Hiussävyä kirkastava muotovaahto: Goldwell Color Styling Mousse

*Sis. mainoslinkin

Kokeilen vaaleaan tukkaani mielelläni erilaisia hiusväriä kirkastavia tuotteita ja varsinkin erilaiset hopeatuotteet kiinnostavat minua. Käytän hopeashampoita, hopeahoitoaineita, hopeanaamioita sekä jopa hopeasuihketta ja niiden lisäksi käytössäni on myös muutama hopeavaahto.

Goldwell Color Styling Mousse

Tutustuin tuotteeseen alunperin saatuani tämän kolmikon PR-toimistolta kokeiluun. Goldwellin Color Styling Mousse -vaahdot ovat samaan aikaan sekä hiusten muotoilua tukevia että hiussävyä korjaavia ja korostavia tuotteita, minkä lisäksi ne myös hoitavat hiuksia. Ne ovat siis juuri sellaisia käteviä tuotteita, jotka tuovat monipuolisen avun vain yhdellä pullolla.

Goldwell Color Styling Mousse

Vaahtoja on saatavilla erilaisissa sävyissä vaaleasta tummiin sekä punertaviin vivahteisiin ja olen itse tutustunut nimenomaan vaaleille hiuksille sopiviin versioihin.

Luonnollista rakennetta ja kevyttä volyymia hiuksille antavia vaahtoja käytetään hiuksissa kuten tavallisia muotovaahtoja: vaahtoa puristetaan kämmenelle ja tuote levitetään pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Vaahdot sisältävät hiuksia hoitavia ainesosia eivätkä ne jätä tukkaa kovaksi, raskaaksi tai jäykän tuntuiseksi, minkä ansiosta ne sopivat oikeastaan kaikille hiuslaaduille.

Goldwell Color Styling Mousse

Käytän itse näistä sävytetyistä vaahdoista mieluiten erityisesti raidoitetulle tukalle tarkoitettua REF-sävyä sekä keltaisuutta tehokkaasti neutralisoivaa 9P-sävyä. En levitä vaahtoja hiuksiini ihan jokaisella pesukerralla, mutta aina muutamien pesukertojen välein kuitenkin tai aina silloin, kun hiussävy näyttää kaipaavan erityistä kirkastusta.

Goldwell Color Styling Mousse

REF on kevyesti violettiin taittava sävy, jonka kanssa ei tarvitse olla yhtään varovainen. Vaahdon sävypigmentit korostavat ja kirkastavat raidoitettujen hiusten viileän vaaleita vivahteita ja itse käytän tätä ihan raidoittamattomassakin tukassani, jonka sävy tosin on melko täynnä erilaisia vaalean nyansseja – melkein kuin raidoituksen jäljiltä. Tämä on helppo ja kätevä sävy oikeastaan kaikille vaaleahiuksisille, jotka tahtovat kirkastaa hiustensa sävyä.

Goldwell Color Styling Mousse

Tehokkaampaa keltaisuuden neutralisointia ja hiusvärin taittoa saa sävyllä 9P, joka on selkeästi violettisempi kuin REF-sävy. Käytän itse tätä sävyä hieman harvemmin, sillä varsinkin niihin ihan vaaleimpiin ja rasittuneimpiin hiusalueisiin sen sävypigmentit saattavat napata kiinni melko tiukasti luoden violettisia vivahteita.

Goldwell Color Styling Mousse

Saatavilla on lisäksi sävy 9N, joka on tarkoitettu kirkastamaan erittäin vaaleita hiuksia ilman violettisia, hiusten sävyä viileään taittavia ja keltaisuutta neutralisoivia sävypigmenttejä. En käytä tätä kovin usein, mutta aina silloin tällöin kuitenkin.

Goldwell Color Styling Mousse

Tykkään käyttää näitä vaahtoja hiuksissani pesun jälkeen lisätuotteina myös silloin, kun olen jo hiuksia pestessä käyttänyt hopeatuotteita. 75 ml pullon kerrotaan riittävän 6-8 käsittelyyn, mutta käytän näitä varmaan itse niin pihistellen, että sanoisin yhden pullon riittävän minulla kyllä varmaan tuplasti useampaan käyttökertaan.

Goldwell Color Styling Mousse

Vaahdot auttavat korostamaan hiusvärini eloisuutta ja tekemään niistä jopa raidoitetun näköiset korostamalla vaaleampien hiusosioiden kirkkautta. Tykkään kovasti siitä, kuinka vaahdot tuovat hiuksilleni hyvin kevyttä rakennetta ja ryhtiä ilman, että hiuksissa varsinaisesti tuntuu olevan mitään muotoilutuotteita.

*Goldwell Color Styling Mousse -vaahdot löytyvät myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Goldwell Color Styling Mousse

Millaisia hopeatuotteita te muut vaaleahiuksiset käytätte?

3 kommenttia artikkeliin ”Hiussävyä kirkastava muotovaahto: Goldwell Color Styling Mousse”

  1. Sä luot mulle ostotarpeita!! 😀 No ei, hiusten hopeatuotteet kuuluu niihin kosmetiikkatuotteisiin joita aina haluan käyttää, ja tällaista hiuksiin jätettävää moussea en ole käyttänytkään tai siitä edes kuullut. Kuulostaa kätevämmältä kuin hopeasuihke joka mulla ainakin roiskuu aina myös seinään/lattialle… Hopeanaamion kanssakin saa aina pelätä että huuhtelee sitä liikaa pois! Pitänee siis kokeilla tällaista moussea, kuulostaa hyvältä.

    Vastaa
  2. Jääköhän vanhat sävyt pois? Olen aiemmin käyttänyt sävyä 10V, purkkikin on ollut hieman erinäköinen. En tykkää yhtään näistä tuoteuudistuksista, kun omat vanhat suosikit jää pois! :/

    Vastaa

Jätä kommentti