Vaivihkainen sävyn päivitys

”Anteeksi, olisiko tähän Lumenen kulmakynän kolmossävyyn testeriä?”
”Juu, toki löytyy. Katsotaanpas… tässä, ole hyvä!”
”Niin, mutta kun tämä myyntikappale ei ole samaa sävyä kuin tuo mitä tuo testeri on.”
No eipä olekaan. Lumene on nimittäin kaikessa hiljaisuudessa muuttanut kulmakynänsä kolmossävyn vivahdetta, mutta tällä kertaa ainakin minä myyjänä hihkuin onnesta tästä salavaihdosta. Tätä uutta versiota on nimittäin paljon helmpompaa myydä asiakkaille, sillä sävy on paljon edellistä helpompi ja useammalle sopiva.
Lumenen kulmakynän numero kolme vanha (alla) ja uusi sävy (yllä).
Vanhaa sävyä oli minusta hieman hankala myydä jos nyt ihan rehellisiä ollaan. Se oli nimittäin melko kellertävä uuden sävyn ollessa selkeästi viileämpi.
Uusi sävy on ehkä selkeästi tummemman oloinen kuin vanha sävy, mutta saapa tätäkin toki käytettyä kulmiin myös kevyemmällä kädellä. Näissä kuvissa allekirjoittanut on ottanut valtuuden piirrellä kynällä hieman voimakkaammin vedoin jälkeä vahvistaen.
Tässä vielä vertailun vuoksi alla vanha kolmonen ja sen yllä uusi kolmonen sekä kulmakynät kaksi ja yksi. Kuten näkyy, on nykyinen sävyvalikoima kokonaisuudessaan aiempia viileämpi (vaikkei kakkos- ja kolmossävyihin käsittääkseni olekaan kajottu), mikä ainakin minua myyjänä helpottaa suuresti näiden sävyjen sopiessa useimmille ihmisille. Kaikkia ei tietenkään voi aina miellyttää, mutta tämä kolmoskynän sävyuudistus oli minusta ainakin ihan tervetullut juttu. 
Kuvissa nykyinen kolmonen ja kakkonen näyttävät jo lähes yhtä tummilta ja voimakkaammilla vedoilla tehtyinä kolmonen tosiaan näyttääkin tummahkolta, mutta toimii myös vaaleammissa kulmissa antaen 
sävyä kevyemmin kepeämpiä vetoja vetämällä. 
Siirryttyäni vaaleampaa hiuskasvustoa kohti otin tämän kulmakynän sävyn ilolla vastaan myös kotikokoelmiini, sillä tällä hetkellä tämä vaikuttaa minulle oikein passelilta sävyltä. 
(Kulmakynistä on muuten nykyään pudotettu pois näköjään myös sävyjen nimet ja siirrytty pelkkään numeropeliin!)
Käykäähän siis kurkkaamassa, mikäli olette kaipailleet viilempää vaaleahkon ruskeaa kulmakynää!
Mitäs sanotte tästä sävyuudistuksesta?

15 kommenttia artikkeliin ”Vaivihkainen sävyn päivitys”

 1. Ostin joskus kiireessä tuon vanhanvärisen kolmosen, ja käyttämättähän se sitten jäi lievästi sanottuna kamalan sävynsä vuoksi. Näyttää kulmakarvoillani oranssilta. Hyvä, kun uudistivat, vaikka nykyään käytänkin toisen merkin puuterimaista kulmaväriä.

 2. Oho, pitää ehdottomasti käydä katsomassa! Uusi sävy näyttää ehkä vähän punertavalta, mutta itse testattunahan sen sitten näkee. Kiitos paljon että jaoit tämän tiedon, ei olisi tullut mieleenkään että sävyä olisi muutettu.

  Oma HG-kulmakynä olisi ollut Lumenen kakkossävy silloin, kun kynien koostumus oli vielä kovempi. Nykyisellä pehmeällä tulee vähän liian tummaa jälkeä, vaikka sen kylmyysaste on edelleen juuri oikea. Lisäksi sellaisia ihan ok sävyjä olen löytänyt Sensailta (hyvä sävy, mutta menee helposti liian tummaksi itselle) sekä Anastasian Brow Wizin Taupesta/Ash Blondesta (tämä on lämpimämmän sävyinen kuin Lumene tai Sensain, mutta toisaalta selvästi vaaleampi eikä itselle liian lämmin, kuten tuo Lumenen ykkössävy on ainakin tähän asti ollut.) Edellinen selostus ihan vain tiedoksi, jos joku muu sattuu etsimään tietoa jostain noista kynistä:D

 3. Oho, hyvä uudistus! Joskus ostanutkin tuon kolmosen, ihan vaihteluksi, mutta tuli jopa muiltakin kommenttia, että ei yhtään hyvä sävy! : D Tuo viileämpi vaikuttaa todella passelilta, vaikka tällä hetkellä tummat kulmat on edelleen mieleeni.

 4. Keltainen kulmakynä sopii yllättävän harvalle. 😀 Mutta totuuden nimissä on sanottava, että ken kellertävää kynää tarkoituksella etsii, on varmasti Suomen valikoimien kanssa pulassa. Tietylle vaalealle pisamaiholle hennosti keltainen kulmaväri sopii nimittäin aika kivasti! 🙂

 5. Hmm… Nytpäs olen sekaisin. Yksi tällainen uudistus tapahtui jo hyvän aikaa sitten, ja olen ainakin vuoden käyttänyt vähemmän punaista versiota kolmos-kynästä kuin mitä aiempi oli. Mutta onkohan kynää siis uudistettu uudestaan vieläkin tuhkaisempaan suuntaan, vai olenko vain ainoa, joka tajusi uudistuksen ajallaan..?

 6. Jes, uudistus on selkeästi askel parempaan suuntaan. Tykkäisi vielä enemmän, jos väri olisi jätetty hitusen vaalemmaksi, mutta pitää käydä testaamassa kynä ennen lopullista tuomiota. 🙂

 7. Olen käyttänyt vaaleaihoisena, pisamaisena ja punatukkaisena aina vaaleaa kulmakynää. Omat kulmani ovat tosi vaaleat. Noista sävyistä ei mikään kyllä sopisi minulle. Tällä hetkellä käytän Yves Rocherin kynää sävyssä Blond, pidän siitä tosi paljon. Muuten tunnustaudun Lumene-faniksi. 🙂

  Minkäsävyinen kulmakynä punapäälle käy? Omasta mielestäni tuo vaalea, mutta mitä sinä olet mieltä?

 8. Oi toi uus sävy on paljon parempi. Ostin aikoinaan tuon vanhan, mutta en tykännyt, oli liian lämmin. Uusi näyttää ihan täydelliseltä! <3 Vielä kun saisi pyöreän harjan tuohon päähän.

 9. Kiljuin onnesta kun sain kuulla Anastasia Beverly Hills -sarjan saapuvan vihdoin Kicksin valikoimiin, pakko käydä koppaamas sieltä tavaraa omiin kokoelmiin seuraavaksi 😀 Hyvät kulmameikit on kyllä varmaan tärkeimmät heti meikkipohjan jälkeen!

 10. Juuri ostin uuden kynän! Olen tähän saakka käyttänyt sävyä 2 ja sellaisen ostin nytkin – mutta onkohan koostumuksessa tai myös tässä 2-sävyssä tapahtunut joku muutos, koska kynä ei vaan tunnu yhtään samalta, kuin edeltäjänsä! Jotenkin kauhean kova, huonosti pigmenttiä irrottava ja sävykin tuntuu hailukammalta :O

 11. Tämä uudistus on meni ihan nappiin, toisin kuin Lumenen Touch of radiance matta meikkipuuterin. Menin harmikseni ostamaan uudistetun version sen kummemmin tuotteeseen tutustumatta, nappasin vain hyllystä uuden loppuneen tilalle kuten ennenkin. Kotona huomasin puuterin koostumuksen ja sävyn muuttuuneen. Koostumus oli jauhoinen ja pöllyävä, ja tuotteen peittokyky oli huonontunut selvästi. Sävynumerointi ja sävyt poikkesivat vanhasta tuotteesta. Kävin Lumenen sivuilla lukemassa lisää tuotteesta, ja huomasin että moni muukin oli pettynyt uudistukseen, negatiivisia palautteita oli useita kymmeniä. 🙁

  • Mulla meni herne nenään joku vuosi takaperin kun uudistivat Natural Code puuterien sävyt. En tiennyt uudistuksesta mitään ja ostin saman sävyn entisen tilalle, joka sitten olikin minun naamalla ihan keltainen. Laitoin Lumenelle valitusta asiasta ja sainkin postissa jotain hyvittelytuotteita. En vaan tajua, miksei näistä uudistuksista voi jotenkin tiedottaa, ettei tulisi hukkaostoksia. Itse en ainakaan enää erikseen kaupassa testaa tuotetta, jota olen jo käyttänyt purkkitolkulla.

 12. voi ei nyt meinaa päästä itku, tuo entinen kolmonen oli mulle täydellinen 🙁 noh, katsotaan opinko elämään uuden kolmosen kanssa vai pitääkö vaihtaa merkkiä… harmi, sillä tykkäsin lumenen kynistä kovasti, ovat tosi hyviä!

Kommentointi on suljettu.