Paras vaaleanpunainen kynsilakka juuri nyt

*Sis. mainoslinkin

Kerroin vähän aikaa sitten, kuinka olen jälleen pitkästä aikaa löytänyt kynsilakkojen ilon. Kynsissäni on pitkän tauon jälkeen ollut jälleen niin punaisia, pinkkejä kuin ihan erityisesti nudejakin lakkasävyjä. Suurin suosikkini ovat viimeviikkoina olleet jopa hieman läpikuultavat nudelakat, jotka huolittelevat kynnet ja luovat niille lähes ranskalaista manikyyriä jäljittelevän lopputuloksen.

Bongasin kuitenkin muutamia viikkoja sitten töissä kollegani kynsissä yhden lakkasävyn, johon ihastuin heti sen nähtyäni ja joka jäi sitten kummittelemaan mieleeni niin, että minun oli itsekin pengottava lakkavarastoani ja varmistettava, löytyisikö minulta jotain vastaavaa. Onneksi löytyi.

Essie Fiji vaaleanpunainen kynsilakka Ostolakossa Virve Vee blogi

Lakka oli vaaleanpunertava creme, jossa ei siis ollut helmiäishohdetta, mutta joka ei ollut mattainenkaan. Creme-lopputulos on minusta hankalaa kääntää suomeksi, mutta sillä siis tarkoitetaan tavallisesti jopa täysin peittävää lakkapintaa, joka ei kuitenkaan ole mattainen, vaan kiiltää luonnollisen kauniisti. Kyseinen kynsilakkasävy oli niin hento vaaleanpunainen, että se oli jo lähes valkoinen, mutta ei silti kuitenkaan.

Omista jemmoistani löytyi kuvaukseen mätsäävä Essie-kynsilakka sävyssä Fiji.

Essie Fiji vaaleanpunainen kynsilakka Ostolakossa Virve Vee blogi

Fiji on puolipeittävä, vaaleanpunainen lakka, joka on minulla hieman läpikuultava yhdellä ja vielä kahdellakin kerroksella, mutta josta tulee täysin peittävä kolmannella kerroksella. Lakka itsessään ei ole superkiiltävä, joten lisäsin sen päälle vielä kiiltoa pikakuivattavalla päällyslakalla. Myös tämä on minusta lakkasävy, joka näyttää hyvältä erityisesti lyhyissä kynsissä, jollaisissa olen viimeaikoina viihtynyt siitäkin huolimatta, että kynteni kasvavat nykyään ongelmitta pitkiksikin.

(Käytössäni on muuten Cuccio Nail Solutions -merkin 7 Second Reactive Top Coat -päällyslakka, jonka pullo on ollut avattuna jo 2,5 vuotta, mutta joka ei ole vieläkään yhtään kuivahtanut – uskomatonta!) 

Essie Fiji vaaleanpunainen kynsilakka Ostolakossa Virve Vee blogi

Myös tämä lakkasävy on sellainen, etten olisi missään tapauksessa aiemmin innostunut siitä, mutta nyt se tuntuu jotenkin aivan ihastuttavalta. Pelkkä kirkkaanvalkoinen creme-lakka on kynsilläni hieman liian silmiinpistävä ja jopa aika teennäinen, mutta tämä on juuri sen verran vaaleanpunainen, että se vain näyttää kynsissä sekä söpöltä että kuitenkin myös tyylikkäältä. Jostain syystä pinkit lakat eivät juuri nyt tunnu vetoavan minuun erityisesti muuten kuin varpaiden kynsissä, mutta tällaiset hennot vaaleanpunaiset kolahtavat sitäkin enemmän.

Tähän postaukseen vanhojen postauksien linkkejä etsiessäni näin itseasiassa postauksen, jossa olin fiilistellyt lakkaa jo aiemmin. Tällöin olin lisännyt sen päälle vielä glitteriä ja vautsi, miten ihanalta tuokin yhdistelmä näytti!

*Vaaleanpunainen Essie Fiji -kynsilakka löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Essie Fiji vaaleanpunainen kynsilakka Ostolakossa Virve Vee blogi

Mikä kynsila on teidän suosikkinne juuri nyt?


Lue myös:

Parhaat kosmetiikkatuotteet

Parhaat nudelakat kynsille – 4 suosikkia

Syötävä kynsilakka, joka maistuu kanalta – Yes, it’s real!

 

Jätä kommentti