Päivä 140: KAIKKI kynsilakkani

Tästä tulee piiiitkä postaus. Ei siksi, että minulla olisi paljon sanottavaa vaan lähinnä siksi, että minulla oli paljon kuvattavaa. Yllättävän paljon.

Eräs lukijani ehdotti, että voisin vähentää kynsilakkojeni määrää järjestelemällä ensin yhteen samantyyppiset sävyt ja valitsemalla sitten aina kustakin ryhmästä pari suosikkia itselleni pidettäviksi ja laittaa muut eteenpäin. Yritin, mutta ei onnistunut. Vielä en ole valmis luopumaan näistä ihanuuksista. Mutta ainakin sain prosessin seurauksena teille hyviä kuvia lakoistani.

Klikkaa ihmeessä kuvia isommiksi, niin näet sävyt kunnolla. Harmi, että kaikki sävyt eivät toistu kuvissa oikeina. Turha nimittäin tulla sanomaan, että kaikki olisivat saman värisiä. Eivät ole!

OPI Princessess Rule!, OPI Make Love…, OPI Aphrodites Pink Nightie, Color Club Bluff, Color Club He Loves Me, China Glaze Exceptionally Gifted, China Glaze Emotion ja China Glaze Admire.

Maybelline Precious Pink, NYX Girl Candy Glitter, OPI Italian Love Affair, Natural Code Stay Pretty, Natural Code Feel Good, Natural Code Be Fabulous x2 ja Natural Code Be Cool.

Anytime Jääkide, Anytime Pinkkiusva x 2, Anytime Pinacolada, Anytime Haave ja Anytime Toive.

Nyx Girls Margarita, Orly Oh Cabana Boy, OPI La Paz-itively Hot, OPI I’, Indi-a Mood For Love, OPI Señorita Rose-alita, L.A. Colors Pink Sizzle ja L.A. Colors Flashy Fuchsia.

Anytime Balettitanssija, Anytime Ruusunpuna, Anytime Pinkin Himo x 2, Anytime Treffit, Color Club Diva Driver, Color Club Pink Flame, Oma sekoitus (Mavala Adelaide + Riga) ja Mavala Adelaide.

NYX Girls Baby Doll, NYX Girls Narcissi, NYX Girls Pinky, China Glaze Rich and Famous, China Glaze Tickle My Triangle ja China Glaze QT.

Lumene Uuteen maailmaan, Lumene Lumienkeli, Lumene Ulappa, Lumene Tuhkimotarina, Lumene Tuulessa Uinuen, Anytime Illanhuuma, Anytime Suukko, Anytime Lilac Diamond ja Anytime Bileet.

China Glaze How About a Tumble, Anytime Juhla, Anytime Yllätys, Anytime Villikanerva x 2, Anytime Metallimarja x 2 ja Nabi Burgundy.

Anytime Biletys, Anytime Topaasi, NYX Girls CN229, OPI Mauve-lous Memories, L.A. Colors Metallic Pink ja Natural Code Make Impact x 2.

Lumene Salattu kauneus, Lumene Yön kuningatar x 2, Lumene Taikayö, Misa Forbidden Lust, Misa …A Little Bit Of That ja OPI Lincoln Park After Dark.

China Glaze Joy, China Glaze Harmony, China Glaze Lasso My Heart, China Glaze Cowgirl Up ja Lumene Jää hetkeksi.

Lumene Pieni Yösoitto, Lumene Levoton Sydän, Color Club Art Of Seduction, Mavala Red Diamond, Natural Code Stand Out, Anytime Lempi, Anytime Rubiini ja OPI Pretty At The Premiere.

China Glaze Visions Of Grandeur, China Glaze Red Stallion, China Glaze Sexy ja NYX Girls CN222.

China Glaze Devotion, China Glaze Awaken, Anytime Salaisuus, Anytime Yö, Lumene Pimeän Taa, NYX Girls CN246 ja NYX Girls CN244.

NYX Girls CN223, NYX Girls CN227, NYX Girls CN243, NYX Girls CN230, Color Club Sex Symbol ja Color Club Magic Attraction.

Lumene Hopeakuu, Wet ’n Wild 25, China Glaze Wireless Holographic Top Coat, China Glaze OMG, China Glaze Sexagon ja China Glaze Visit Me In Prism.

OPI Brand New Skates mini ja normaalikoko x 2, OPI My Private Jet ja OPI Baby It’s ”Coal” Outside!

Maybelline Acoustic Azure, Maybelline Rock N Black, Anytime Musta Pantteri, Natural Code Rock ’n Roll ja Natural Code Party on.

China Glaze Blue Island Iced Tea, China laze 2NITE ja China Glaze Avalanche.

IsaDora Diamond Blue, Anytime Soitto, Anytime Taikameri, Anytime Sininen Laguuni, Natural Code Live It Up, Color Club Sexy Siren ja NYX Girls CN231.

China Glaze Cherish, Anytime Palmupuu, Anytime Tanssi, Natural Code Go Crazy ja Anytime Omenapiiras.

China Glaze Spin Me Round, China Glaze It’s My Turn, China Glaze FYI, Wet ’n Wild 61, Maybelline Sparkling Bronze, Dior Gold Nugget ja Lumene Revontulten Leikki.

Anytime Auringonnousu, Anytime Mangosorbetti, Anytime Auringonkukka, Natural Code Get Color, L’oreal Banana Shake, China Glaze Passion ja China Glaze GR8.

NYX Girls CN242, NYX Girls CN248, NYX Girls CN236, NYX Girls CN225, Color Club Sultry (Diva), NYX Girls Marigold ja Mavala Gold.

Lumene Lämmin Tunne, Tuuli Henkäilee x 2, Kesämorsian, Syystarina, Hämyhetken Taikaa, Viaton Kesä, Syyskanervat ja Rantabileet.

L’oreal 212, Lumene Sateessa, Anytime Loma, Anytime Hipaisu x 2, Anytime Rosy Diamond ja Anytime Marjapuuro.

NYX Girls Gold Finger, NYX Girls Walnutfrost, China Glaze Spurse, OPI Charmed By A Snake, OPI Talk Of The Town Brown, Anytime Aurinko ja Anytime Rannikko.

OPI Blushingham Palace, Your Villa Or Mine?, Anytime Hymy, Lumene Kesäyön Taikaa, Lumene Matkalla Jonnekin, Lumene Lupauksia Vain, Lumene Aamuinen Hetki, Lumene Syksyn Lehdet, Lumene Hymyilevä Muisto ja Lumene Vuorilla Tuulee.

China Glaze Delight, China Glaze Magical, China Glaze Poetic, China Glaze Down Under Dusk, Lumene Viimeinen Kesä x 2 ja L’oreal 753.

NYX Girls CN232, NYX Girls 233, NYX Girls Lingerie, L’oreal 553 ja L’oreal 104.

China Glaze Ghoulish Glow, China Glaze Tease, OPI Skinny Dip’n Lake Michig’n, OPI Glamour Game x 2, China Glaze Prize Winning Mare ja Essie Steel-ing the Scene.

Essie Looking For Love, Anytime Lumikuningatar, Lumene Heijastus, Natural Code Have Fun, Maybelline French White ja L’oreal Liner French Precision.

Lumene Timantteja Hangella, Anytime Kohtaaminen x 2, Anytime Hopeaharja, Essie Pearly White ja L’oreal Pastel Top Coat.

Anytime Hattara, Anytime Romanssi, Anytime Flirtti, Natural Code Go Glittery ja Anytime Kuplajuoma x 2.

Natural Code Be Happy, Natural Code Cheer Up, Mavala Riga, Lumene Satumaa ja Lumene Sinut Menetän.

L’oreal Star Magnet Metallic Silver, Manetic Grey, Magnetic Prune, Chocolate, Copper, Red ja Purple x 2.

Konad koristelulakkoja. Ensimmäinen ja viimeinen ovat kuvassa oikean värisiä, mutta valkoisen jälkeen tulee ihan kikas pinkki, sitten puhdas punainen, tumma violetti ja tumma kirkas sininen.

Konad minikoristelulakkoja.

Mavala Mava-White, Trind Nail Repair Pure Pearl valkoinen, Trind Nail Repair Pure Pearl roosa, L’oreal Vitamin Pastel 2 in 1 Ridge Filler, Anytime Fix It Up

YR French Manicure Pastel Rose, Sally Hansen Thicken-up!, Natural Code Base & Top coat, Anytime Base & Top coat, Anytime Kirkas päivä x 2 ja Anytime päällyslakka.

Mavala Mavadry pikakuivattaja x 5. (Joo, näitä tuli joskus saatua muutama…)

Koristelulakkoja.

Lisää koristelulakkoja.

Ja vielä vähän lisää koristelulakkoja.

Entisen työnantajan vaikutus näkyy melko hyvin. Kaksoiskappaleet johtuvat tietysti siitä, että työkaverit eivät aina olleet yhtä kovia lakkafriikkejä ja antoivat minulle mielellään omia ylimääräisiään pois.

Ja nyt saan taas kauhistuneita kommentteja, joissa minua käsketään miettimään, että mitäpä jos kaikilla ihmisillä olisi yhtä iso kokoelma kynsilakkoja kuin minulla ja miten hirveää tuhlausta se olisikaan. Ennen kuin kukaan alkaa kirjoittamaan tuon suuntaista kommenttiaan pyydän, että hän voi itse allekirjoittaa seuraavat asiat:
-hän ei omista autoa
-hän ei ole käyttänyt lentokonetta vähintään viiteen vuoteen
-hän kierrättää ainakin lehtensä, biojätteensä ja pahvinsa
-hänen kaikki vaatteensa (kengät ja vyöt mukaan lukien) mahtuvat yhteen matkalaukkuun
-hän ei itse keräile yhtään mitään materiaa

Neljä ensimmäistä nimittäin pätevät minuun ja sanonpahan vaan, että jo pelkkä autokin aiheuttaisi enemmän saastetta ja jätettä kuin tämä määrä lakkapulloja. Ja miksi jostain syystä olisi hyväksyttävämpää omistaa pari vaatekaapillista vaatteita kuin tällainen määrä kynsilakkoja? Varsinkin kun ottaa huomioon, etten töissä ollessani kuitenkaan saa iloita kivoista vaatteista, mutta kynsistäni kyllä.

Huomaatteko, millaisella naarastiikerin aggressiolla puolustan lakkojani…

Ja teille, jotka asiaa kuitenkin mietitte: 296. Ja kyllä, tiedän, että minun pitäisi vähentää näiden määrää, mutta katsotaan nyt. Olen nimittäin toisaalta miettinyt, että koska kynsilakat pysyvät hyvinä ainakin sen kymmenen vuotta, niin miksi en voisi suhtautua niihin kuin vaatteisiin? Miksi niistä pitää välttämättä ajatella, että niiden on kuluttava loppuun? Enkö voi vaan pitää niitä, käyttää mitä milloinkin huvittaa ja mikä sopii tilaisuuteen ja hankkiutua niistä vaan eroon sitten, kun en niistä enää välitä tai ovat menneet käyttökelvottomiksi? Niinhän vaatteisiinkin suhtaudutaan.

Ja niin, tänään minulla on muuten tällaiset kynnet:

Lakkana on L’orealin JetSet 753, joka lähentelee pian loppuaan. Tämä on yksi tämän hetken projektilakoista, eli niistä lakoista, joita yritän käyttää loppuun ja käytän muita useammin. Sävy on ihana, mutta harmikseni tämä on hieman liian läpikuultava. Mieleni tekisi hankkia joku vähän vahvempi koralli lakka, mutta enpä kyllä taida…

Ja jos siististi lakatut varpaankynnet tekevät naisesta huolitellun, niin ranskalainen manikyyri varpaiden kynsissä tekee naisesta kyllä superhuolitellun:

Lakkoina olen käyttänyt Maybellinen French Whitea ja sen päällä L’orealin Pastel Top Coatia, joka muuten myös on yksi projektilakoistani. Eivätkö olekin söpöt!

Esittäkää muuten ihmeessä toiveita, jos tahdotte nähdä jonkun tietyn lakan kynsissä!

46 kommenttia artikkeliin ”Päivä 140: KAIKKI kynsilakkani”

 1. Sun pitäis pitää nk. "sävyviikko" , elikkä eri viikonpäivälle eri väri ja sen mukaan mennään? Lakat kuluisivat ja ehkä jotain hieman käyttämättömämpiä vaatteita tulisi taas käytettyä ? 😉

 2. Hei!

  Mikä kynsilakka merkki on mielestäsi ihan ehdottoman paras, jos jotain pitäisi hankkia? Omistan vain muutaman lakan ja syy on se että olen yleesä ollut todella pettynyt lakkojen laatuun.

 3. Oon seuraillu tätä sun blogia melkeen alusta asti ja on kyllä hauska nähdä miten kaikki kuluu. Ja melko hyvin on lakkokin pysynyt. Vau. Itse en meikkaa yms, mutta blogin ansiosta asia on ryhtynyt kiinnostamaan, jospa sitten kumminkin pitäis. En vain oikein tiedä mistä aloittaa. Sellainen postaus vois ehkä olla kiva, mis kertoisist mikä ois sellanen perussetti, millä pääsis alkuun tai mitä pitäis olla.

  Ja haluisin nähä miltä näyttää lakka mis on niit isoja tähtiä. 🙂

 4. Mä haluaisin nähdä kynsissäsi ruskean OPI Charmed By A Snake-lakan. Onko se peittävä? Omasta lakkakokoelmasta joutaisi kiertoon kaikki liian läpikuultavat sävyt, joten en enää haluaisi ostella niitä vahingossa lisää.

  Miten sulta puuttuu kulttipunainen OPI I´m really not a waitress ;)?

  Onko sulla Konadin koristelu-laattoja, käytätkö niitä? Lisäpostausta toivotaan myös kynsitarroista, helmistä ja strasseista, oletan että sulta löytyy myös niitä. 🙂

 5. Nuo NYX Girl -lakat kiinnostaa tosissaa, ne lakat joissa näyttäisi purkissa olevan muutakin kuin lakkaa. Haluaisin nähdä millaiset kynnet niistä tulee. Lisäksi kaikki noi harmaan ja mustan sävyt kiinnostaa.Itse kun pidä tummista sävyistä. Eli jos joskus kuvaisit niitä kynsissäsi:)

 6. ''-hän ei omista autoa
  -hän ei ole käyttänyt lentokonetta vähintään viiteen vuoteen
  -hän kierrättää ainakin lehtensä, biojätteensä ja pahvinsa
  -hänen kaikki vaatteensa mahtuvat (kengät ja vyöt mukaan lukien mahtuvat yhteen matkalaukkuun
  -hän ei itse keräile yhtään mitään materiaalia''
  Allerkirjoitan itseltäni tuon äskeisen lainauksen, mutta ei minusta yhtään haittaa vaikka olisikin noin paljon ihania kauniita kynsilakkoja. Aivan ihania sävyjä. Ihastuin varsinkin nuihin L'orealin Star Magnet Metallic Silver. Onkohan niitä vielä jossain myynnissä? Harmi, itse en omista kuin vaivaiset kolme kynsilakkaa jos alus ja päälyslakkakin lasketaan kynsilakoiksi, eli en omista kuin yhden värillisen lakan, joka on Lumenen sävy 3. Oletko itse tilannut nuo kaikki China Glazet?

 7. Iiiih ihania. Ois kiva nähdä jotain semmosta lakkausta missä ois noita koristelulakkoja käytettynä. Missä sävyssä tahansa. Ja tästäkin postauksesta oli hyötyä, olen nimittäin pohtinut että miltä sarjalta löytäisin minipullon vihreää kynsilakkaa, ja löysin vastauksen: Natural Code. Nyt vain sitten etsimään ja toivomaan että jostain löytyisi. 😀

  Niin ja olen ihan samaa mieltä tuosta, että lakkoihin voi suhtautua samoin kuin vaatteisiin. Itse ainakin saisin vain turhaa stressiä kun ajattelisin että "apua pitää saada käytettyä pois"..miksei vain voisi nauttia siitä mahdollisuudesta että sävyjä löytyy joka lähtöön, ja karsia aina huonokuntoiset pois. 🙂

 8. Kiva että jakoit tehdä noista kynsilakoista postauksen. Meni varmana aikaa paljon.
  Kysyisin tällaista, että tarvitseeko käyttää hoitoainetta ollenkaan, kun tilasin Yves Rocherilta I Love my planet kiiltoshampoota ja minulla on normaalit värjätyt hiukset ja nyt olen muutaman päivän kokeillut kyseistä shampoota ja se on tehnyt tummista hiuksistani superkiiltävät ja hyvin selviävät ilman hoitoainetta. Se on myös pehmentänyt karheita hiuksiani.
  Shamppoon etiketisä lukee näin:

  I Love my planet kiiltoshampoo pesee kaikki hiustyypit hellävaraisesti. Se sisältää kasvipohjaista vitamiinia ja sitruunauutetta, jotka antavat hiuksille säteilevää kiiltoa.

  Voit käyttää tätä hiuksia hellivää ja ympäristöä kunnioittavaa shampoota niin usein kuin haluat. Levitä märkiin hiuksiin. Vältä tuotteen joutumista silmiin.

  *Tälle tuotteelle on myönnettyy Euroopan ympäristömerkki
  *Biologisesti hajoava koostumus
  *Kierrätettävä pakkaus
  *Kasvipohjaisia ainesosia: E-vitamiini, sitruunauute, kasvipohjainen pesevä ainesosa, kasvipohjainen hiuksia hoitava ainesosa
  *Ei eläinperäisiä ainesosia
  *Testattu ihotautilääkärin valvonnassa

  Ja lopuksi INCI:

  aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, peg-7 glyceryl cocoate, sodium chloride, ssodium benzoate, citric acid, parfum, hydroxypropyltrimonium chloride, salisylic acid, citrus medica limonum juice, tocopherol

  Haluaisin nähdä kuvia eri lakoilla koristelluista kynsistä esim. tiikeriraidat ym. Tuo kynsien koristelu on kivaa. 🙂

  t: Anna

 9. Auringonkukka ja omenapiiras, onko ne sellaisia lähes "maalimaisia" ei liikaa hohdetta tai glitteriä? Värit ovat niin herkulliset. Olen aivan rakastunut lakkoihin joissa ei kimaltele pienet glitterit ja jotka eivät hohda helmiäisen lailla. Pieniä myönnytyksiä olen joutunut tekemään jotta saisin lempisävyni kokoelmiini. Nyt olen vailla oikein tummansinistä, olisiko se nyt laivastonsininen sitten. Onko tullut vastaan? (:

 10. Anonyymi: Ihan hyvä idea. Monesti aloitan laittamalla kynsiini jotain läpikuultavempaa lakkaa, seuraavalla lakkauskerralla lisään päälle jotain peittävempää vaaleaa, sitten jotain peittävempää tummaa ja sitten vielä koristelua. Näin saan paljon vaihtelua, mutten rasita kynsiä turhan tiheällä lakanpoistelulla. 🙂

  Henriikka: Olen vielä hieman amatööri niiden kanssa, mutta yritän kyllä ottaa ne aktiiviseen käyttöön. Ensihätään löydät esimerkiksi Charming Nailsin blogista paljon kivoja koristelulakoilla tehtyjä juttuja: charmingnails.blogspot.com/ 🙂

  Anonyymi: Parhaita ovat ehdottomasti China Glazet ja OPIt. Hinta-laatu suhde muodostuu aivan loistavaksi varsinkin, jos tilaa netistä (Suomen hinnat ovat melko kovat).

  Anonyymi: Charmed by a snake on peittävä lakka. Laitan heti huomisen postaukseen siitä kuvan, sillä koneeltani sattuu valmiiksi jo löytymään sellainen.
  Kulttipunainen tosiaankin jostain syystä puuttuu, mutta en ole kovin suuri punaisten lakkojen ihailija (vaikka toki niistä tykkäänkin), joten olen selvinnyt toistaiseksi hyvin ilman sitä. 😉
  Konad laattoja löytyy, samoin kaikkea muuta mahdollista koristeluun liittyvää. Lupaan esitellä niitä tarkemmin. 🙂

  Pikkupiiku: Toiveesi on kuultu. 🙂

  Anonyymi: Ihanaa kuulla, että voit allekirjoittaa tuon lainauksen . Ja vielä ihanempaa tietysti, ettet silti syyllistä minua. 😉
  Lorealin magnettilakat olivat myynnissä puoli vuotta sitten, joten niitä tuskin enää löytyy kaupoista. Taisivat tosin olla silloin sellainen myyntihitti, että elättelen toiveita, että niitä tulisi ensijouluna lisää.
  Kaikki China Glazen lakat on tosiaan hankittu netin kautta (Head2toe.com), ovat niin edullisia netissä.

  Safire: Natural Coden vakkarivalikoimiin kuuluu tuo vihreä sävy ja muistaakseni kesäksi tuli joku ärtsympikin vihreä.
  Yritän aktivoida itseni koristelujen kanssa, olen ollut viimeaikoina hieman liian laiska. 🙂

  Anonyymi: Auringonkukka on lähes matta, Omenapiiraassa on kevyt shimmeri. Harmi kyllä, että Anytimen valmistus on lopetettu, mutta juuri näitä kahta sävyä olen kyllä nähnyt vielä monissa Vapaa Valinnoissa ja Tarjoustaloissa ohan pilkkahintaan.
  Netistä tilaamalla kyllä nöytisi vaikka mitä tummansinisiä, kuten China lazen Calypso blue ja Ink sekä Color Clubin Naughtycal Navy (kaikissa Creme koostumus ilman shimmeriä). Lupaan katsella ensiviikolla kaupoilla ympärilleni, jos keksin jokun hyvän sävyn. Laitan tämän postauksen perään viestiä, jos joku löytyy. 🙂

 11. En tiedä, oletko jo aikaisemmin asiaa käsitellyt, mutta nyt kun kerran lakoista puhutaan, niin olisi kiva tietää, että missä noissa on hinta-laatu -suhde eniten kohdallaan, eli ihanan värin takaa paljastuu kestävä ja toimiva lakka, joka näyttää kynsissäkin siltä miltä purkissa, eikä vain lantratulta versiolta, jota pitää sitten laittaa useampi kerros? Kiitos jo etukäteen!

 12. Ihana postaus! Eikä todellakaan ole mitään väärää tuossa, ennemmin kynsilakkoja kuin esim uhanalaisten eläinten luita! 😀

  /jen

 13. Oi vitsi miten ihania sävyjä 😀 kuvia katsellessa tuli mieleen monia eri lakkoja joita on itsellä hankkimatta, mm. glitterpunainen, oranssi ja läpinäkyvät glitterlakat.. Tiedätkö, mistä olisi mahdollista löytää oranssia kynsilakkaa? Anytimellä oli, mutta sitä ei enää valmisteta. Myös nuo L'oreal Star Magnetit olivat ihania, mutta höhpöh jos niitäkään ei enää kaupoista löydy.

  Tykkäisin nähdä kynsissäsi mahdollisesti ainakin lakat Mavala Red Diamond, Anytime Mangosorbetti ja L'oreal Star Magnet Purple.

 14. Anna: Toki jos tuo tuntuu hyvältä yksinäänkin käytettynä, niin voithan käyttää, mutta itse laittaisin kyllä jotain hoitavaakin ainetta päähäni. Tuon tuotteen ainoat kosteuttavat ja hoitavat aineosat ovat glycerin ja pienen pieni ripaus e-vitamiini incin lopussa.
  Tukka varmasti tuntuu helpolta kammata ja sileältä, sillä hydroxypropyltrimonium chloride tekee sen tunteen (muttei pahemmin hoida käsittääkseni.)
  Tuo muuten sisältää ihan tavallista pöytäsuolaakin ja salisyylihappoa, jota käytetään kuorimaan ihoa tai hiusta (tässä tapauksessa hyvin kevyesti, lähinnä vain tuomaan kiiltoa syväputsarin lailla). Sitruunamehun vaikutus ei oikein ole mikään olennainen, ehkä hieman hiuksia kirkastava vaaleissa hiuksissa.
  Ei siis incin perusteella mikään erityisen hoitava tuote, eli kannattaa ottaa hoitaine rinnalle.

  Puhis: OPIt ja China Glazet netistä ostettuna ovat parhaita hintaansa nähden ehdottomasti. Toki aina on joukossa sellaisia lakkoja, jotka on tarkoituksellakin tehty vain puolipeittäviksi.

 15. Sonne: Lähes kaikki (kahta LCN:n ja tuota kultaista puikon mallista lukuunottamatta) ovat ebaysta. Sävyjä tuli muistaakseni minulle yhteensä 24 ja maksoivat postareineen vajaat 12 euroa, eli hyvät kaupat tein. 🙂

  jen: No niinpä! 🙂

 16. Olisko kirppiksen paikka? Eräs täällä kuolaa kieli pitkällä sun lakkoja, ettei vaan pääsisi kuivumaan kaapissa, se olsii surku : )

 17. Tanja: Oranssia kynsilakkaa löytyy ainakin Kickseistä: China Glazen uudessa kokoelmassa on oranssi lakka, samoin Dependin minilakoissa on aivan ihana oranssinsävy kevyellä shimmerillä (ja löytyy jopa shokkioranssi). Muistaakseni BeYu merkillä oli myös oranssia lakkaa. Myös Make up storelta löytyy shimmeristä oranssia, joten myös Sokokselle voi suunnata. 🙂 Lakkatoive on kuultu. 🙂

  Mia: Ehkä pitäisi, mutta en tiedä, koska raaskin. Onneksi lakat eivät mene vanhoiksi, jotkut lakoistani ovat jo lähes kymmenen vuotta vanhoja ja edelleen loistavassa kunnossa. Ja jos pääsevät paksuuntumaan, niin lakanohentajalla käsittelyn jälkeen ovat taas kuin uusia. 😉

 18. Kuinka usein vaihdat lakan kynsistäsi ja valkkaatko kynsilakan vaatteidesi perusteella vai vaatteesi lakan perusteella?

 19. Miia: Lainaan itseäni aiemmasta vastauksesta:
  Monesti aloitan laittamalla kynsiini jotain läpikuultavempaa lakkaa, seuraavalla lakkauskerralla lisään päälle jotain peittävempää vaaleaa, sitten jotain peittävempää tummaa ja sitten vielä koristelua. Näin saan paljon vaihtelua, mutten rasita kynsiä turhan tiheällä lakanpoistelulla.
  Jos haluan siis vaihtaa usein sävyä, teen kuten yllä. Normaalisti otan lakat pois kynsistä noin joka kolmas päivä, mutta välillä harvemmin (ja välillä taas useammin).
  Yleensä valitsen vaatteeni sen mukaan, millainen lakka on kynsissä, mutta toki nekin saattavat joskus olla ristiriidassa (mutta yritän kyllä välttää sitä).

 20. Söpöt varpaankynnet (: Ite tekis mieli kovasti nähä sun kynsissä China Glaze Cowgirl Up:in. Vallottava sävy.

 21. Vitsit, sulla on ihanan paljon lakkoja 🙂 Oispa mullakin ! 😀
  Pakko kysyä missä oot töissä ? Sitä kautta vissiin saat aika paljon nuita, vai ostatko kaikki itse ? :))

 22. Anonyymi: Lumenen konserniin kuuluvien brändien lakat (Lumene, Anytime, NC) sain, kun ennen työskentelin tälle firmalle. Joitakin muitakin lakkoja on tullut vuosien varrella töiden kautta.
  China Glazet, OPIt, NYXit ja muutaman muun lakan olen ihan itse ostanut netistä halvalla.

 23. hirveesti kynsilakkoja ! mä ku luulin, että mulla on ihan liikaa lakkoja (nykyään jtn 16 kpl ku karsin vähän.) : D

 24. Huh huh..:) Mikäs siinä tuollaisessa määrässä jos osaa säilyttää ne oikein niin ettei todellakaan joudu heittämään niitä puolen vuoden päästä pois. Mulla lakat tekee sitä, että ajan myötä lakan pintakerrokseem kertyy sellaista öljymäistä, lakan väristä, mutta ohuempaa ainetta..Et tiedä mistä johtuisi? En nimittäin raaski ostaa tuon seikan takia lakkoja vaikka ehkä useampia haluaisinkin. Varsinkin kun löysin lumenen quick&chic lakat. Sopii tällaiselle tumpelolle mainiosti levittäytyessään niin kauniisti.

 25. Oi, ihania lakkoja! Ois kiva, jos voisit esitellä noita kynsien koristelulakkoja ja muita koristeita tarkemmin, vaikka, miten käytät tms.

  Ja ois kiva saada vaikka joku postaus, jossa kertoisit vinkkejä hyvistä lakoista – ja mistä ostaa niitä. Itse en niin tiedä, mistä vaikka koristelulakkoja saisi jne.

  Itselläni on aina alle 20 lakkapurkkia, vaikka friikki olenkin. En raaski vaan ostaa, pääsevät kuivumaan, vaikka himoitsenkin vaikka mitä lakkoja!!

 26. hihi: Eivät ne ole. 😉

  annika: Kaikki on suhteellista. 🙂

  Laura: Pigmentti saattaa eriytyä nesteestä, jolloin lakan pintaan tulee kuvaamasi kerros. Sitten vain ravistetaan kunnolla ja tarvittaessa laitetaan vielä pari tippaa ohennusainetta sekaan ja lakka pysyy taas pari vuotta kunnossa. 🙂 Vanhimmat Quick & Chic lakkani ovat reilun kolmen vuoden ikäisiä ja edelleen loistokunnossa.

  norppa: Lempparilakkojani ovat OPIt ja China Glazet ja tässä postauksessa on kerrottu head2toesta, josta niitä tykkään tilailla: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/03/paiva-38-ah-mika-kynsikas.html
  Koristelulakkoja saa Suomesta kehnosti ja törkeään hintaan, joten ebayta kannattaa suosia niiden kanssa.
  Voin tehdä postausta niiden käytöstä joskus.
  Eivät lakat miksikään mene ajankaan kanssa. Jos vähän tuntuvat kuivahtaneen niin ohentajaa vaan sekaan ja ovat taas entisellään. Vanhimmat lakkani ovat noin 10 vuotta vanhoja ja edelleen kunnossa. 🙂

 27. Noi NYX girls-lakat kiinnostaa mua, varsinkin toi missä on tähtikuvioita ja toi anytime auringonkukkakin on mielestäni niin ihana sävy! Ja voi kuinka himoitsen noita koristelulakkoja, pitäs jonakin päivänä itelleenkin tommosia hankkia. 🙂

 28. Diana: Suosittelen ehdottomasti hankkimaan, näillä saa kaikenlaista kivaa aikaan. 🙂
  Lupaan ottaa NYXin lakoista kuvia käytössä.

 29. mikä olisi paras lakka jos ei nyt lasketa noita opeja ja nyxejä? eli siis sellainen markettilakka jota saa ihan suomesta melko halvalla?:)

 30. Anonyymi: Nyxit eivät muuten ole mitään huippulaatuisia, China Glazet ovat ja niitä saa Suomesta Kickseistä. 😉
  Edullisimpia hyviä lakkoja ovat omien kokemusteni mukaan Dependit, joita saa 2,9 eurolla myös Kickseistä.
  Muista lakoista olen tykännyt Lumenesta, mutta tulevat hieman kalliimmiksi, kun ottaa huomioon, että tavaraa on vain 6 ml ja hintaa n. 7,5 euroa, kun taas OPIt (Suomessa 15 e) ja China Glazet (Suomessa 9,9e) sisältävät molemmat 14-15 ml lakkaa. Myös Maybellinen Coloramat ovat ihan hyviä.

 31. Rupesin oikein urakalla lukemaan vanhoja postauksiasi, ja pakko nyt kommentoida tännekin! On IHANAA, että joltain löytyy tavaraa vielä paljon enemmän, kuin itseltäsi. Avomiehen valittaessa suurista kynsilakkamääristä yms, voin vain näyttää nämä kuvat ja tadaa, yllättäen voin ostaa ihan rauhassa muutaman lakan lisää 🙂 Kiitos!

 32. Mulla on jotain 20 kynsilakkaa ja varmaan 15 ihan shokkiäriä(jotain mitä ikinä ei voi olla huomaamatta) ja vain harvat on hillittyjä. Jotenkin tuntuu, että mukaan tarttuu helpommin herkullisen kirkkaat ja räikeät sävyt…

 33. Hei, ihana blogi sinulla 🙂 Haluaisin kysellä, että mistä lakan ohentajia saisi, mihinkä hintaan ja minkä merkkisiä, koska en ennen tiennyt tuollaisen ihmeellisen aineen olemassaolosta 😀 Jos voisit suositella jotain hyvää, olisin supermiljoonasti kiitollinen 😀
  -Vicky-

 34. L'oreal Star Magnet… sulla on se *itkee itsensä uneen* sipäisin näytettä kynteeni ja olin myyty, menin kotiin näytin kaikille "ostan tätä viisi, varma vakiolakka", menin kauppaan ja se oli poissa, mutta myyjä(tuttu) sanoi että voi sniikauttaa testerinsä mulle, bluh.. käytin sen nopeasti loppunsa *viiltävää surumusiikkia* i MISS YOU my Star

 35. Miten sulle on noita lakkoja kertyny?? Ootko vaan alitajuntasesti ostellu.. vai? Mulla ei oo lakkoja ku jotain viistoista ja ton jälkeen tuntuu että niitä on AIVAN liian vähän!! Mistä kaikkialta olet niitä ostanut?

 36. …. veti jotenkin sanattomaksi 😀 Itellä ei oo kynsilakkoja kuin jotain kolmekymmentä.

 37. Hassua. Mulle tuli semmonen fiilis että tykkäät vaaleenpunasesta. : D
  Itse oikeastaan vihaan sitä väriä. Ja ihan vain koska mut puettiin vaaleenpunaiseen tyyliin yhdeksän ikävuottani. Nih ja kaiken päälle huoneeni on tällä hetkellä vaaleanpunainen. ( kuten se on ollut viimeiset seitsemänvuotta )
  Ps. Mistä hommasit koristelulakat? : o

Kommentointi on suljettu.