Beauty News: Vichy, Max Factor, Eucerin, Biotherm ja No7

Beauty News -postaussarjan tuote-esittelyt pohjautuvat tuotteiden lehdistötiedotteisiin.
Vichy on tuonut myyntiin uuden Ideal Body Huile -kuivaöljyn, joka on tarkoitettu paitsi vartalolle ja kasvoille mutta myös hiuksille. Nopeasti imeytyvä pumppupulloon pakattu tuote sisältää kymmentä eri öljyä, jotka hoitavat ihoa ja jättävät iholle satiininhohtoisen lopputuloksen. Tuotetta  voi käyttää vartalon iholla yksinään, mutta parhaimmillaan se on sekoitettuna yhteen vartalovoiteen kanssa lisäämässä tuotteen ravitsevuutta. Kasvoilla tuote sopii käytettäväksi yksinään tai kosteusvoiteen alla. Hiuksilla paras tulos syntyy kuiviin latvoihin ja pituuksiin käytettynä. Hinta n. 23 e /100 ml.
Virve: Innostun aina kovasti kuivaöljyistä, sillä kuiva ihoni kaipaa kaiken mahdollisen avun, jota maailmalla vaan on sille antaa. Se, että tuote on pakattu poikkeuksellisesti pumppupulloon perinteisen spray-pullon sijaan tekee siitä vieläkin paremman kuuloisen ja tuotteen monikäyttöisyys lisää kiinnostustani sitä kohtaan vielä entisestään.

Max Factor, tuo ripsivärien kuningas, on jälleen tuonut myyntiin jotain uutta. Uusi Masterpiece-perheen jäsen Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara lupaa olla oikea uranuurtaja ja 3-in-1 -innovaatio yhdistää ammattilaismaisen koostumuksen ja uuden harjateknologian, jotka luovat yhdessä täydellisen glmour-ripsilookin jonka luvataan huokuvan ylellisyyttä. Runsas lopputulos luodaan pienehköllä harjalla, joka poimii itseensä poikkeuksellisen paljon ripsivärimassaa. Tarkalla harjalla ripsiväri pääsee aivan ripsien tyveen ja ripsivärin sisältämät kuidut tehostavat efektiä entisestään. Sen sijaan, että tuote lupaisi vain ripsien kärkiin asettuvia, ripsiä pidentäviä kuituja, kerrotaankin tuotteen sisältävän pallomaisia, ripsien väliin asettuvia kuituja, joiden ansiosta saadaan tuuhea lopputulos. Hinta n. 16,90 euroa.
Virve: Max Factor on tunnetusti tehnyt loistavia hittiripsivärejä, joten minulla on täysi luotto tähänkin  tuotteeseen. Olenkin itseasiassa jo päässyt hieman kokeilemaankin tätä, mutta pidempiaikaiset kunnon kokeilut ja niiden myötä tuleva postaus odottavat vielä vuoroaan.

Eucerin ei ole halunnut jättäytyä ulos trendipiireistä, minkä vuoksi brändin valikoimiin on ilmestynyt DermatoCLEAN Micellar Cleansing Fluid. Uusi misellivesi puhdistaa ihon, poistaa vesiliukoisen kasvo- ja silmämeikin ja kosteuttaa samalla ihoa mm. hyaluronihapon voimin. Nesteen luvataan myös auttavan ihoa hengittämään paremmin!
Virve: Nykyään taitaa olla brändin ajanhermoillaolemisen mittarina, että löytyykö heidän valikoimistaan misellivettä. Minua tosin vähän nauratti tuo lupaus siitä, että tuote auttaisi ihoa jopa hengittämään paremmin… Itse en ole vielä ryhtynyt misellivesien vannoutuneeksi käyttäjäksi, mutta ehkä ajaudun sellaiseksi pikkuhiljaa näitä putkahdellessa joka merkille?



Biothermin kevään uutuuksiin kuuluu suosittujen vartalotuoksujen valikoiman laajentuminen, kun merkki tuo valikoimiin L’Eau by Lait Corporel -tuoksun, jossa on se sama sitruksisen raikas tuoksu kuin merkin pidetyissä Lait Corporeil -tuotteissa. Tuoksu sisältää appelsiinia, bergamottia, mandariinia ja freesia. 
Virve: Pidän Biothemin Lait Corporel -tuotteiden tuoksusta ja tiedän monen muunkin pitävän, joten tämä on varmasti oikein toivottu uutuus! Aiempi Biotherm-suosikkini on ollut turkoosinsininen Eau Pure, joka kilpailee ihan yleisestikin suosikkituoksujeni joukossa.

Viimeinen uutinen on hieman poikkeuksellinen. Siinä missä yleensä kerron uutisia uusista tuotteista tai tulossa olevista jutuista, onkin tänään vuorossa uutinen yhdestä menossa olevasta jutusta. Sain nimittäin kuulla, että muutamia vuosia sitten Suomeen rantautunut No7-kosmetiikkamerkki (joka onkin tainnut olla meillä edustettuna lähinnä ihonhoitotuotteiden puolelta) lähtee pois Suomen markkinoilta tänä keväänä. Jos teillä siis on ollut suosikkituotteita kyseisen merkin valikoimissa, niin käykäähän äkkiä ostamassa jemmaan tarvitsemanne jutut Citymarketista tai Anttilasta!

Miltäs tämän viikon katsaus näytti?

16 kommenttia artikkeliin ”Beauty News: Vichy, Max Factor, Eucerin, Biotherm ja No7”

  1. Harmi, että No7 lähtee Suomesta pois. Kai sitten pitää käydä hakemassa jemmaan :/

  2. Noiden sarjojen markkinoilletulo / markkinoiltalähtö on kyllä hämmentävää. Bootsilta oli yli 10 v sitten enemmänkin tuotteita myynnissä, ja niiden poistuttua Suomesta N7 lanseerattiin uudestaan 2011… Nähtävästi myynti ei ole ollut mitenkään menestyksellistä, jos ne nyt jo lähtevät…

  3. Eikä!!! Täytyy käydä hamstraamassa niitä No7 kosteuttavia kasvinaamioita kyllä ihan urakalla!! 🙁
    Hyvä että vinkkasit…

  4. Biothermin tuoksu kiinnostaa, mulla taas on Eau Oceane toinen kaikkien aikojen lempparituoksuista 🙂

  5. No7 meikkivoiteista ei edes tuotu vaaleimpia sävyjä, joten se meikkipuolen valikoima oli tosiaan suppea. Pitää käydä jotain ihonhoitoa ehkä kuitenkin jemmaamassa.

  6. Tuo Max Factorin ripsiväri on aivan loistava. Aiemmin käytin Masterpiece Maxia mutta tämä meni lemppariksi senkin ohi 🙂

Kommentointi on suljettu.