Le Volume De Chanel

Löysin vähän aikaa sitten jemmoistani Chanelin Le Volume De Chanel -ripsivärin, josta minulla ei ollut minkäänlaista muistikuvaa.

Mascara on päätynyt minulle joskus töiden kautta ja olin varma, että olisin joskus edes esitellyt sen teille täällä, mutta en googlettelujeni perusteella näköjään ollutkaan tehnyt sitä. Saatoin siis tehdä aivan uuden tutustumisretken tähän jo joskus avaamaani ja kokeilemaani tuotteeseen. Kosmetiikkadementikoilla ei selvästikään tule koskaan olemaan tylsää!

Chanelin Le Volume De Chanel Mascara on nimensä mukaisesti  ripsille tuuheutta taikova ripsiväri.  Mascara lupaa tuoda ripsiin tuuheuttavan ripsivärikerroksen jo yhdellä vedolla ja saada ripsistä upeat ja näyttävät.

Lumihiutaleista insipraationsa saanut pidempiä ja lyhyempiä harjaksia sisältävä mascaraharja lupaa runsaan mascaramassan lisäksi myös erotella ripsiä, eli mascara kuulostaisi ainakin lähtökohtaisesti aikovansa tehdä juuri sitä kaikkea, mitä omat hennot ripseni ovat vailla.

Hennot ripseni kaipaavat tosiaan tuuheutta, mutta koska ne ovat ohuet, kaipaavat ne myös hyvää erottelevuutta.


Le Volume De Chanel toi niihin kyllä tuuheutta ja lupailemaansa katsetta avaavaa vaikutusta, mutta minun makuuni lopputulos oli ehkä hieman liian paakkuinen. Mascaran massa oli hieman liian vetistä eikä tarpeeksi vahamaisen voidemaista, jotta olisin kyennyt kerrostamaan sitä ripsiini luodakseni runsaan, mutta erotellun lopputuloksen. Mascara toimiikin varmasti paremmin niillä, joilla on jo valmiiksi runsaampi ja vahvempi ripsirivistö kuin testaajalla. 

Ripset jäivät mascaran jäljiltä pehmeiksi ja taipuisiksi ja käytän mascaran mielelläni pois, mutta omille räpsyttimilleni tämä ei ollut se täydellinen valinta.

Oletteko te kokeilleet Le Volume De Chanel- ripsivärin?

10 kommenttia artikkeliin ”Le Volume De Chanel”

  1. Olen kokeillut, ja pidin todella paljon! Erottelee ja tuuheuttaa ripset kauniisti. Itselläni se ei paakkuntunut ollenkaan, enkä keksi siitä muutakaan vikaa 🙂

  2. Hmhph. En tiedä mitä nappeja painelin täällä vahingossa, mutta jos sulle tuli hyväksyttäväksi vajaan lauseen mittainen kommentti, niin paina deleteä 😉

    Mutta siis jösses miten ihana lopputulos!! Tämä menee ehdottomasti ostoslistalle, harmi vaan, kun ripsareita on muutama vielä kaapissa odottamassa vuoroaan… 🙂

  3. miks mun mielestä, on se sit mitä vaan ripsaria testaat, niin aina sun ripset näyttää samalta enkä näe mitään eroa? ja ihan siis retorinen kysymys.

  4. Moikka! Mikä olisi paras bb/cc-voide nuorelle ja vaalealle iholle? Kiitos jos vastaat! 🙂 Oot muuten tosi kaunis! 🙂

  5. Tämä on mun luottoripsari, aivan ihana! Oon myös huomannut, että tämä paranee vanhetessaan eli parin viikon käytön jälkeen melkeinpä parhaimmillaan 🙂 Paakkuuntumista en omissa ripsissäni ole huomannut (ellen sitten innostu yli 3 kerrosta lisäämään, harvoin jaksan vaivautua), mutta tämä varisee joskus käytön loppuvaiheilla ikävästi pitkin naamaa.. 😛

  6. Chanel ei ole tuttu, mutta oletkos kokeillut IsaDoran Precision Mascaraa? I'm in löööööv. Eka ripsari ikuna, jota oon hamstrannut, jos se vaikka mystisesti poistuu myynnistä yhdessä yössä. Erottelee kuin unelma ja tuo mun pitkähköt vaaleet haituvat esiin ilman paakkuja. Määniintykkään.

  7. En oo päässy testaa. Mut mikä on tuote sun rajauksissa? On nimittäin tosi siistit, ohuet rajaukset!

  8. Tää on ihan huikee ripsari! Yleensäkin ripsiväreille pitäis antaa muutama päivä aikaa mukautua käteen.. Mullekin aluks outo, mut nyt mun ehdoton suosikki! 🙂

Kommentointi on suljettu.