5 tutustumisen arvoista K-Beauty-merkkiä

*Sis. mainoslinkkejä

Kuten tiedätte, on minulle tullut viimeisen reilun vuoden aikana (lievästi sanottuna) pakkomielle korealaiseen kosmetiikkaan. Rakastan sekä sen innovatiivisuutta että laadukkuutta ja olen aina innokas kokeilemaan uusia tuotteita ja tuotemerkkejä.

Ostolakossa Seoul Olive Young - 1
Olive Young on suosittu korealainen kosmetiikkaketju.

Minulta kysellään usein vinkkejä siitä, minkä tuotemerkkien kautta korealaiseen kosmetiikkaan voisi olla hyvä lähteä tutustumaan. Minulla on vaikka kuinka monta suosikkimerkkiä, joista suurin osa on melko pienellä valikoimalla liikkeellä olevia vaihtoehtoja. Kokosin kuitenkin yhteen viisi sellaista omaa suosikkiani, joiden monipuolisen valikoiman ja laadukkaiden tuotteiden kautta korealaisen kosmetiikan maailmaan on mukavaa ja turvallista sukeltaa ihan vain jo yhden tuotemerkin kautta.

Nämä viisi korealaista merkkiä lukeutuvat omien lempparieni joukkoon:

Ostolakossa Seoul Innisfree - 1

Innisfree

Olin tykännyt kokeilemistani Innisfree-tuotteista jo ennen Etelä-Korean reissuani, mutta reissun aikana minulle on kirkastunut todella selvästi, kuinka huikea merkki Innisfree itseasiassa onkaan ja nykyään se on yksi suosikkimerkkejäni. Merkki hyödyntää tuotteissaan runsaasti luonnosta saatavia ainesosia ja pyrkii muutenkin toimimaan ympäristöystävällisesti.

Vuonna 2000 lanseerattu merkki kutsuu itseään Etelä-Korean ensimmäiseksi luonnonkosmetiikkamerkiksi, mutta sen tuotteet eivät silti ole puhdasta luonnonkosmetiikkaa – ne vain hyödyntävät erittäin runsaasti luonnosta saatavia ainesosia.

Innisfree Ostolakossa - 1 (4)

Innisfreellä on erittäin laaja valikoima niin meikkejä kuin ihohoitotuotteitakin ja niiden joukosta löytyy taatusti jokaiselle jotakin. Erilaisia ihonhoitolinjoja tuntuu olevan loputtomissa määrin jokaiseen mahdolliseen tarpeeseen ja merkin edulliset ihonhoitotuotteet ovat pullollaan loistavia ainesosia. Omalla himotuslistallani on tällä hetkellä parikymmentä merkin tuotetta, sillä varsinkin sen ihonhoitotuotteet ovat todella houkuttelevia.

Innisfree Ostolakossa - 1 (5)

Erityistä merkillä on mm. sen Minimum-tuotelinja, jonka tuotteiden ainesosat on supistettu minimiin mahdollisimman hellävaraisten ja herkällekin iholle sopivien koostumuksien luomiseksi. Esimerkiksi kuvassa näkyvässä The Minimum Toner -kasvovedessä on vain viittä aineosaa. Innisfreen valikoimaan kuuluu myös yksi ECOCERT-sertifioitu tuotelinja, joka on sitten jo sitä puhdasta luonnonkosmetiikkaa.  Tästä merkistä tulen varmasti postaamaan enemmänkin, sillä minusta se ansaitsee ihan erityistä hypetystä.

Ostolakossa Seoul Innisfree - 1 (1)

Suosituimpia Innisfree-tuotteita ovat mm. The Green Tea Seed Serum –kasvoseerumi, Jeju Volcanic Pore Clay Mask -kasvonaamio sekä Orchid Enriched Cream -kosteusvoide. Innisfreen tuotteita löytää helposti ja oikeastaan vähintään yhtä edullisesti kuin Etelä-Koreastakin eBaysta täältä*.

SKinfood Café Garosu-gil Gangnam-gu Seoul

Skinfood

Skinfood on uusimpia K-Beauty-ihastuksiani, sillä löysin senkin kunnolla vasta tämän Korean reissuni myötä. Merkin herkullisilta kuulostavat ja näyttävät ihonhoito- ja meikkituotteet ovat todella laadukkaita, mutta silti edullisia. Skinfood-tuotteet ovat pullollaan ihoa helliviä ja sisäisen ravinnon puolelta tuttuja ainesosia.

Skinfood Coconut Sugat Topping Mask - 1

Skinfoodin suosituimpia tuotteita ovat esimerkiksi sen Black Sugar Mask Wash Off -kasvonaamio sekä Peach Sake Toner, joista ensimmäisen onnellinen omistaja olen ollut jo muutamia kuukausia ja joista jälkimmäinen lähtee juuri hankintaan. Kuulin myös, että tämä Skinfood Aqua Grape Bounce Bubble Serum -kasvoseerumi on ollut suosittu ja tuntui iholla aivan ihanalta, joten sekin kutkuttelee mieltäni. Kuten myös juuri tässä aiemmassa postauksessani kerroin, nappasin pari päivää sitten ostoskotiini jo merkin avokadoa sisältäviä, ihoa ihanasti ravitsevia ihonhoitotuotteita.

Skinfood Aqua Grape Bounce Bubble Serum - 1

Skinfood tuotteita löytyy eBaysta myynnistä täältä* ja tulen fiilistelemään niitä teille varmasti paljon myös tulevaisuudessakin.

Ostolakossa the SAEM - 1

The SAEM

Olin saanut ensikosketukseni muutamiin the SAEM-tuotteisiin viimeisten kuukausien aikana ja päästyäni tutkimaan niitä lisää merkin myymälässä vakuutuin niistä täysin. Ihastuin erityisesti the SAEM -merkin ihonhoitotuotteisiin, sillä niissä on aivan ihania koostumuksia ja loistavia raaka-aineita.

Ostolakossa the SAEM - 1 (1)

Omia suosikkejani ovat edullisen tuotemerkin vihreä Urban Eco Harakeke -linja, punainen Urban Eco Waratah -linja sekä tehokkaasti kosteuttava Iceland-linja. En ole vielä kuitenkaan päässyt kokeilemaan kovin montaa merkin tuotetta kasvojeni iholle, mutta yritän korjata asian lähitulevaisuudessa. Omalla ostoslistallani on ainakin tämä palkittu Urban Eco Harakeke Toner, jossa on aivan ihanan täyteläinen ja kosteuttava koostumus. Saman linjan kosteusemulsio minulta jo löytyykin ja se on aivan ihana.

Ostolakossa The Saem - 1 (2)

Olen jo aiemmin kehunut blogissani merkin Power Ampoule Hydra Hyaluronic Acid-5 –hyaluronihapposeerumia tässä postauksessani. The SAEM -tuotteita voi ostaa helposti eBaysta täältä* ja merkin kotisivuilta löytyy niistä hyvin tietoa.

Story 1.7 - 1

Etude House

Olen fiilistellyt blogissani Etude Housea jo aiemmin ja merkistä voi lukea tarkemman esittelypostauksen täältä. Etude House tunnetaan söpöistä myymälöistään, jotka vetoavat erityisesti nuoriin kuluttajiin. Myymälöistä on haluttu tehdä elämyksellisiä paikkoja, joissa meikeillä ja muulla kosmetiikalla on hauskaa leikkiä ja joissa kosmetiikan voi kokea.

Etude House Ostolakossa - 1

Pidän Etude Housessa ihan erityisesti sen innovatiivisuudesta, joka yhdistyy hyvään laatuun. Merkillä on sekä monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita että meikkejä, joten se on mitä parhain merkki sekä kylppärin kaapin että meikkipussin täyttämiseen hyvin edullisella hinnalla. Tykkään käydä merkin kotisivuilla kurkkimassa säännöllisin väliajoin, mitä ihanaa ja innovatiivista siltä on tullut myyntiin.

Etude House Ostolakossa - 1 (1)

Omia suosikkituotteitani ovat viimeaikoina olleet merkin Moistfull Collagen -tuotelinjan tuotteet, joista voi lukea esimerkiksi tästä ja tästä aiemmasta postauksestani. Myös merkin Baking Powder BB Cleansing Foam –puhdistusvaahto teki suorastaan ihmeitä iholleni ja vakuutti minut täysin, kuten tässä aiemmassa postauksessani kerroin.

Etude House -tuotteita voi tilata Suomeen eBaysta täältä* ja niitä saa tavallisesti hyvinkin edullisilla hinnoilla.

Laneige Ostolakossa - 1

Laineige

Rakastan korealaisessa ihonhoidossa erityisesti sitä, että halvalla saa loistavia tuotteita. Lähes jokainen lempparituotteeni on varsin edullinen, mikä lisää niiden viehätysvoimaa silmissäni erityisesti. Ihan huikeaa, että halvalla voi saada hyvää! On kuitenkin yksi hieman kalliimpi, mutta silti keskihintainen tuotemerkki, johon olen totaalisen hurahtanut ja se on Laneige.

Laneige Ostolakossa - 1 (2)

Tutustuin Laneigen tuotteisiin alun perin merkin kulttimaineisen Lip Sleeping Mask -huulinaamion kautta, johon hurahdin totaalisesti ja jonka olen esitellyt tässä aiemmassa postauksessani. Useimmat merkin tuotteet maksavat kuitenkin noin kolmisenkymmentä euroa tai hieman yli, minkä vuoksi niitä ei ole kannattanut tilata eBaysta. Tältä matkalta mukaani onkin tarttunut jo ainakin kaksi himoitsemaani Laneige-tuotetta, eli merkin Water Bank Double Layering Oil sekä Eye Sleping Mask, jotka löysin loistavalla hinnalla (23-26 euroa kappale).

Laneige fresh calming serum - 1

Meikkipuolelta merkin kulttituotteita ovat sen kaksisävyiset Two Tone Lip Bar -huulipunat sekä BB Cushion -tyynymeikkivoiteet. Ihonhoitopuolella merkin suosituin tuote on Water Sleeping Mask ja sen 70 ml purkkeja myydään Etelä-Koreassa helposti jopa kuuden purkin pakkauksissa.

BB Cushion - 1

Olen tilannut viimeisten kuukausien aikana eBaysta kuitenkin paljon Laneigen tuotenäytteitä ja matkakokoisia tuotteita, joten olen ehtinyt haalia käyttökokemuksia jo noin kymmenestä Laneige-tuotteesta. Niiden myötä olen totaalisen hurahtanut merkkiin ja ostankin vielä varmaan ainakin muutamia merkin tuotteita matkalaukkuni täytteeksi.

Laneige-tuotteita löytyy eBaysta myynnistä täältä*.

Ostolakossa Laneige - 1

Mitä korealaisia suosikkimerkkejä teillä on?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

6 kommenttia artikkeliin ”5 tutustumisen arvoista K-Beauty-merkkiä”

  1. Omat suosikkini ovat Innisfree, Nature Republic, Mamonde ja Klairs. Pidän myös muista merkeistä mutta edellämainittuja olen ostanut eniten. Laneige on myös ihana, omistan 4 two-tone lip bar huulipunaa ja olen hurahtanut niihin totaalisesti. Innisfreelta mun lemppari ihonhoitosarja on Innisfree jeju lava seawater josta en ole nähnyt oikeastaan kenenkään juurikaan puhuvan. Mutta sitä suosittelen, tuotteet todella kosteuttavia ja raikastavia ja sopivat herkkäihoisellekin!

  2. Mainitsemisen arvoisia ovat myös merkit Mizon ja Klairs, monia hajustamattomia ja / tai miedosti hajustettuja tuotteita 🙂 Varsinkin Mizonin etanavoiteet ovat edullisia ja tehoavat monenlaiseen haasteeseen.
    Klairs taas… mainostaa olevansa ihonhoidon innovatiivista kärkeä, herkälle iholle sopivana vaihtoehtona 🙂 Hiukan liian ylimainostettuja, mutta Wishtrendin videoita on silti viihdyttävää katsoa.

    • Joo, noista pienemmällä valikoimilla varustetuista merkeistä sekä Mizon että Klairs sekä mm. Heimish, Neogen, COSRX ja Goodal ovat omilla suosikkilistoillani. 🙂

  3. Voisitko jossain vaiheessa tehdä postauksen tai esitellä jonkun muun postauksen yhteydessä tuon Innisfreen violetin silmänympärysvoiteen, josta laitoit Instagramiin kuvan. 🙂

  4. Mielenkiintoinen lista! Kiinnostavaa olisi tietää toki onko tämä vielä vuosien jälkeen samanlainen 🙂

    Itselläni on tällä hetkellä omassa rutiinissa kolme lempparia, Benton, The Vegan Glow ja Beauty of Joseon. Erityisesti The Vegan Glow kaikessa yksinkertaisuudessaan niin valikoiman kuin tuotteiden koostumuksen osalta on kyllä lähellä sydäntä 🙂

Kommentointi on suljettu.