Viilentävä kasvovesi, joka poistaa aamupöhötyksen ja iltakuumotuksen

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, minä olen se tyyppi, joka tarttuu innolla kaikkiin vähänkin erityisiltä kuulostaviin kosmetiikkatuotteisiin. Viime syksynä Soulissa käydessäni nappasinkin mukaani melko ainutlaatuisen kasvoveden, joka on omiaan varsinkin kuumina kesäpäivinä.

Innisfree Jeju Bamboo Roll on Cooling Skin -kasvovesi on kehitetty rauhoittamaan kuumottelevaa ja helottavaa ihoa. Bambuvettä sisältävässä kasvovedessä on parikin erityistä juttua, jotka tekevät siitä todella kiinnostavan.

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Ensinnäkin tuote viilentää ihoa – tarkalleen sanottuna 3.7 asteella. Kasvovesi on tarkoitettu säilytettäväksi jääkaapissa ja itse tuotteen kyljessä on lämpötilan mukaan sävyä vaihtava indikaattori, joka kertoo, kun tuote on viilentynyt optimaaliseen käyttölämpötilaansa. Käytännössä se on siis raikkaan viileä kokoajan, kun sen vaan palauttaa käytön jälkeen jääkaappiin. Ai että, kuinka jo tällaiset pienet yksityiskohdat saavatkaan minut iloiseksi!

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Toinen erityinen juttu kasvovedessä on sen annostelumekanismi. Se ei nimittäin ole tavallinen loroteltava tai edes suihkutettava kasvovesi, vaan kuten sen nimikin vihjaa, on kyseessä roll-on-tuote. Kasvovesi siis rullataan kasvoille kuin deodorantti.

(Tuotteen nimessäkin oleva sana skin tarkoittaa muuten Koreassa kasvovettä!)

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Täytyy myöntää, että mitään varsinaista lisäarvoa tuotteen rullaaminen kasvoille ei minusta tunnu tuovan, jos asiaa lähestyy nimenomaan kuumottavan ihon kannalta. Roll-on-päällä levityksen on kuitenkin suunniteltu hierovan ihoa mukavasti, mitä se ilman muuta tekeekin, mutta lehottavaa ihoa hieronta ei varsinaisesti rauhoita.

Sen sijaan kasvovesi sopii aivan täydellisesti hieromaan aamuturvotuksesta kärsiviä kasvoja. En keksi paljon parempaa tuotetta, joka auttaisi saamaan aamupöhötyksen pois kuin tämä iholle hierottava, viilentävä kasvovesi! Omasta purkistani ei ainakaan tule ulos kerralla kovin runsasta määrää, joten ihoa voi hieroa tuotteella rauhassa vähän pidempäänkin. Sanoisinkin tämän tuotteen ansaitsevan ainakin erityismaininnan kesäisen darranaaman pelastajana.

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Raikas kasvovesi tuntuu iholla lupauksensa mukaisesti ihanan viileältä ja virkistävältä. Sen koostumus on ohutta ja nopeasti imeytyvää, joten se ei jää tuntumaan iholla mitenkään erityisesti muuten kuin raikkaana. Itseasiassa omalla ihollani kaipaisin jopa hieman täyteläisempää tuotetta, sillä rakastan käyttää ravitsevalta tuntuvia ja täyteläisiä kasvovesiä.

Kuten Innisfree-tuotteissa yleensäkin, on tässäkin kuitenkin runsaasti ihoa hoitavia, Jeju-saarelta peräisin olevia kasviperäisiä uutteita, jotka hellivät ihoa. Kasvovesi ei sisällä alkoholia ja korealaisille tuotteille tyypilliseen tapaan puhdas vesi on korvattu kasviuutteilla. Bambu-uutteen lisäksi kasvovesi sisältää mm. centella asiatica -uutetta eli rohtosammakonputkiuutetta, joka on tunnettu ihoa rauhoittavasta vaikutuksestaan.

Ihoa rauhoittavista, centella asiaticaa sisältävistä cica-tuotteista voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani.

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Koska kyseessä on roll-on-tuote, miettii moni varmasti sen hygieenisyyttä. En itse ole siitä huolissani, sillä tämä on kuitenkin kasvovesi, joka on tarkoitettu käytettäväksi puhtaalle iholle. Tätä ei siis ole tarkoituskaan rullailla iholle päivän aikana vaan vain rauhoittaa iho esimerkiksi illalla ihonpuhdistuksen jälkeen. Varsinkin näin kesäaikaan tämä on mitä täydellisin tuote rauhoittaa illalla päivän aikana joskus vähän liikaakin aurinkoa saanut iho.

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Tämä iholle rullailtava kasvovesi on minusta tosiaan mitä loistavin tuote kesään ja tulee varmasti tarpeeseen useammastakin syystä!

Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin -kasvoveden myyjiä löytyy eBaysta täältä.*

 Innisfree Jeju Bamboo Roll On Cooling Skin Ostolakossa kasvovesi

Kenelle tällainen kasvovesi olisi tarpeen?


Lue myös:

Mitä tarkoittaa, että kasvovesi tasapainottaa ihon pH-arvon?

Tehokosteuttava kasvovesi: Isntree Hyaluronic Acid Toner

Paras vinkkini kaikkien ihotyyppien tehokosteuteukseen

Raikas kasvovesi kosteusköyhälle sekaiholle

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

2 kommenttia artikkeliin ”Viilentävä kasvovesi, joka poistaa aamupöhötyksen ja iltakuumotuksen”

  1. Ei vitsi, kaikkea ne keksii! Ihan mahtava idea ja pääsee varmaankin monen käyttöön kesäisin! 🙂

Kommentointi on suljettu.