NYX /niks/

Tiedän, tiedän, blogissani on nähty melkoisen paljon huulimeikkituotteisiin liittyviä postauksia, mutta en vain osaa pysytellä niistä erilläni, sillä bongaan jatkuvasti jotain uutta kivaa!
Tällä kertaa bongaukseni on NYXiltä, jonka Ruotsin toimistolta lähetettiin minulle kokeiltavikseni muutamia merkin tuotteita. Olin antanut vinkiksi, että tykkään melko luonnollisista sävyistä ja kirkkaista huumeikeistä ja hämmennyin hieman kun meikkien joukosta löytyi tämä huulipuna:
Olen kuullut valtavat määrät ylistystä merkin High Voltage Lipstick huulipunista, joten olin aivan innoissani itse tuotteen kokeilusta. Mutta hei oikeasti, kuinka tylsältä voi sävy näyttää? 
Sain kokeiltavakseni High Voltage -punan sävyssä Flutter Kiss ja mietin, että haluanko edes kokeilla sitä huulilleni. Okei, mietin sitä vain pienen hetken, sillä oikeasti halusin ja kovasti, sen verran paljon kehuja olin punan voidemaisesta koostumuksesta kuullut. Voisihan sitä punaa kokeilla vaikka yksin kotona viikonloppuna?
Heti ensimmäisenä haluan ilmoittaa, että rakastuin punan täyteläisen voidemaiseen koostumukseen jo ensi sipaisulla. Puna liukui huulille aivan ihanan runsaspigmenttisenä ja pehmeänä sekä niin kauniisti huulille sulaen että ei tosikaan. Vau, vau ja vielä kerran vau.
Ja niin, en minä sitä sävyäkään sittenkään ihan pahaksi sanoisi. Tämä oli itseasiassa jälleen niitä syksyisiä sävyjä, joihin en olisi itse yhtään ajatellutkaan tarttua, mutta jotka sulattivat sydämeni välittömästi. 
Tämä oli syksyinen, pehmeä ja syvä, mutta silti tässä oli raikkautta. On ihan suunnattoman ihanaa löytää tällaisia intensiivisempiä ja syvempiä huulipunasävyjä, joissa tunnen oloni kotoisaksi!
Samaan syssyyn kokeiluun pääsi myös saamani NYX High Definition Blush -poskipuna sävyssä Intuition. Kaunis kultapersikkainen sävy näytti varsin houkuttelevalta (hyvä swatchi täällä) ja se jätti poskille pehmeän ja luonnollisen lopputuloksen. Pidin ihan erityisesti siitä, kuinka sen hohtava koostumus jäi iholla heleäksi.
Olen viimeaikoina käyttänyt enemmän hieman roosan sävyistä poskipunaa, mutta tämä kultapersikkainenkin sävy näytti todella mukavalta varsinkin nyt, kun meikkipohjan läpi kuultaa vielä kesäisiä pisamia (kokeilussa on muuten kuvissa eräs mineraalimeikkipohja pitkästä aikaa!). Poskipunan koostumus oli ihanan hienojakoinen ja kevyt, minkä ansiosta se levittyi vaivatta juuri sopivan hentona ja minun makuni olevana. Lopputuloksesta saisi voimakkaampaakin halutessaan, mutta itse pidän kevyestä jäljestä poskipunan kohdalla.
Olen viimeaikoina kiinnostunut kovasti NYXistä (jonka oma myymäläkin meillä täällä Tukholman keskustassa on), joten näitä tuotteita oli mukavaa päästä kokeilemaan. Ymmärrän täysin, miksi tätä edullista merkkiä on kehuttu niin kovasti! 
Jos mielenkiinto merkin tuotteisiin heräsi voi niitä tilata itselleen esimerkiksi NYXin pohjoismaisilta kotisivuilta, jotka toimittavat myös Suomeen.
Onko teillä omia NYX-suosikkeja?

6 kommenttia artikkeliin ”NYX /niks/”

  1. Onpa kauniin sävyinen puna 😮 Metsästän kaikkia tuon tyylisiä sävyjä tällä hetkellä, kun oon innostunut luonnollisemman sävyisistä punista, mutta nudet ei mulle sovi ollenkaan. Tämä sävy olis just eikä melkein!

  2. On kyllä syksyinen ja kiva sävy! Sopii hyvin sinulle! Syksyllähän viininsävyt sun muut tummat ovat in, mutta ei tainnut tummat sävyt saada tuulta alleen neidillä? 😉 muistaakseni tummat sävyt sopivat luumupunien postauksessa sinulle hyvin, mutta raikkaampi parempi.

    Nyxiä olen halajannut Suomeen ja nyt näin Kampin Anttilassa Helsingissä Nyxiä. Huh, pakko päästä tarkastelemaan tarkemmin! 😀

  3. Nyxin vedenkestävä baby doll ripsari on yks parhaista sekä helpoiten pois kestävistä mitä on. Ja tää huulipuna herätti kyllä mielenkiinnon 😀

Kommentointi on suljettu.