Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – puhdistusbalmien äiti

*Sis. mainoslinkin

Olen esitellyt blogissani muutamia kiinteitä puhdistusbalmeja, jotka ovat suosittuja Aasiassa. Meidän markkinoillamme kiinteiden puhdistusbalmien äidiksi ja myyntihitiksi voisi kuitenkin kutsua Clinique Take The Day Off Cleansing Balm -puhdistusbalmia, jolla on vankka fanijoukko ja minusta ihan syystäkin.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Tutustuin tuotteeseen alunperin jo vuosia sitten töiden kautta, mutta en ole aikoihin omistanut sitä. Nappasinkin täällä Bangkokissa kaupassa ostoskoriini tuotteen matkakokoisen version, sillä halusin verestää käyttökokemuksiani tuotteesta ja samalla päästä esittelemään sen kunnolla teillekin täällä blogissa.

Clinique Take The Day Off Cleansing Balm -puhdistusbalmi on tosiaan kiinteä puhdistustuote, joka irtoaa purkista nokareina. Tuotteen kiinteä koostumus sulaa kuitenkin ihon lämmössä ja kasvoille hierottaessa, joten se puhdistaa kasvot kuten puhdistusöljy. Puhdistusbalmi sopii täydellisesti puhdistamaan kasvoilta voimakkaankin meikin ja sen hellävarainen koostumus sopii erinomaisesti myös silmämeikin poistoon.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Clinique on tunnettu tuotteidensa huolellisesta allergiatestauksesta. Allergiatestaus itsessään ei ole mikään taikasana ja jokainen merkki tekee sitä tuotteillaan, sillä eihän tietenkään ole minkään merkin etujen mukaista laittaa levitykseen tuotetta, joka aiheuttaa monille herkkyysreaktioita. Koska kuluttajilla on muutenkin taipumusta yhden huonon tuotekokemuksen jälkeen julistautua allergisiksi koko tuotemerkille, haluaa jokainen tuotemerkki tietysti ensisijaisesti myydä tuotteita, joissa on hyvin siedettyjä koostumuksia.

Cliniquenkaan kohdalla allergiatestaus ei tarkoita, etteikö merkin tuotteille voisi joku olla allerginen. Tottakai voi, mutta Clinique kertoo panostavansa tuotekehittelyssään tuotteidensa allergiatestaukseen aivan erityisesti.  Uutta tuotetta kehittäessä sen koostumusta testataan 12 kertaa 600 ihmisisellä, eli yhteensä 7200 kertaa. Jos yksikin näistä testikerroista saa aikaan allergisen reaktion, tuotekoostumusta muutetaan ja se testataan uudelleen. Cliniquen voisikin siksi sanoa olevan yksi varmimmista merkeistä, jonka puoleen kääntyä, jos iho reagoi herkästi, mutta ei ole saanut täysin tunnistettua, mikä herkkyyttä aiheuttaa.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Muistin, että Clinique Take The Day Off Cleansing Balm -puhdistusbalmi on loistava puhdistustuote, mutta otettuani sen taas käyttöön tajusin, etten ollut ihan oikeasti täysin muistanut, kuinka erinomainen se on. Puhdistusbalmin kiinteä koostumus sulaa kasvoille hierottaessa pehmeän öljyiseksi tuotteeksi, joka irrottaa iholta vaivatta kaiken meikin. Silmämeikin puhdistuksessa tuote on erityisen erinomainen, sillä sen hellävarainen koostumus ei kirvele silmiäni tai sumenna näköäni.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Puhdistusbalmi irrottaa meikin helposti, minkä lisäksi se myös huuhtoutuu kasvoilta vedellä täysin vaivatta. Minulla on tapana käyttää kaksoispuhdistuksen ensimmäisessä vaiheessa apuna konjac-sientä, joka helpottaa puhdistustuotteen peseytymistä iholta, mutta tämä tuote puhdistuisi kasvoilta hyvin ilman sientäkin. Iho jää puhdistusbalmin jäljiltä puhtaaksi sekä miellyttävän pehmeäksi.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Oma puhdistusbalmini oli 30 ml purkkiin pakattu matkakoko, joka kesti minulla käytössä noin kaksi viikkoa. Normaalikokoinen tuote on 125 ml, eli reilut neljä kertaa suurempi, joten arvioisin sen riittävän päivittäisessä käytössä ainakin pari kuukautta. Minä olen tunnetusti tyyppiä, joka kuitenkin annostelee tuotteita melko runsaalla kädellä, eli muilla tuote voi olla vielä riittoisampi.

Jos siis haussa on hyvä tuote runsaankin meikin poistoon, kannattaa kokeilla tätä Cliniquen kiinteää puhdistusbalmia. *Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – puhdistusbalmi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä. 

Jos tämä puolestaan on jo entuudestaan tuttu tuote ja puhdistusbalmkikokeilujaan haluaa laajentaa aasialaisen kosmetiikan puolelle, suosittelen tutustumaan  A. by BOM Ultra Watery Eoseongcho Cleanserpuhdistusbalmiin tai Banila Co. Clean It Zero -puhdistusbalmeihin.

Ostolakossa Virve Vee Clinique Take The Day Off Cleansing Balm kokemuksia

Kuka tykää puhdistusbalmeista?

PS. Lisää Cliniquesta ja mielenkiintoisen tarinan merkin takaa voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

8 kommenttia artikkeliin ”Clinique Take The Day Off Cleansing Balm – puhdistusbalmien äiti”

 1. Oletko muuten sattunut kokeilemaan Emma Hardie Amazing face moringa cleansing balmia (ihana nimihirviö!) ? Se on toistaiseksi paras kokeilemani puhdistusbalmi ja aika monia olen kokeillut. Hintavammasta päästä, mutta tykkään siitä niin paljon että ostan sen aina toisinaan hemmotellakseni itseäni :). Poistaa meikin ja jättää ihanan pehmeän tunteen iholle.

  • En ole, mutta sait kiinnostumaan! Täytyy selvittää, mistä saan käsiini. Kiitos vinkistä! 🙂

 2. Minua kiinnostaa kaksoispuhdistus. Jos tätä käyttää ensimmäisessä vaiheessa, niin mitä suosittelisit toisen vaiheen puhdistukseen?

  • Oikeastaan ihan mikä tahansa täällä kohdassa ”Paras ihonpuhdistustuote” (puhdistusliinoja lukuunottamatta) mainitsemista tuotteistani sopii hommaan loistavasti. 🙂

 3. Ah, tämä on niin hyvä! Luottotuotteeni jo monien ajan ja yksi täysikokoinen purkki kestää mun käytössä varmaan pari vuotta 😀 Ne vähät meikit mitä normaalisti käytän lähtee puolikkaan herneen kokoisella nokareella. Parasta tässä on ehkä se pois huuhtoutuvuus eli ei jää öljyiseksi!

 4. Onko sinulla vertailupohjaa Biothermin vastaavaan tuotteeseen (Biosource Balm-to-Oil deep cleanser & make-up remover)?
  Matkakokoiset tuotteet ovat kyllä loistavia kokeiluihin, olisipa näitä enemmänkin tarjolla Suomen kivijalkamyymälöissä.

 5. Tämä tuote alkoi kiinnostaa kovasti, koska iho reagoi herkästi nykyisin kaikenlaiseen kosmetiikkaan. Kiinnostuin viime syksyn alussa korealaisesta ihonhoidosta ja meinaa mennä hermot, koska miltei kaikki tuotteet aiheuttaa reagointia. Harkinnassa ihotautilääkäri, mutta toistaiseks jäänyt, koska oireilu ollut suht lievää.

Kommentointi on suljettu.