhteen aikaan meikkasin pelkästään sillä. Nykyisin ihoni on pintakuivempi kuin 10 vuotta sitten ja olen pohtinut onko ihoni liian kuiva meikkipuutereille. Käyttö on kyllä unelman nopeaa ja helppoa!

    Tosi kaunista jälkeä tuo D&G tekee, itsellä ei ole brändin meikeistä kokemusta.

  3. Käytin aiemmin meikkipuutereita aina, mutta nykyisin vain joskus kesäisin. Guerlainilla on hyvät meikkipuuterit, samoin Cliniquella. Myös Lumenella hyvä hinta/laatusuhde.
    Dolce&Gabbanan tuoksut sen sijaan ovat aina olleet suosikkejani. Juuri tilasin Pour Femmen netistä ja The Onea menossa ties kuinka mones pullo käytössä.

  4. Moi! Osaatko vinkata ketään kosmetiikkabloggaajaa, jolla olisi rasvainen iho ja joka testaisi enemmän sellaisia tuotteita? Englanniksikin käy. Tai en tiedä, että luetko paljon muiden kosmetiikkablogeja?

  5. Käytin nuorempana paljon meikkipuutereita, välillä siirryin käyttämään meikkivoidetta ja puuteria, nyt olen taas siirtynyt meikkipuuteriin.Ostin syksyllä ekan kerran Estee Lauderin uuden Invisible Powder Makeup_meikkipuuterin joka on huippuhyvä.Se on ohut, levittyy hyvin, ei keräänny juonteisiin kuten monet aikaisemmista meikkipuutereista mutta peittää silti todella hyvin.Jossain vaiheessa luovuin meikkipuutereista juuri siksi että ne tuntuivat kerääntyvän juonteisiin ja ajattelin että se ikä on ohi että voi niitä käyttää.Mutta nyt löysin tämän Estee Lauderin ja voin onneksi palata taas nopeaan ja helppoon meikkaamiseen ja näyttää silti hyvältä.Minulla on sekaiho joka kiiltää helposti mutta tämän kanssa ei ole sitäkään ongelmaa.

Kommentointi on suljettu.