Kehitys kehittyy

Eilen juteltiin ripsiväripuolen innovaatioista ja tänään jatketaan tuolla innovaatioiden linjalla -eri tuotekategoriassa, tosin.
Siitä ei ole kauan, kun erilaiset kynsilakanpoistopurkit valtasivat kauppojen hyllyt tarjoten näppärää kynsilakanpoistoa sormien kynsille: lakanpoistoaineessa uivan reiällisen vaahtomuovityynyn keskellä olevasta aukosta työnnetään sisään sormi, jota pyöritetään purkissa lakanpoistoaineen liuottaessa lakkausta ja vaahtomuovityynyn pyyhkiessä sitä samalla pois. Kuinka kätevää!
Kehitys kuitenkin kehittyy ja jonkun on aina keksittävä jotain uutta. Ja tällä kertaa tätä purkkihommaa on jatkettu luontevasti siirtyen sormista varpaisiin.
Tiedän, että päähänne ilmestyi juuri mielikuva varpaiden dippailusta vastaavaan purkkiin. Kuulostaa hankalalta ja todella epäkäytönnölliseltä, vai mitä?
No joo, niin kuulosti varmasti tuotekehittelijöidenkin mielestä, sillä asia on ratkaistu huomattavasti yksinkertaisemmin ja innovatiivisemmin.
Korkkiin on nimittäin lisätty pieni töpsötin: 

 Ja näin kätevästi on taas päästy astetta lähemmän maailmanrauhaa kehittämällä nopea keino poistaa varpaidenkin kynsistä lakat samaa lakanpoistopurkkia käyttäen!
Amen, sister!
No miltäs tämä idea puolestaan vaikuttaa?

25 kommenttia artikkeliin ”Kehitys kehittyy”

  1. Mahtavaa! Mä inhoan varpaiden kynsien puhdistamista. Yleensä varpaat haluaisi lakata silloin, kun sormien kynsissä on vielä sopivat lakat. Nythän tuo ei sotke sormia. Mutta kuinkakohan käytännössä toimii. Jääköhän tuo töpsötin kovinkin likaiseksi kynsilakasta ja levittää lakat pitkin varpaita.

  2. blääh blääh…..Mutta mitä tapahtui tavaranvähennysprojektille 🙂

  3. Tuossahan menee koko sormi/varvas kynsilakanpoistoaineeseen – eikös sen iholle menemistä pitäisi minimoida… Turhake, sanoisin. Mutta toisaalta purkin kyljessä oleva "red fruit & vanilla fragrance" kuulostaa mielenkiintoiselta, voiko kynsilakanpoistoaineen kammottavan hajun peittää jollain ihanalla?

    • Tuosta syystä minäkin olen noita purkkeja vähän vältellyt, mutta tässä ei nyt sitten tarvitsisi enää dipata ainakaan sitä varvasta sinne purkkiin. Ja tuo tuoksu tosiaan kuulostaa mielenkiintoiselta! Itselläni on ollut marjaisan tuoksuinen kynsilakanpoistoaine käytössä ja se on kyllä ollut mukavaa vaihtelua. 🙂

  4. haha! Repesin kun tekstiä lukiessa mietin miten varpaan saisi sinne purkkiin kätevästi! 😀 😀 😀

  5. Mä vaan mietin että eikö noi purkit ala haiseen pahalle… ? Itse kerran säilöin vanulapun jossa oli kynsilakan poistoainetta pieneen muovipussiin kun olin poistanut lakat ja vikaan vanuun tuli liikaa poistoainetta. Nuukana ajattelin että hei muovipussissa se ei kuivu ja poistan sillä lakkoja seuraavalla kerralla mutta se alkoikin haista homeelle.

Kommentointi on suljettu.