Yksinkertaista apteekkihyvää

Minulta kysellään aina silloin tällöin, enkö voisi esitellä blogissani enemmänkin apteekkipuolen tuotteita. Töissäollessani keskityinkin mieluiten tuotteisiin, joita myymälässämmekin myydään, mutta nyt opintovapaalla ollessani tutustun mielelläni myös myymälämme tuotevalikoiman ulkopuolisiin tuotteisiin teidän toiveistanne.
Yksi viimeisimpiä apteekkikokeiluitani oli blogin kautta saamani Favoran 24h Ravitseva Hoitovoide, joka on nimensä mukaisesti päivä- ja yökäyttöön tarkoitettu kosteusvoide.
Kosteusvoidetta testatessa ja testituloksista raportoidessa yksi tietty hetki tuotteen käyttöiän aikana on ylivoimaisesti se parhain hetki raportoida sen vaikutuksista ja käyttömukavuudesta iholla. Tuo hetki on ehdottomasti se, kun voide on juuri loppunut. Jos voiteen on nimittäin oikeasti saanut käytettyä loppuun asti tarkoittaa se, että siitä todellakin on tykännyt ja tällä kertaa kävi juuri näin. Minulla on nyt teille nimittäin esittelyssä tyhjä voidepurkki.
Valikoin kokeiltavakseni nimenomaan kotimaisen Favoran kosteusvoiteen, sillä pidin tuotteen sisällöstä jo ensivilkaisulla:
Aqua, Pentylene Glycol, Diethylhexyl
Carbonate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glycerin,
Betaine, Squalane, Butyrospermum Parkii Butter, Polyglyceryl-3
Methylglucose Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Magnesium Aluminum
Silicate, Persea Gratissima Oil, Butyrospermum Parkii Butter Extract,
Allantoin, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Xanthan
Gum, Sodium Gluconate.
Simppeli sisältö, jossa on paljon ihoa tehokkaasti kosteuttavia ja pehmittäviä ainesosia eikä turhia täyteaineita. Juuri sellainen tuote siis, jollaista moni kuiva- ja herkkäihoinen itselleen kaipailee.
Hajusteeton voide ei tosiaan liiemmin haissut vaan oli tuoksultaan varsin perusvoidemainen. Se kosteutti kuivaa ihoani hyvin ja tosiaan jopa niin hyvin, että saatoin käyttöohjeen mukaisesti käyttää sitä useamman kuukauden (lähes) jatkuvasti aamuin illoin. Tämä siis toi tarpeeksi kosteutustehoja yökäytössä, mutta imeytyi iholle sen verran hyvin, että sopi sille myös päiväkäyttöön meikin alle.
Pidin todella paljon voiteen koostumuksesta ja simppelistä sisällöstä ja uskoisin tämän olevan juurikin sitä, mistä moni herkemmän ihon tuotteita metsästävä hieman kuivaihoinen varmasti myös pitäisi.  
Pidin erityisesti myös siitä, että tuote oli pakattu ilmatiiviiseen pumppupulloon (josta näkyi valoa vasten katsottuna, missä vaiheessa purkkia mennään!), minkä ansiosta tuotteeseen ei ollut tarvinnut lisätä säilöntäaineita. Pakkausmuoto auttoi siis myös vähentämään ainesosien määrää.
Tuote oli minulla aktiivisimmassa käytössä nuo kylmimmät talvikuukaudet marraskuusta tammikuulle ja puristin sen viimeiset pisarat ulos tämän kuun alussa vihdoin tehden voiteen loppupuolella malttamattomana kokeiluja jo uusien tuttavuuksien kanssa. Jos en kuitenkin olisi näin vaeltava sielu mitä tulee kosmetiikkatuotteiden kokeiluun, olisin voinut jäädä tämän kanssa pidempiaikaisempaankin parisuhteeseen. 
Onko joku muu löytänyt Favoralta hyviä tuotteita? 
Favoran tuotteita myyvät apteekit.

10 kommenttia artikkeliin ”Yksinkertaista apteekkihyvää”

  1. Joulukuun Livboxissa tuli kosteuttava seerumi josta itse tykkäsin kovasti

  2. Sain joululahjaksi favoran puhdistusvaahdon, käsivoiteen ja tämän kasvovoiteen. ei voi muutakun kehua! Puhdistusvaahto ei jätä ihoa narskuvaksi ja tuntuu, että epäpuhtaudetkin on vähentyneet iholla kun oon käyttänyt apteekkikosmetiikkaa 🙂

  3. Olen kokeillut Favoralta vain käsivoidetta ja yhtä suihkutettavaa hiustenhoitoainetta. Kummatkin olivat hyviä. Käsirasvaa aion kyllä jatkossakin ostaa, tehokasta ja miellyttävä käyttää. 🙂

  4. Juurikin vastaavaa tuotetta oon metsästänyt, ja tämähän piti heti käydä hakemassa apteekista. Vaikuttaa todella hyvältä! Kiitos sulle Virve! Vältyin monilta hutiostoksilta, ja mikä tärkeintä, löysin kasvovoiteen joka vaikuttaa täydelliseltä. =)

  5. Hei! Oletko koskaan kokeillut Dermosilin tuotteita? Mitä mieltä olet niistä noin yleensä? Olen käsivoidetta kokeillut ja tykännyt, mutta mietin muita tuotteita vielä… 🙂

    • Mä oon tuo edellinen ano, ja mä ainakin tykkään Dermosileistä. Se on ainakin täällä meilläpäin suosittu kauppa, ei voi välttyä niiltä tuotteilta. Netistä löytyy blogeista jonkin verran arvosteluita, ja siellä Dermoshopin omilla sivuilla on käyttäjien tuotearvioita.

  6. Minä en mitenkään innostunut tästä tuotteesta, ei tuntunut tekevän oikein mitään. Mutta Favoran käsivoide on aivan huippuhyvä!

Kommentointi on suljettu.