Neljä sävyä silmällä

Kuten jonkun aikaa sitten kerroin, sain kokeiluuni Lumenen uusia luomivärinelikoita ja lupailin silloin palaavani niihin blogissani myöhemmin tarkemmin. Tänään voisi sitten vihdoin olla se ”myöhemmin ja tarkemmin”.
Lumenelta on ilmestynyt kevään meikkikokoelman myötä neljä luomivärinelikkoa, jotka myös jäävät valikoimiin. Pitkäkestoiset luomiväripaletit pitävät kukin sisällään yhden mattasävyn ja yhden helmiäissävyn sekä kaksi semi-helmiäistä.
Sain itse kokeiluuni kaksi palettia, joista toisesta löytyy liloja ja violettisia sävyjä ja toisesta sinertäviä.
Yllätyin swatchatessani näitä kädelleni -näissähän vaikutti ihan oikeasti olevan hyvin pigmenttiä!

 Maltoin tuskin odottaa luomille kokeilemista!
Paleteissa tuli mukana niiden takapuolelle piirretyt käyttöohjeet, mutta minun täytyy myöntää, että ne olivat minusta hieman sekavat. Jos kaikissa paleteissa luomivärinapit ensinnäkin olivat erilailla eivätkä menneet numerojärjestyksessä ykkösen voidessa olla ihan missä vaan tai nelosen ollessa toisessa siellä ja toisessa täällä, niin jo sehän hankaloittaa hommaa. Myös nuo pienet sävyalueiden rajaukset siitä, mihin kohti mikäkin luomivärinumero kuuluu ovat hieman epätarkkoja ja ykkösen, kakkosen ja kolmosen rajoja on hieman vaikeaa hahmottaa noista kuvista. Ohjeethan on tarkoitettu niille, joille sävyjen yhdistely on haastavaa ja nuo ohjeet eivät mielestäni ole välttämättä sille tasolle tarpeeksi selkeät. 
1 Kanervametsikkö
3 Talvinen maisema
Vaikka luomiväreissä oli hyvin pigmenttiä kädelle kokeiltaessa, eivät ne silti olleet luomilla kovin vahvannäköistä jälkeä tekeviä.

 Luomivärit häivyttyivät todella hyvin ja niillä sai tehtyä pehmeää arkimeikkiä helposti.
(Jos ihmettelete eripaksuisia rajauksia, niin tässä on muuten kokeilussa samaan aikaan Lumenen uudet vedenkestävät rajaustussit, joihin palaan omana postauksenaan myöhemmin.)
 Tummuutta saattoi lisätä tumman sävyn avulla hieman, mutta koska sävyt oli tehty helposti häivyttyviksi, oli meikki silti helppoa pitää kevyehkönä arkimeikkinä.

 Kokeilin myös levittää luomivärin alle Natural Codelta saamaani luomivärikynää. Sen käytö lisäsi sävyjen intensiivisyyttä hieman.
Ripsissä on muuten sitä aiemmin esittelemääni Lumenen kimallemascaraa.
Sinisen paletin sävyt olivat myös hauskat ja hyvin erilaisia kuin mitä normaalisti käytän, mutta näiden kohdalla tykkäsin sävyjen helposta häivyttyvyydestä ja helppoudesta. Ja tottahan se on, että Lumenen on paljon kannattavampaa tehdä tällaisia helppoja  ja ”kuluttajaystävällisiä” luomivärejä, jotka häipyvät helposti eivätkä ole pigmenteiltään liian voimakkaita. Ovathan ne paljon kaupallisempia.
Millaisissa väleissä te olette Lumenen luomivärien kanssa?

13 kommenttia artikkeliin ”Neljä sävyä silmällä”

  1. Onko luomilla siis kaikkia sävyjä?

    Nuo ohjeet on kyllä tosi sekavat; luulisi, että se on itsestäänselvyys, että tällaisissa sarjoissa logiikka on aina sama…

  2. Itse pyörittelin näitä eilen kaupassa, mutta hämmennyin todella takapuolella olevista ohjeistuksista. Minä siis olen sellainen, joka ohjeistusta tarvitsee ja innolla aluksi katsoinkin, että täältä löytyy ohjeet. Hetken aikaa tiirailin kuvaa ja numerointia, mutta en siitä sitten saanut selkoa, joten kauppaan jäivät. Toinen syy, miksi luomivärejä en kotiuttanut on se, että olen täältä monesti lukenut, että pigmentit ovat usein hieman heikkoja, joten en sitten uskaltanut panostaa näihin 🙂 Kiitos siis blogista 😉 Ja komppaan tuota vaikeaselkoisuutta

    Heidi

  3. Kummatkin paletit ovat hyvin kauniita ja selvästi kuluttajaystävällisiä. Nuo sävyt sopivat suomalaisille naisille. Varisiko ne levittäessä tai päivän mittaan?

  4. Nättejä sävyjä ja itsellä on ihan ok kokemukset Lumenen luomiväreistä, vaikka joskus tuntuu että jotkut sävyt saisi olla pigmenttisempiä. Mutta useimmiten hyvä ettei ole, helppo tällaisen harvoin luomivärejä käyttävän "poropeukalonkin" tehdä meikki ilman että näyttää pandakarhulta. Nuo siniset pakkaukset vaan ei iske, saisivat keksiä jotain uutta!

  5. En voi sille mitään, mutta palettien ulkonäkö on niin jäätävän ruma, että jäävät ostamatta. 😀

Kommentointi on suljettu.