K-Citymarket myy Missha-tuotteita!

Missha Citymarket

Viime viikkoina Facebook-feedini ja Instagramin Inboxini ovat molemmat täyttyneet iloisista ilmoituksista siitä, kuinka korealainen Missha-merkki on ilmestynyt K-Citymarketteihin myyntiin. Bongailuja on tehty eri puolilta Suomea, joten oletan, että merkin tuotteet ovat lopulta saatavilla kaikista K-Citymarketeista.

Jos tämä tieto oli siis mennyt joltakin ohi, niin kurkarkaahan seuraavalla kauppareissulla, joko teidän Cittaristanne löytää Misshaa. Kovin suurella valikoimalla merkki ei ilmeisesti ole useimpiin myymälöihin ainakaan rantautunut, mutta uskoisin, että tämä voi olla pieni varovainen kuulustelu siitä, olisiko merkille ottajia ja jos hyllyt tyhjenevät kovaa tahtia, saattaa valikoimakin laajentua.

Missha Citymarket

Missha on minusta mielenkiintoinen merkki, sillä se on usein ensimmäisiä korealaisia kosmetiikkamerkkejä, joita suomalainen kuluttaja tuntuu ja on jopa kokeillut. Meillä merkkiä pidetään hyvänä, kiinnostavana ja laadukkaana korealaisen kosmetiikan edustajana, mutta kun viime lokakuussa kävin Etelä-Korean Soulissa, näyttivät Misshan myymälät siellä suorastaan hämmentävän hiljaisilta ja epäsuosituilta.

Merkin myymälöissä ei näyttänyt olevan ruuhka-aikaankaan tungosta asiakkaiden suhteen. Enemmän tungosta aiheuttivat jopa myyjät, joita parveili pienissä putiikeissa kerralla suorastaan liikaa. Myyjien tummasta hameesta, beigestä yläosasta ja lähes poikkeuksetta terveyssandaaleista muodostunut asukokonaisuus toi minulle jotenkin 90-luvun pankkivirkailijavibat ja koko brändi vaikutti imagoltaan hyvin paikoilleen jämähtäneeltä, mikä oli täysin ristiriidassa sen kanssa, kuinka paljon merkin tuotteet saavat ulkomailla huomiota ja millaisessa maineessa monet niistä ovat.

Missha Citymarket

Merkillä menee edelleen ihan hyvin, mutta ilmeisesti se kaipaisi pientä uudistumista, sillä Etelä-Korean laajan kosmetiikkatarjonnan myötä kilpailu merkkien välillä on todella kovaa ja vain innovatiivisimmat merkit pärjäävät. Missha onkin varmasti pitkään selvinnyt markkinoilla nimenomaan maineensa vuoksi, mutta voi olla, että jos se ei kykene uudistumaan, tekee se lopulta nokiat. Brändi onkin yrittänyt hakea boostia myynneilleen esimerkiksi pari vuotta sitten lanseeramallaan Line Friends -meikkikokoelmalla, joka tehtiin Aasiassa suositun Line Friends -chat-sovelluksen suosittuja hahmoja käyttäen.

Missha oli käsittääkseni ensimmäinen korealainen kosmetiikkamerkki, joka lähti Euroopan markkinoille joitakin vuosia sitten ja muistelen silloin lukeneeni, kuinka tuon satsauksen toivottiin tuovan merkin myynneille uutta nostetta.

Misshalla on minusta loistavia tuotteita ja sen erittäin laajaan valikoimaan mahtuu esimerkiksi kulttistatuksen maineita yksilöitä kuten esimerkiksi kymmeniä miljoonia myynyt M Perfect Cover BB Cream, ökyhintaisen SK-II Facial Treatment Eseence -hoitonesteen haastava Time Revolution First Treatment Essence -hoitoneste sekä  Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumiin usein verrattu Time Revolution Night Repair Science Activator Ampoule -seerumi.

Missha Citymarket

Toivotaan siis, että Misshaa on pian saatavilla kaikista K-Citymarketeista hyvällä valikoimalla!

Toinen korealainen bongaus, joka myös hyppäsi eräänä päivänä Facebookissa eteeni oli puolestaan Oulun Limingantullin Prismasta löytynyt Holika Holika. Myöhemmin kävi ilmi, että kyseessä oli ilmeisesti yksittäisen Prisman koe-erästä, mutta sen myötä Prismalle lähti paljon toiveita ottaa merkki myyntiin, joten pidetään peukkuja, että myös Holika Holika rantautuu Suomessa markettimyyntiin!

Holika Holika Prisma

Mitkä Missha-tuotteet ovat teidän suosikkejanne?


Lue myös:

Mikä ihmeen fermentoitu kosmetiikka?

Pihistä tai panosta – 10 parasta seerumia

Parhaat kulttituotteet korealaiseen ihonhoitorutiiniin: 20+ tuotevinkkiä!

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

26 kommenttia artikkeliin ”K-Citymarket myy Missha-tuotteita!”

 1. Ihan mahtava uutinen! Juuri tänä viikonloppuna kävin ystävien kanssa hieman keskustelua kosmetiikasta ja yllätyin, siitä miten korealaiset tuotteet sekoitetaan helposti kiinalaisiin ja koetaan, ettei uskalla tilata netistä, kun ne ohjeetkin saattaa olla vieraalla kielellä jne. Varmasti cittareissa myytävän tuotteeseen suhtaudutaan aivan eri lailla! omia missha suosikkeja on zero sebum SPF50 aurinkosuoja sekä juurikin tuo bb-voide. Lisäksi misshalla on hyviä kangasnaamioita

  • Tuo on totta, että moni ei vielä tiedä eri Aasian maista tulevissa kosmetiikkatuotteissa olevan eroja, joten korealaisen kosmetiikan rantautuminen ihan suomalaisiin marketteihin tekee varmasti sen maineelle hyvää. 🙂

  • Feikkituotteiden mahdollisuus voi varmaan pelottaa netistä tilatessa? Minua pelottaa vieläkin joskus.

   Aloitukseen. Harmi, kun eilen just olin Prismassa ja vastapäätä olisi ollut citymarket, että olisin voinut tsekata, onko valikoimissa. Voisin ostaa Misshalta uudestaan pitkänimi-ampoulen ja pinkkiputelisen spf 45 aurinkovoiteen, joka on lähes ainoa, joka ei kuivata ja rasvoita ihoani. Nimenomaan kuivuminen on nykyisin isompi ongelma, mutta lähmääkään en halua.

   • Feikkituotteiden mahdollisuus varmasti epäilyttää tosiaan monia ja ylipäätään se, että moni rinnastaa korealaisen kosmetiikan kiinalaiseen epäillen, että tuotteet voivat sisältää mitä tahansa eikä sitä kontrolloida, vaikka tosiasiassa kontrollointi on todella kovaa ja lainsäädäntö tiukka.

    Misshalla on kyllä paljon kivoja ja kiinnostavia tuotteita! 🙂

 2. Hesan Stoccalta saa nyt Mizonia ^^ Voih, jospa Sulwhasoo joskus vielä rantautuisi Suomeen.

  Missha on korealaisten vastine Estee Lauderista, mutta huokeammilla hinnoilla.

 3. Mun oma suosikki on se Ice tear -kasvovesi! Pitäisikin taas santsata, kun edellinen pullo loppui aikoja sitten ja olen käyttänyt niitä, mitä varastoista löytyy. Tuo on silti paras ja jo monta pulloa olen käyttänyt. Olispa aika hienoa, jos sitä saisi Joensuuin citymarketeistakin. Täytyy ehdottomasti käydä vilkuilemassa, vaikka olen toisaalta ollut tosi uskollinen verkkokaupalle, josta sen ensimmäistä kertaa ostin 😀

  • Maria ainakin Pilkossa oli 😉 Testiin lähti BB-voide ja muutama sheet 😀

  • Minä kuulin muuten, että putsareita ei ilmeisesti olisi otettu valikoimaan, mikä kuulostaa ihan hassulta. Hyvä, että kasvovedet kuitenkin! 🙂

 4. Minun suosikkini ovat Ice tear -essence ja Super Aqua Ultra Waterful Intensive -seerumi. Olisipa hienoa, jos näitä saisi jatkossa Cittarista!

 5. Näin cittarilaisena voin vahvistaa, että Missha on jokaisessa Cittarissa, alkuun ainakin vuoden loppuun. Valikoima ei ole suuri, mutta toivotaan, että jos nyt lähtisivät myymään niin valikoima laajenisi. 🙂

  • Toivottavasti jäävät valikoimaan ja valikoima myös kasvaa! 🙂 Hyvä vastaanotto niillä ainakin on varmasti.

 6. Wow! Cittarihan kunnostautuu k-Beaytyn saralla, sieltä hommasin myös niitä It’s skin-liinanaamioita.. Kiitos tästäkin vinkistä, huikea uutinen!
  Kiinnostaisi tietää tämän prosessin taustat, eli onko K-ryhmä virallinen maahantuoja, vai tulevatko Misshat Suomeen esim. Virosta tai muusta EU-maasta…. (tutkijaluonne on utelias ja kiinnostunut yksityiskohdista, varsinkin, kun olet täällä blogissa valaissut kosmtiikan maahantuonnon kiemuroita etenkin Korea-brändien osalta..)

  • Veikkaan että tulevat Virosta, mutta en ole nähnyt tuotepakkauksia, joten voi toki olla, että tulevat muualta. Niiden tarrasta kuitenkin selviää maahantuoja, eli jos joku kurkkaa niin kertokaa! 🙂

 7. CM on varmasti joku oma kosmetiikkahömppä, joka lukee blogeja ja haistelee trendejä sen pohjalta. Heti kun on blogeissa hypetetty esim jotain shamppoota, niin cittarista löytyy! City-Marketeissa on ihan mieletön kosmetiikkaosasto verrattuna esim Prisman vastaavaan, likaiseen, sekaiseen ja huonosti hoidettuun.

  • Kiva kuulla, että Citymarketin kosmetiikkavalikoima on kehittynyt hyvin! 🙂 En ole käynyt aikoihin Cittarissa, mutta ehkä syksyllä tulee taas käytyä Suomessa niin pääsee tutkimaan. 🙂

 8. Ostin Cittarista Misshan BB-voiteen (hinta 6,90/20 ml) ja näyttävät tulevan meille Espanjan kautta: ”Vastuuhenkilö: Tradegate to Europe, S.L, Albasanz 79, Nave 6 2830, Espanja” ja jakelija: Orien Trade Finland Oy (ei siis Orion).

  Satutko sinä tai joku muu tietämään, kuuluuko tämän bb-voiteen olla paksua jankkia ja kuuluuko sen tuoksahtaa saippualta ja hajun jäädä iholle hönkimään ainakin tunniksi? Ja kuuluuko voiteen muuttua kiiltävästä harmaanbeigestä mattaiseksi ja hyvin vaaleaksi samassa ajassa? Olen vähän pihalla tämän kanssa, kun en osaa arpoa miten tämä pitäisi puuteroida tms, etten päätyisi näyttämään vahanukelta peilin äärestä jo kauan sitten poistuttuani. Kosteussuihkeella tai hikoilemisellakaan ei ole vaikutusta mattaisuuteen, se säilyy kuin tauti 😀

  Hyvä peittokyky voiteessa kyllä on ja lopputulos on todella viileän vaalea. Ostin sävyn no 21 Light Beige, joka oli kolmesta tarjolla olleesta sävystä vaalein ja näinkin vaalealle iholle yllättäen liian vaalea.

  • Aah, mielenkiintoista! Kiitos, että jaoit nuo paketin tekstit!

   Mikä noista Misshan BB-voiteista tuo on? Monet korealaiset BB-voiteet ovat kyllä suorastaan yllättävän paksua tavaraa kun taas meillä länsimaissa BB-voiteet ovat usein enemmän sävyttävän päivävoiteen kaltaisia ja ohuita.

  • Voide on Missha Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++. Tumman viininpunainen pahvikotelo ja tuubi ja hopeanvärinen korkki. Yhtään tuttu?

  • Minusta tuo oli koostumukseltaan aika paksua, mutta en muista tuoksua yhtään kyllä. :/ Itselläni on ollut käytössä sävy 13 joka on lähtökohtaisesti jo hyvin vaalea, joten harmi kyllä en osaa sanoa, miten tuo vähän tummempi sävy käyttäytyy. En kyllä yllättyisi yhtään, jos hieman vaalenee iholla ollessaan vielä kun on kuitenkin korealainen tuote.

   Osaisikohan joku muu sanoa jotain fiksumpaa, minusta ei nyt ollut yhtään hyötyä. 😀

  • Ihan hyvä näin, no worries 🙂 Ihan jännä kokemus joka suhteessa, joten kannattava ostos jo senkin vuoksi.

 9. No höh, ettei Misshaa arvosteta Koreassa! Rakastan Misshaa! Minulla on käytössä Time Revolution Essence ja ampulli, todella loistotuotteita kumpikin. Myös Super Aqua-silmänympärysvoide. Ja olet oikeassa, Missha oli ensimmäisiä korealaisia merkkejä jotka lähtivät kokeiluun.
  Toivotaan että Holika Holika tulee kaikkiin Prismoihin, voisi täyttää sheet mask -varastoja joka kauppareissulla. 😀

 10. Mäkin yllätyin eilen kun kävin Heinolan Citymarketissa. Käytin joskus sävyä 13 mutta nyt edes nro 23 ei ole tarpeeksi tumma kun olen päivettynyt. Tai siis kyseisten voiteiden sävyt syövät kultaisen sävyn iholtani ja saavat sen näyttämään harmaalta. Täytyy kokeilla jos nro 27 eli golden beige toimisi ohuelti. Mutta siis punatuubisessa BB-voiteessa on täydellinen koostumus ja plussaa korkeasta aurinkosuojasta 🙂

 11. Misshan BB-voide on ihan huippu, olen käyttänyt sitä niin kauan kuin sitä on Citymarketista saanut eli pari vuotta. Tänään menin ostamaan uutta tuubia, mutta jäljellä oli vain vaaleinta sävyä 21… Käytän sävyä 23. Toivottavasti Missha-tuotteet pysyvät myynnissä vielä pitkään!

Kommentointi on suljettu.