Lakkaus kuivaksi hetkessä: Super 7 Second Reactive Top Coat

Entinen pikakuivattajani loppui vähän aikaa sitten ja kuin tilauksesta sain työjuttujen kautta kokeiltavakseni Swedish Beauty & Cosmetic Awardseissa tänä vuonna ehdolla olleen (mutta kuitenkin ilman voittoa jääneen) Cuccio Nail Solutions -merkin 7 Second Reactive Top Coat -päällyslakan.

Cuccio 7 Second Reactive Top Coat

Optimaalinen tapa käyttää pikakuivattavaa kynsilakkaa on, että antaa ensimmäisen lakkakerroksen kuivua ainakin lähes kuivaksi ennen uuden levittämistä ja levittää pikakuivattajan sen päälle vasta ihan pienen hetken kuluttua (mutta kuitenkin niin, että se nopeuttaa lakkausta). Jos kynsilakkakerrosten ei anna kuivua yhtään niiden välissä ja päälle vetää saman tien pikakuivattajaa voi usein käydä niin, että pikakuivattaja kyllä kuivattaa lakan pinnan, mutta lakka jää sisältä pehmeäksi ja on jopa irrotettavissa isoina liuskoina.

Cuccio 7 Second Reactive Top Coat

Tämä pikakuivattaja lupailee aivan ennätysnopeaa kuivatusta, joten halusin tietysti laittaa sen oikein kunnon koetukselle ihan vaan testimielessä. Lakkasin kynsille siis kaksi kerrosta värilakkaa antamatta sen kuivahtaa yhtään kerrosten välissä, minkä jälkeen levitin välittömästi tämän pikakuivattajan.

Muutamissa sekunneissa kynnen pinta oli hipaisukuiva ja varsin nopeasti jo täysin kuiva. Kaikki lakkakerrokset olivat kuivuneet melko nopeasti koviksi ja siitä huolimatta, että tein kokeiluni illalla juuri ennen nukkumaan menoa näytti manikyyrini aamulla yhä kauniilta eikä siinä ollut yhtään painaumia. Vautsi, mikä tuote!

Cuccio 7 Second Reactive Top Coat

Tällaisilta tehotuotteilta voisi tietysti odottaa melkoisen vahvaa ja kemikaalista tuoksua, mutta tässä oli aika hauska tuoksu – ei siis haju. Pikakuivattaja tuoksui nimittäin mukavan pippuriselle ja siitä tulikin heti mieleeni yksi edesmennyt suosikkituoksuni, eli jo lopetettu Kenzon Kenzopower.

Minut tämä pikakuivattaja hurmasikin siis täysin ja se jää ehdottomasti käyttööni. Harmikseni en tiedä, mistä juuri tätä nimenomaista Cuccio Nail Solutionsin tuotetta saa Suomessa käsiinsä, mutta jos joku teistä osaa vinkata ostopaikan niin auttakaahan kertomalla!

Cuccio 7 Second Reactive Top Coat

Onko joku muu sattunut kokeilemaan tätä?

4 kommenttia artikkeliin ”Lakkaus kuivaksi hetkessä: Super 7 Second Reactive Top Coat”

    • Kiitos paljon, Merja, että jaoit tiedon! Kurkinkin postausta kirjoittaessani CosMeryan sivuilta merkkiä, mutta en ollut varma, kuuluuko tuote valikoimaan kun sitä ei silloin mielestäni näkynyt. Ihanaa, että se kuuluu valikoimaan! 🙂

  1. Tästä ei kokemusta mutta muuten kyllä kyseisen merkin lakat tuttuja ja niinku merja tuossa mainitsi cosmerya myy ainakin kyseistä merkkiä

Kommentointi on suljettu.