Hypepuna: Jouer Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Tämän postauksen taustamusiikiksi sopisi Savage Gardenin I Knew I Loved You Before I Met You.

(Kirjoitin ensin Savage Gardenin klassikko, mutta pyyhin sanan pois miettien, että eihän noin uusi kappale voi olla kalssikko vielä. Sitten tajusin, että se oli hitti jo vuonna 1999, josta ei ole vain paria vuotta vaan kohta jo 20 vuotta. Kenellä muulla on vaikeuksia tajuta, että vuosituhanteen vaihteesta on jo melkoisesti vuosia? Tai että vuonna 2000 syntyneet ovat ensi vuonna jo muka täysi-ikäisiä?)

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Tilasin nimittäin talvella brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta Jouer-merkin Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick -huulipunan sävyssä Papaye. Olin nähnyt jo useasti tästä kuvan netissä tietämättä kuitenkaan, mikä tuote kuvassa oli. Jossakin vaiheessa tuntui, että koko netti oli ihan sekaisin tästä sävystä ja se pomppi jatkuvasti kiusaamaan minua niin Instagramin kuin Pinterestinkin kuvavirtaan ilman, että missään kuitenkaan mainittiin, mikä tuote oli kysessä. Kuvan huulipuna näytti niin kauniilta ja niin upealla tavalla vaaleanpunaisen ja kullan yhdistävältä, että minulle tuli siihen suoranainen pakkomielle.

Jouer Papaye

Kun minulle sitten lopulta selvisi kyseessä olevan Jouer-merkin nestemäinen huulipuna sävyssä Papaye, olin hetkessä klikannut sen ostoskoriini ja jäin odottamaan sitä kuin kuuta nousevaa.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Myönnän, että kun huulipuna sitten vihdoin saapui minulle, olin aluksi hieman pettynyt sen sävyyn. En tiedä, oliko tuossa upeassa Instagram-kuvassa käytetty sen alla jo valmiiksi jotain vaaleanpunaista huulimeikkiä, mikä teki siitä vaaleanpunaisemman vai oliko syynä vain onnistunut valaistus. Huulipuna oli nimittäin livenä selvästi nimensä mukaisesti enemmän juurikin sitä papaijaa muistuttava.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Alkuharmistuksen jälkeen sipaisin sitä kuitenkin huulilleni enkä voi sanoa, että olisin enää siinä vaiheessa ollut punaan pettynyt. Olihan se nimittäin melko upea!

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Vaaleanpunapersikkaisessa nestemäisessä punassa oli upea kullanhehkuinen helmiäishohde, joka näytti huulilla aivan uskomattoman kauniilta. En voinut lakata ihastelemasta punaa, sillä pettymyksestä huolimatta se oli silti aivan upea – hieman eri tavalla vaan.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Huulipunan koostumus on saanut paljon kehuja ja se saa niitä myös minulta. Puna levittyi huulille kevyen ja miellyttävän tuntuisena eikä kuivattanut huuliani. Se pysyi hyvin ja varsinkin kultainen hohde kesti huulillani todella pitkään.

JOUER Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye

Kehuttu nestemäinen huulipuna sen hypetetyssä sävyssä osoittautui siis hyväksi löydöksi ja jään testailemaan sitä vielä yhdessä erilaisten tuotteiden kanssa josko myös se täydellinen vaaleanpunakultainen vivahde vielä löytyisi.

(Täältä voi lukea Huffington Postin jutun Jouer Papaye Lip Cremestä.)

Jouer Long-Wear Lip Créme Liquid Lipstick Papaye

Onko joku muu hankkinut tämän Jouerin hypetetyn Papaye-huulipunan?

12 kommenttia artikkeliin ”Hypepuna: Jouer Long-Wear Lip Creme Liquid Lipstick Papaye”

 1. Mulla on tämä olluy viime kesästä asti. Käyttänyt ehkä pari kertaa, sillä koostumus on paljon kuivattavampi kuin Jouerin normaalien nestemäisten huulipunien. Olin itse vähän pettynyt kanssa sävyyn kun ei ollutkaan pinkimpi.

 2. Mä just kuuntelin Savage Gardenia! ”Löysin” sen taas uudestaan jokin aika sitten, eihän siitä nyt noin kauaa voi olla..?!
  Puna tosiaan näyttää aivan ei sävyiselle mallikuvasssa, mutta kauniita sävyjä kyllä molemmat.

 3. Ei ole Papayaa, mutta monta muuta ihanaa Jouer sävyä kylläkin. Juuri Jouerin oli aikanaan ensimmäinen liquid lipstickkini ja omat lempi sävyni lip cremeistä taitavat olla Dulce De Leche ja Rose. Parasta Jouerin lip cremeissä onkin juuri omaan makuun täydellisen kaunis sävy valikoima. Oma suosikki tuotteeni taitaa silti olla ihana shampanjan kimaltava Skinny Dip Lip Topper 🙂
  Ootko muuten ehtinyt kokeilemaan Jouerin highlightereita? Ainakin Citrine ja Rose Quartz ovat täydellisiä (ei glitterisiä vaan ihana ihoon sulautuva hehku, vain LE sävy Rose Gold on vähän glitterinen)

  • Minulla on itseasiassa kotona Jouerin HIghlighter-puuteri sävyssä Rose Gold, mutta olin unohtanut kokonaan testata sitä! Nyt täytyykin heti testata. Joutui odottamaan hetken testiin pääsyä, jotta sain kuvattua sen ensin ja sitten unohdin jo koko tuotteen… 😀

 4. Ymmärrän hinkusi viileämmän punan perään, ne ovat mulle nimenomaan se juttu, mutta kyllä tuo Jouer sopii sinulle upeasti, kullanhohde näyttää ihanalta ja tuo lämpöä ja valoa kasvoillesi.

  • Joo, on tämä kyllä minusta ihana puna tällaisenakin, vaikka hieman erilaista toivoinkin. 🙂

 5. Jouduin tämän nyt vuoden himoamisen jälkeen tilaamaan 🙂 otin sitten myös sen rose version, joka näytti pinkimmälle kuin papayja. Testaan kyllä Kikon pinkki puna alla, jos saisi sen ihanan sävyn esiin, joka noissa pinterestin kuvissa on.

  • Minäkin olen testaillut tätä nyt roosan punan päällä ja toimii kivasti! 🙂

  • Eipäs hei huudella siellä: Teikäläisen takia MINÄ JOKA EN EDES KÄYTÄ LENKKAREITA ostin juuri ne Puman ihanat rusettilenkkarit, joita blogissasi esittelit! 😀

Kommentointi on suljettu.