Täydellinen vaaleantumma huulipunasävy?

Esittelin teille jonkun aikaa sitten kokeilujani tummien huulipunien kanssa sillä lopputuloksella, että paitsi etten itse ollut oikein varma siitä, olivatko ne minun juttuni ette tekään oikein: osan mielestä jotkut sävyt sopivat hyvin ja minun tulisi käyttää niitä rohkeammin ja osa puolestaan tyrmäsi ne.
Koin punat itse hieman vieraaksi jutuksi, mutta koska ajatus tyylikkäästä, hieman tummemmasta punasta jäi silti houkuttelemaan en halunnut antaa täysin periksi. 
Minulle kotoisin look on nykyään nudemeikki, jossa satsaus on pohjassa ja ripsissä, mutta koska kaikkea uutta on aina mukavaa kokeilla ei tietenkään olisi pahitteeksi löytää huulipunasävyä, joka muuntaa päivän toimistolookin nopeasti iltalookiksi.

(Ja ei, en ole edelleenkään siirtynyt vakituisesti käyttämään liian tummia meikkivoiteita vaan postauksen kuvat on otettu sinä samana päivänä, kun jotain ihonsävyyni sopimatonta sattui olemaan kokeilussa.)

Kotona silmiini sattui kesän aikana minulle maahantuojalta lähetetty Jane Iredalen uusi PlayOn Lip Crayon -huulimeikkikynä sävyssä Luscious. En ollut syttynyt kynästä sen yllätyspostina saatuani, joten se oli oikeastaan vaan unohtunut pyörimään ”katsotaan jos joskus postaan näistä” -kasaan kunnes nyt poimin sen sieltä uteliaana esiin. Ehkä tämä?
Kynä levittyi huulille ihanan pehmeänä ja silkkisen tuntuisena ja sillä oli helppo piirtää huulille rajat ja värittää huulet. Erityistä plussaa kynä sai myös siitä, ettei siinä ollut juurikaan mitään tuoksua. 
Näin läheltä katsottuna kynä näyttää jopa melko vaalealta, mutta itseasiassa se toi huulilleni sävyä juuri sopivasti:
Tässä on vihdoin tummahko puna, joka pysyy vielä luonnollisena ja vie huomion huulille, mutta ei saa minulle aikaan wannabe-gootti -oloa. 
Toisin kuin aiemmin kokeilemani punat, ei tämä ole sävyltään oikeastaan samalla lailla violettinen vaan enemmänkin vain syvä punaruskea, jossa on vain aavistus luumun vivahdetta mukana antamassa punalle syvyyttä.
Huulilla miellyttävän ohuelta ja kostealta tuntuva huulipunakynä oli yllättävän kestävä, joten sen saattoi luottaa pysyvän huulilla siistinä myös sille after work -viinilasilliselle mentäessä tai ihan vaan toimistolla iltapäiväkahvia juodessa. Ehkä vihdoin löysin tummahkon sävyn, jonka kanssa minullakin on kotoisa olo!
 Mitäs sanotte tästä huulipunan sävystä?
PlayOn Lip Crayon -huulimeikkikynä on saatu maahantuojalta.


PS. Anteeksi, että tänään mentiin taas huulimeikkilinjalla kuten eilenkin. Olin näköjään ajastanut vahingossa kaksi huulimeikkipostausta peräkkäin… Vältellään tätä aihetta taas hetki! 🙂

7 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen vaaleantumma huulipunasävy?”

  1. Sopii sulle tosi hyvin. Näyttää tosiaan puikossa viininpunaisemmalta, kun huulilla sävy on kaunis ruskeaan taittava punainen. 🙂

  2. Postaukseen liittymätön kysymys 😀 Sain lahjaksi Shiseidon eye contour creamin. Miten sitä käytetään? 😀 Onko se siis tavallinen silmäympäysvoide vai häh

  3. Sopiipa hyvin sulle! Tää väri taitaa olla sellainen tämän syksyn "juttu", eikö tää ole vähän sellainen marsala-sävy! Ei ihan punainen eikä viininpunainen eikä ruskea eikä kovin tummakaan 🙂

  4. Oikein nätti. Sopii hyvin sulle. 🙂 Harmikseni itselleni ei tahdo sopia oikein mikään huulipunasävy, näytän aina hölmöltä. Onneksi on sävytetyt huulikiillot ja huulirasvalla punien laimennus on ollut myös toimivaa.

  5. Upee väri! Näyttää tosi hyvältä sulla 🙂

    Ja en oo kauheesti täälä kommentoinu vaikka sun blogia oonkin ihan alusta asti lukenu, mutta niiiin ihanaa kun joka päivä (tai ainakin lähestulkoon joka päivä) tulee uusi postaus, kiitos siitä kun näet vaivaa meitä lukijoita varten <3

Kommentointi on suljettu.