Superihastus: Tarte Cosmetics

Yksi parhaita asioita Bangkokissa asumisessa näin kosmetiikkafriikin näkökulmasta katsottuna on tietysti se, että tarjolla on monia sellaisia ihania kosmetiikkamerkkejä, joita ei Suomessa pääse livenä tutkimaan. Muutama sellainen varsin tunnettu merkki on vienyt paitsi sydämeni myös rahani ja tasapainottaakseni pankkitilini puolesta lievästi huonoa omatuntoani ajattelin laittaa vahingon kiertämään ja houkutella jonkun muunkin konkurssin partaalle.

Yksi tällainen tuotemerkki on monien muidenkin varmasti tuntema yhdysvaltalainen hypemerkki Tarte. Tein merkin kanssa pientä tuttavuutta jo viime kesänä Singaporessa, kun pääsin räpläämään sen tuotteita livenä, mutta onnistuin silloin vielä pitää näppini kurissa ja olla ostamatta yhtäkään Tarte-tuotetta.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Myös täällä Bangkokissa homma alkoi ihan hyvin, sillä ostin aluksi vain muutamia pieniä Tarte-tuotesettejä, joilla saatoin tutustua merkin tuotteisiin. Erityisesti merkin luomivärit vakuuttivat minut aivan uskomattoman pehmeillä, kauniisti häivyttyvillä ja runsaspigmenttisillä koostumuksillaan, joiden kanssa tällaisen vähemmänkin taitavan meikkaajan oli vaivatonta pelata.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ostin muutamia Tarten minisettejä ja löysin itseni usein seisomasta Sephoran Tarte-hyllyjen edessä tuotteita hipelöiden. Ajattelin kuitenkin, etten ihan oikeasti tarvitsisi juuri nyt merkiltä mitään ja että voisin ostaa niitä sitten keväämmällä tai lähempänä kesää ja Tukholmaan paluuta.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tarte-konkurssini vauhdittajana oli kuitenkin Malesian matkamme. Äkkivilkaisulla Malesian Tarte-valikoima näytti Sephoroissa samalta kuin Thaimassa, joten onnistuin välttelemään houkutuksia muutaman päivän ajan. Lähtölaukauksen Tarte-haalinnalleni antoi kuitenkin se, että tajusin yhtäkkiä Tarte-tuotteiden olevan Malesiassa merkittävästi halvempia kuin Thaimaassa.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Olin katsellut Thaimaassa kuolaten Tarten supersuosittuja Tartelette-luomiväripaletteja, jotka olivat kuulemma merkin myydyimpiä tuotteita. 12 luomivärin paletit näyttivät ihanilta, mutta en ihan oikeasti tarvinnut niitä – siitäkään huolimatta, että olin jo ehtinyt aiemmin palavasti ihastua merkin luomivärien laatuun jo omistamani pikkupaletin kautta.

Kun sitten hoksasin, että Thaimassa yli 50 euroa maksavat paletit olivat Malesiassa lähes 20 euroa halvempia, alkoi henkilökohtainen konkurssini. Kaikki himoitsemani tuotteet olivat Malesiassa 5-20 euroa halvempia kuin Thaimaassa, joten päätin, että antaa nyt sitten vaan mennä ja voisin ihan hyvin ostaa ne himoitsemani Tarte-tuotteet sieltä yhdellä kertaa.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Tartelette in Bloom -luomiväripaletin lisäksi ostin useita Rainforest Of The Sea -tuotelinjan tuotteita ja muutaman muun pienen himoitsemani jutun.  Saavuin kotiin reissusta Tarte-ähkyssä, mutta onnellisena uusista tuotteistani. Thaimaassa minun piti olla ostamatta enää yhtäkään Tarten tuotetta, mutta kun Sephoran hyllyllä nökötti kaksi eksynyttä Tarten keräilyboksia täynnä merkin ihania tuotteita, päätin langeta vielä kerran… Ei silti kaduta.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Kaikki kokeilemani Tarten tuotteet ovat olleet aivan loistavia ja merkistä onkin tullut yksi lempparisarjojani. Sen keskihintaiset tuotteet ovat todella laadukkaita ja toimivia, joten en ihmettele yhtään, että ne ovat niin suosittuja.

Tarten meikkejä ei toistaiseksi myydä EU:ssa, mutta niitä on hyvin helppoa tilata Suomeen Tarten omilta kotisivuilta. Tarte toimittaa tuotteensa Yhdysvalloista, mutta kun sivulla valitsee toimitusmaaksi Suomen, näkee jo shoppailuvaiheessa tuotteiden alv:n ja muut maksut sisältävän hinnan eikä sen päälle tule mitään lisäkuluja missään vaiheessa. Kaikki maksut siis maksetaan jo Tarten verkkokaupassa. Paketit saapuvat ensin EU-alueelle ja Tarte hoitaa kaikki niihin liittyvät maksut. Sen jälkeen ne jatkavat matkaa kohdemaahan, jossa niistä ei edelleenkään tule tilaajalle enää mitään lisäkuluja maksettaviksi.

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee -

Tarte on niitä merkkejä, joiden kohdalla minua suorastaan harmittaa, etten ole aiemmin keksinyt sitä. Paitsi että merkin luomivärit ovat loistavia, on sen suosittu Lights, Camera, Lashes Mascara niinkin loistava, että se saattaa omissa ripsissäni jopa haastaa aiemman suosikkini Too Faced Better Than Sex Mascaran.

Täytyy myöntää, että vaikka omiin kosmetiikkajemmoihini on jo päätynyt melkoisesti Tarte-tuotteita (joista postailen vielä tarkemmin), on merkillä silti vielä monia tuotteita, joita himoitsen. Yksi niistä oli pitkään merkin hypetetty Shape Tape -peiteaine, jota ei harmikseni myydä täällä Aasiassa, mutta josta moni lohdutuksekseni kertoi, että se toimii parhaiten nuorella, sileällä iholla.

Tarte Rainforrest of the Sea Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tarte tuleekin jatkossa siis varmasti olemaan niitä merkkejä, josta tulette kuulemaan blogissani. En todellakaan voi taata, ettenkö vielä haksahtaisi täällä Thaimaassa ostamaan uusia Tarte-tuotteita, mutta yritän nyt ainakin toistaiseksi keskittyä tähän kokoelmaan, jonka olen jo itselleni haalinut ja tyytyä ajattelemaan, että merkin tuotteita voi tilata helposti kotiin Ruotsiin  jos minusta vielä myöhemmin siltä tuntuu.

Tarte Rainforrest of the Sea Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuulisin kuitenkin todella mielelläni kaikki teidän Tarte-suosikkinne ihan siltä varalta, että olen missannut jonkun aivan erityisen tuotteen. Veikkaan, että kun palaan Ruotsiin eikä minun tarvitse enää miettiä omaisuuteni painoa lentomatkustusta silmällä pitäen, saattaa Tarten kotisivuilta saapua minulle vielä melkoisen monta tuotetta, joita ei täällä Thaimaassa myydä…

Tarte Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Millaisia Tarte-kokemuksia teillä on?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

9 kommenttia artikkeliin ”Superihastus: Tarte Cosmetics”

 1. Löysin kans Tarten Bangkokis joulukuussa 2017. Ostin kans tuon tartelette in bloom paletin ja huulikiiltoa ja rakastuin palavasti molempiin. Joten tammikuun aleissa tuli tilattua Tartea lisää. Tuli tilattua ainakin lisää huulikiiltoja minikoossa ja higlight palettia ja lisää luomivärejä. Odotankin nyt mitä raportoit näistä tarten meikkivoiteista ym… ainakin ripsari meni nyt ostoslistalle

  • Tartella on kyllä ihan loistavia tuotteita enkä voi ymmärtää, että olen voinut ohittaa merkin näin pitkään! 😀

 2. Hei! En ole ikinä kuullut koko merkistä, ja silti löydän itseni heidän verkkosivuilta selailemasta luomivärejä. Blogisi lukeminen tulee kalliiksi Siis haluan vielä kysyä, että eikö minulle tule tullimaksuja, kun nehän tuleva yli 20€ ostoksista EU:n ulkopuolelta?

  • ALV ja muut maksut maksetaan jo verkkokaupassa (mukana tuotteen hinnassa ja mahdollisissa postareissa) ja Tarte hoitaa itse niiden maksut kun tulevat EU:n alueelle, eli maksat kokonaisuudessaan vain sen, mitä verkkokaupassa maksat. 🙂

    • Joo, minun on pakko käyttää, sillä ilman sitä kuluu puoli minuuttia ja luomivärit ovat viiruina luomivaossa. Sama tapahtuu, jos luomella käyttää pelkkää puuteria, meikkivoidetta tai noh, myös huonoa pohjustajaa. Tällä hetkellä käytössä on Lumenen luomivärinpohjustaja, joka toimii loistavasti. 🙂

 3. Tartesta ei ole vielä kokemuksia, mutta tuota Shape tapea minäkin himoitsen.

  Saavuin eilen Nykiin ja harmitus oli suuri, kun täälläkään ei Sephorassa tuota myydä, ei ainakaan noissa parissa myymälässä missä olen jo käynyt. Noh, matka on vielä alussa, joten toivotaan että onnistaa. Verkkokaupasta on niin vaikea tilata, kun ei tiedä oikeaa sävyä, niin olisi paikan päällä ihan pakko saada testailua.

  Kaikkea muuta täältä sitten löytyykin. Päässä vaan lyö tyhjää, en enää yhtään muista mitä kaikkea sitä pitikään ostaa

  • Minä olen ymmärtänyt, että Shape Tapea myy Tarten oman verkkokaupan lisäksi yksinoikeudella Ulta. 🙂

   Toivottavasti teet hyviä löytöjä. Ihanaa reissua! 🙂

Kommentointi on suljettu.