John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner

Kuten olen kertonut, on lemppari hiustuotemerkkini John Frieda. Kerta toisensa jälkeen teen sarjalta loistavia löytöjä ja tänään haluaisin esitellä niistä viimeisimmän.

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

Käytän hiuksissani mielelläni hopeanaamioita, sillä niiden latvoissa roikkuu mukana vielä osioita, jotka kaipaavat hieman viileää taittoa. Viimeisestä hiustenvärjäyksestä on kohta vuosi aikaa ja hiuksia koristaa kesäisten auringonsäteiden niille luoma luonnollinen raidoitus, joka kaipaa kuitenkin usein kirkastusta. Hopeanaamiot, -shampoot ja -hoitoaineet ovat hyvä ratkaisu, mutta saksia välttelevät haperot latvani nappaavat usein itseensä hieman liikaakin violettisia pigmenttejä tyven tummempien, tulevan kesäauringon vaalennusta vielä odottelevien osioiden lähinnä samentuessa ja tummentuessa niistä samoista pigmenteistä.

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

Hopeatuotteet ovat siis hyvä valinta, mutta sävyn kirkastukseen on hyvä käyttää välillä myös muita tuotteita, minkä vuoksi olinkin iloin tutustuttuani John Friedan Sheer Blond Lightening Deep Conditioner -hiusnaamioon.

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

Tuotteen nimi antaa vihiä siitä, että se vaalentaisi hiuksia, mutta tosiasiassa homma taisi olla niin, että käyttämällä naamiota, shampoota, hoitoainetta ja hiuksia vaalentavaa suihketta yhdessä saadaan vasta aikaan vaalennusta. Kirkastusta naamio on silti tuntunut hiusteni sävylle tuovan, mikä riittää minulle tällä hetkellä ihan hyvin.

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

Koska hiukseni näyttävät melko monivärisiltä (pakko myöntää, että 15 vuotta hiuksiani värjättynä luonnon luoman hiussävyn monisävyisyys tuli minulle yllätyksenä), kirkastaa naamio kauniisti niiden vaaleimpia osioita. Ei tämä mitään ihmetaikoja tee elleivät hiukset oikeasti ole jo vaaleat, mutta vaaleita hiuksia se kyllä hemmottelee. (Minulla ei valitettavasti ole mitään ennen ja jälkeen kuvia, sillä käytän hiuksissani jatkuvasti niitä kirkastavia tuotteita.)

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

3-5 minuutin vaikutusajalla käytettävä hiusnaamio pehmentää ja silottaa hiuksia, mutta ei silti tee niistä lättänän liukkaita. (Itse jopa välillä heitän tämän päälle vielä saman merkin silottavampaa pikahoitoainetta saadakseni lisää silotusta.) Suurimmat pointsit tälle lähtevätkin kuitenkin nimenomaan sävyn kirkastuksesta.

John Frieda Sheer Blond Lightening Deep Conditioner.

Naamio löytyy myynnistä esimerkiksi elevenin verkkokaupasta hintaan 9,80 euroa.

Onko joku muu ihastunut tähän hiusnaamioon?


Postaus sisältää affiliate-linkkejä.