Korealainen kulttituote: Missha First Treatment Essence

*Sis. mainoslinkin

Korealaisen kosmetiikan maailma on kattavine tarjontoineen suorastaan oma universuminsa. Tuotteita riittää jokaiseen makuun, uusia tuotemerkkejä nousee kuin sieniä satteella ja kokoajan lanseerataan jotain kekseliästä. Kosmetiikkafanaatikkona rakastan tätä, sillä olen utelias tutustumaan uusiin tuotteisiin.

Koska tarjontaa on kuitenkin niin valtavasti, eivät kiinnostustani herätä vain uudet innovaatiot. Itseasiassa olen kaikkein uteliain kokeilemaan kestosuosikkien maineeseen nousseita tuotteita, jotka onnistuvat pitämään pintansa valtavilla kosmetiikkamarkkinoilla vuodesta toiseen. Näillä tuotteilla on vankka fanijoukko, joka saattaa välillä kokeilla muita tuotteita, mutta palaa sitten aina lopulta hyviksi havaitsemiinsa tuotteisiin. Tuotteiden maineen ja kulttistatuksen ansiosta ne päätyvät jatkuvasti myös uusien uteliaiden käyttäjien ostoskoreihin. Niissä on siis pakko olla jotain aivan erityistä.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Yksi tällainen kulttimaineessa oleva kestosuosikki on Missha Time Revolution The First Treatment Essence. Löysin verkosta tiedon, että kun tuote lanseerattiin loppuvuodesta 2011, oltiin sitä jo 11 kuukauden jälkeen myyty miljoona kappaletta. Kesällä 2014 luku oli jo viisi miljoonaa ja tuon jälkeen tuotteen suosio on vain kasvanut kasvamistaan.

Hankin tämän arvokkaalta tuntuvaan, painavaan lasipulloon pakatun hoitonesteen itselleni jo pitkän aikaa sitten, kokeilin sitä enkä ihan vakuuttunut, joten laitoin sen melko nopeasti sivuun. Kun sitten annoin sille myöhemmin uuden tilaisuuden ymmärsin vihdoin, miksi se on niin suosittu ja hullaannuin siitä itsekin.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Missha The First Treatment Essence on lanseerauksensa jälkeen jo useamman uudistuksen kokenut kestosuosikki ja tämä hoitonesteen kolmannen sukupolven vuonna 2017 lanseerattu Intensive Moist -versio sisältää huikeat 90% fermentoitua hiivaa. Hoitoneste on suosittu, sillä paitsi että se tekee ihosta täyteläisen kosteutetun, auttaa fermentoitu hiivauute myös tasoittamaan ihon tekstuuria ja häivyttämään pigmenttiläiskiä.

Keveydestään huolimatta hoitoneste tuo iholle hyvin imeytyvää kosteutta sekä lisää ihon kimmoisuutta ja auttaa kosteutta myös säilymään iholla. Lisäksi se myös auttaa muita ihonhoitotuotteita imeytymään iholle paremmin.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Missha The First Treatment Essence on kehuttu ja hypetetty tuote erityisesti siksi, että sitä on usein verrattu erääseen toiseen aasialaiseen kulttituotteeseen, jolla on rutkasti enemmän hintaa. Japanilainen SK-II Facial Treatment Essence on ensimmäinen hoitoneste, joka laukaisi fermentoitua hiivaa hyödyntävien kosmetiikkatuotteiden buumin. Tuo hoitotuote ei ole kuitenkaan ihan jokaisen lompakolle sopiva, sillä 160 ml pullo kustantaa noin 150 euroa. Tästä huolimatta tuotetta on myyty jo yli 20 miljoonaa kappaletta sen jälkeen kun se vuonna 1980 lanseerattiin.

SK-II Facial Treatment Essence sisältää yli 90% Pitera-nimellä rekisteröityä tehoainetta, joka tunnetaan myös nimellä Galactomyces Ferment Filtrate. Tehoaine on hiivan fermentoinnissa syntynyttä  sivutuotetta ja se itseasiassa löydettiin vahingossa japanilaisella sake-panimolla. Huomattiin, että panimolla työskentelevien iäkkäiden työntekijöiden kasvoilla näkyi ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä, mutta heidän kätensä olivat poikkeuksellisen pehmeät ja nuorekkaan näköiset. Syyksi selvisi fermentoidun saken käsittely ja SK-II-yrityksen tiedemiesten viisi vuotta jatkuneen, yli 300 hiivaa tarkastelleen tutkimuksen seurauksena ihmeaine sitten vihdoin löydettiin.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Misshan tuote sisältää toista suosittua fermentoitua hiivaa, joka kulkee nimellä Saccharomyces Ferment Filtrate. Tehoaine on hyvin suosittu ja sitä on tutkittu paljon sen monivaikutteisuuden vuoksi. Tutkimukset ovat osoittaneet sen mm. häivyttävän ihohuokosia ja epäpuhtauksia sekä kirkastaneen ihoa tehokkaasti.

Toinen tuotteen tehoaineista on sokerista valmistettava probioottinen Bifida Ferment Lysate, joka tunnetaan mm. ikonisen Estée Lauder Advanced Night Repair -seerumin tehoaineena.  Myös suosittu Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate hyödyntää samaa aktiiviainetta. Ainesosan kerrotaan erityisesti kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa.

Näiden ainesosien lisäksi hoitoneste sisältää myös niasiiniamidia, joka tunnetaan ihoa kirkastavasta vaikutuksestaan. Ainesosasta voi lukea lisää tästä aiemmasta postauksestani. 

Suositun yhdysvaltalaisen, korealaisen kosmetiikan myyntiin keskittyneen Soko Glam -verkkokaupan sivustolla Missha The First Treatment Essence -hoitonesteellä on yli 500 tuotearviota ja se on saanut keskimäärin 4,5/5 tähteä. Kevyttä, mutta ihoa tehokkaasti hoitavaa hoitonestettä vaikuttavat rakastavan kaikki iästä ja ihotyypistä riippumatta, mikä tekee siitä erityisen kiinnostavan tuotteen.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Tuote siis kuulosti kaikin tavoin varsin tehokkaalta ja houkuttelevalta. Kun kuitenkin sain sen käsiini ja kokeilin sitä ensimmäistä kertaa petyin hieman, sillä yllätyin siitä, kuinka juoksevan vesimäistä sen koostumus oli. Olin varma, ettei niin ohut neste voi tehdä iholleni mitään.

Hoitonesteen vesimäisen ulkomuodon ei kuitenkaan kannata antaa harhauttaa, sillä ohuesta ja juoksevasta koostumuksestaan huolimatta se on täynnä ihoa tehokkaasti hoitavia aktiiviaineita, jotka kykenevät sen olomuodon ja aktiiviaineet pilkkovan fermentaatioperosessin ansiosta imeytymään iholle erinomaisesti.

Hoitonesteen vesimäisen juokseva koostumus tuntuu iholle levittäessä ohuelta, mutta siitä huolimatta se jättää iholle miellyttävän kosteutetun ja ravitun tunteen. Ihoa koskiessa tuntuu, että sille jää hoitavia aineita ja ihon pinta on ihanan pehmeän ja hoidetun tuntuinen, mutta ei silti tippaakaan rasvaisen tuntuinen. Juuri tämän tunteen vuoksi uskon, että hoitonesteestä on tullut niin suosittu kaiken ikäisten käyttäjien keskuudessa ihotyypistä riippumatta. Se nimittäin tosiaankin vaikuttaa sopivan oikeastaan jokaiselle ja tuovan avun hieman kaikkeen.

Hoitonesteessä on myös lähes olematon tuoksu eikä siihen ole lisätty hajusteita, joten se sopii senkin puolesta monille. Haluan itse, että ihoni on täyteläisen kosteutettu ja näyttää heleältä, mutta en halua käyttää sillä jatkuvasti erilaisia happoja eikä esimerkiksi leukani alue siedä niitä yhtään. Tässä vaiheessa kuvioon astuvatkin fermentoidut hiivat, jotka kirkastavat ihoa tehokkaasti ilman ihon aktivointia ja ärsytystä. Itse käytän tätä hoitonestettä ongelmitta myös janoisilla silmänympäryksilläni, joille se sopii loistavasti.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Yksi erityisen tärkeä asia, joka tässä tuotteessa kannattaa kuitenkin huomioida on, ettei se ole mikä tahansa essence, vaan nimenomaan first treatment essence, joka on ihan oma tuotetyyppinsä ja jollaisia on koreassa nykyään useita. Käytännössä se tarkoittaa, ettei sitä levitetä kasvoille muiden hoitonesteiden tapaan vasta kasvoveden jälkeen vaan ensimmäisenä tuotteena heti ihonpuhdistuksen jälkeen. Koska ihonhoitotuotteet yleensäkin suositellaan levittämään kasvoille ohuesta paksumpaa koostumusta kohti edeten ja monissa korealaisissa kasvovesissä on jopa melko täyteläinen koostumus, on tämä hyvin loogista. Hoitonesteen pH on tasapainotettu ihoneutraaliksi, eli se on 5,5 kuten useimmissa kasvovesissäkin.

On makuasia kuinka tuotetta haluaa iholle levittää.  Tavallisesti hoitonesteet suositellaan levittämään iholle käsin, jotta niitä ei mene hukkaan vanulappuun, mutta koska tässä hoitonesteessä on niin juokseva koostumus, voi sen halutessaan levittää kasvoille myös vanulapulla kuten pakkauksen ohjeissa neuvotaan.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Olin korealaisen kosmetiikan kohdalla tottunut siihen, ettei tuotteista tarvitse maksaa suuria summia, joten myönnän epäröineeni hieman tämän hoitonesteen hankintaa. Vaikka se onkin huomattavasti halvempaa kuin sen japanilainen haastaja, on sillä silti hintaa lähes 50 euroa, mikä tuntui isolta summalta hoitonesteestä.

Kun sitten olin ottanut tuotteen käyttöön en enää kokenut, että summa olisi ollut kohtuuton – sen verran tyytyväinen tuotteeseen nimittäin olin. Koska en ollut parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen välittömästi rakastunut tuotteeseen, otin sen tauon jälkeen uudelleen käyttöön lähinnä sillä ajatuksella, että käytetään tämä nyt pois nurkista pyörimästä. Uskoin myös, että pullo tyhjentyisi nopeasti, sillä näin ohutta nestettä tulisi helposti lotranneeksi.

Siitä huolimatta, että annostelin tuotetta varsinkin aluksi aika reippaasti tuntui, että se oli älyttömän riittoisaa. Lopulta minusta alkoi tuntua, ettei pullo hupene ollenkaan eikä tuote lopu ikinä. Siinä vaiheessa aloin tosin jo huomata, kuinka hyvin hoitoneste ihoani kosteuttaa ja kirkastaa, joten en enää edes haikaillut sen loppumista, vaan keskityin nauttimaan sen vaikutuksista.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Olen säästellyt pullon rippeitä ja nyt käytän pullon viimeistä neljännestä nautiskellen. Tässä vaiheessa ymmärrän tosiaan, miksi tämä hoitoneste on niin suosittua ja miksi kaikki kehuvat sitä.

Koen ehdottomasti, että hoitoneste on hintansa arvoinen ja voin suositella sitä oikeastaan kaikille kosteuttamaan ja kirkastamaan ihoa sekä tehostamaan ihon uudistumista ja lisäämään ihon heleyttä. Tämä hoitoneste kuuluu ehdottomasti omiin korealaisen ihonhoidon suosikkeihini!

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence löytyy myynnistä *Elevenin verkkokaupasta täältä.

Missha Time Revolution The First Treatment Essence

Millaisia kokemuksia teillä on Missha Time Revolution The First Treatment Essence -hoitonesteestä?


Lue myös:
Mitä on probioottinen ihonhoito?
Mikä ihmeen fermentoitu kosmetiikka?

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon

 

17 kommenttia artikkeliin ”Korealainen kulttituote: Missha First Treatment Essence”

 1. Ei vielä minkäänlaista kokemusta. Tyhmä kysymys kuitenkin olisi, varmuuden vuoksi. Olen keliaakikko (ihokeliakiaa minulla ei kuitenkaan ole), ja huomaan kuvassa olevasta INCIstä että tässä tuotteessa on ohrauutetta eli barley extract. Arvelen, että surutta voisin kokeilla tuotetta. Mitä mieltä olet?

 2. Vähän tekis mieli kokeilla, mutta 50e hinta on liian paljon tällä hetkellä. Tää ei nyt liity mitenkään aiheeseen, mutta olisko siulla vinkkiä suojakertoimellisesta sy-voiteesta? Ei mielellään hirmu kallis. Vai voiko korealaisia aurinkosuojatuotteita käyttää huoletta myös sy-iholla? Ajattelin tilata tässä lähiaikoina jonkun.

  • Ebayssa pullon saa päälle 20 eurolla ja osalla toimittajista yllättävän nopeastikin.

   • Totta, tilasin pullollisen heti tämän jutun ilmestyttyä, ja sain paketin eilen. Nopeampaa kuin maan sisäinen posti…

 3. Tämä on kyllä aivan mahtava tuote, jota ilman en voisi enää iltarutiinia laoittaa 🙂 Ebaysta tilaamalla hinta on muuten vain noin 20 e postikuluineen 😉

 4. Vannon tämän tuotteen nimeen. Mainitsen tämän aina, kun joku kysyy suosituksia. Niin hyvää tämä vaan on. Viides pullollinen jo menossa. Ekalla kerralla olin kanssa hieman häkeltynyt koostunuksesta. Eihän näin vesimäinen litku mitään voisi aikaan saada. Jo ensimmäisenä iltana pystyin näkemään pieniä tuloksia varsinkin ihon täyteläisyydessä. Ja sen jälkeen olen uskollisesti käyttäny. Toki myös kokeillut eri brändien vastaavia, mutta mikään ei ole vielä Misshaa voittanut. Ei edes SK-II.

  Tänä vuonna tuote taas päivitettiin uuteen versioon Time Revolution the First Treatment Essence RX. Tähä ollaan pakattu vieläkin enemmän tehoaineksia. Itse olen uuteen versioon todella tyytyväinen. Selkeänä erona 2017 ja 2019 välillä on, että 2019 on kosteuttavampi. Muite eroja en ole vielä havainnut. Samalla Missha muuten lanseerasi samasta tuottesta myös seerumi emulsion, Time Revolution The First Treatment Serum Emulsion. Siihenkin olen jo ehtinyt tykästyä.

  • Kiitos tiedoista tuon tuotteen päivityksen ja uutuuden suhteen, enpä ollut huomannutkaan! 🙂

   Olen itse kyllä todella utelias kokeilemaan tuota SK-II-hoitonestettä. Ehkä se on sellainen tuote, jonka sitten vihdoin ostan kokeiluun kun kaikki muut hoitonesteet (joskus…) loppuvat. 🙂

 5. Mä hankin tämän ensimmäiseksi hoitonesteekseni juurikin sen maineen perusteella, kun korealaiset tuotteet olivat vielä itselle uusi juttu. Aluksi petyin, koska koostumus oli niin ohut ja olin ihan varma ettei tämä tee iholle mitään. Jatkoin käyttöä ja jonkun ajan kuluttua muutosta alkoikin näkymään. Tää on aivan huipputuote!

 6. Tämä oli mielenkiintoinen postaus, koska mulla on just nyt käytössä SK-II. Ostin Tokion lentokentältä kokeilupakkauksen, jossa oli 75 ml hoitoneste, 15 ml yövoide ja kangasnaamio hintaan n. 80 e. Muut kuin hoitoneste on jo käytetty (yövoide oli aivan ihana, paksu mutta nopeasti imeytyvä, en muista olisiko se ollut myös päiväkäyttöön mutta mielsin sen paksuuden vuoksi yövoiteeksi ja tekstit taisi olla vain japaniksi). Ihoni voi hoitonesteen kanssa todella hyvin, mutta vaihdoin samaan aikaan sen käyttöön ottaessani pari muutakin tuotetta, joten en voi olla täysin varma, minkä ansiota ihon kunnon parantuminen on… Olen taas menossa Tokioon ja taas valmistautunut sijoittamaan uudet 80 e SK-II:seen (75 ml riittää iltaisin käytettynä itselläni puolikin vuotta), mutta tässä tuli sille hyvä haastaja. Pääsisitpä testaamaan SK-II:sta, olisi niin mielenkiintoista kuulla sun mielipide siitä!!

  • Olen katsellut sitä Aasiassa lentokentillä kovasti, mutta en ole raaskinut ostaa nyt kun hoitonesteitä on kotona kuitenkin vielä varsin reilusti. Kun nämä loppuvat, niin sitten pitää varmasti sijoittaa… 🙂

 7. Miten tuo käyttö sitten menee, jos tämä laitetaan ensimmäisenä? Kasvovesi sitten päälle, vai ei kasvovettä ollenkaan ja suoraan seerumiin? Mulla siis on tätä jo toinen pullo menossa mutta olen läiskinyt sen kasvoveden päälle. Koen muuten, että rasvainen sekaihoni jää vähän tahmeaksi tämän jäljiltä mutta en ole parempaakaan tuotetta keksinyt.

  • Tämän jälkeen kasvovesi ja sitten seerumi ja voide. Minulla yleensä päälle laitettavat tuotteet poistavat muiden tuotteiden tahmaisuuden. 🙂

 8. Mulla sama kokemus, tykkään tuotteesta ja en voi käsittää, että se ei lopu ikinä 😀

 9. Minäkin kaipaisin tarkempaa opastusta mihin väliin tämä kuuluu. Kaksoispuhdistuksen jälkeen olen son & parkin beauty waterilla vielä pyyhkinyt kasvot. Jätänkö sen pois ja laitan tätä kaksoisputsin jälkeen?

  • Tämä on ensimmäinen vaihe ihonpuhdistuksen jälkeen ja Son & Parkin vesi on puhdistusvesi, eli vielä menee puhdistuksen puolelle, vaikka hoitava onkin. Sen jälkeen siis itse käyttäisin tätä. 🙂

 10. Osaisitko suositella jotain hieman paksumpia hoitonesteitä? Itselläni on nyt käytössä Secret Keyn Starting treatment essence (pakkaus muuten hyvin samanlainen kuin Misshan, tulevatkohan pakkaukset samasta paikasta :D) ja iltaisin Cosrx BHA-hoitoneste. Secret Keyn koostumus on niin vesimäinen, että jätän yleensä arkiaamuisin käyttämättä, koska painelen tuotteen mieluiten iholle ja tämä tekniikka tuntuu aamuisin liian hitaalta. Joku paksumpi/jämäkämpi seerumimainen koostumus olisi nopeampi levittää. Holika holikan 3 seconds starteria olen miettinyt.

Kommentointi on suljettu.