THE Huulipunapostaus

Tiedättekö se fiiliksen, kun joku bloggaaja esittelee jonkun netissä myytävän huulipunalaadun ja kehuu sitä kovasti, mutta se juuri hänen esittelemänsä sävy ei ole teidän mieleenne ja tahtoisitte kokeilla punaa jossakin toisessa sävyssä? 
Sitten menette merkin nettisivulle ja petytte. Sävyvaihtoehtoja löytyy useita, mutta niitä esittävät pienet kuvavaihtoehdot ovat niin ärsyttävän huonoja ja epäluotettavan oloisia, ettei mielenne enää tee edes yrittää keksiä, mikä sävyistä voisi olla teille sopiva. Suljette selaimen ja päätätte, että ehkä ostatte sen punanne sittenkin kaupasta ja joltakin toiselta merkiltä, jonka kanssa sävyn valitseminen on helpompaa.
Tiedän tunteen, joten halusin tällä kertaa tehdä hieman erilaisen huulipunaesittelyn. 
Sain blogipostina jo jonkun aikaa sitten nimittäin kokeiltavikseni Oriflamen The ONE 5-in1 Color Stylist -huulipunista yhteensä 13 sävyä, mikä on lähes puolet valikoimissa olevista vaihtoehdoista. Halusin hoitaa homman kerrankin kunnolla nyt kun minulla vihdoin on bloggausaikaa kunnolla käytettävänäni joten päätin, että tällä kertaa ei mennä vaan sieltä, mistä aita on matalin. Tällä kertaa käydään ihan oikeasti jokainen sävy kunnolla läpi ihan sekä lähikuvana että kokokasvojen meikkikuvana, molempia kun on huulipunaesittelyjen yhteydessä toivottu.
Ennen kuin mennään kuvavirtaan kerron, että olen tykännyt punien huulille pehmeänä liukuvasta koostumuksesta todella paljon. Pari vaaleinta sävyä ei levittynyt huulilleni ihan niin hyvin kuin muut sävyt, mutta muiden sävyjen kohdalla olen ollut aivan suunnattoman tyytyväinen punien täyteläiseen ja huulia hellivään sekä huulilla loistavasti pysyvään koostumukseen. Punat ovat tuntuneet ihanan kosteuttavilta, mutta silti niin kevyiltä ja pitkäkestoisilta. Katsokaa vaikka allaolevista kuvista, kuinka kauniilta ja kostean kiiltäviltä ne huulilla näyttävät.
Pretty Petal oli kokeilemistani punista se kevyin. Tämä oli niitä sävyjä, jotka eivät asettuneet hieman kuiville huulilleni yhtä tasaisesti kuin voimakaspigmenttisemmät sävyt, mutta joka näytti niillä silti nätiltä.
Kevyesti persikkaiseen taittava nudesävy sopii nudelookin hakijalle, joka tahtoo kevyesti lämpimän huulipunasävyn.
Warm Peach on edellistä hieman voimakkaampi, mutta silti kevyen sävyinen huulipuna. Tämä oli vaaleutensa vuoksi toinen niistä sävyistä, jotka eivät sulaneet huulille yhtä täyteläisinä kuin muut sävyt.
Lämmin sävy antoi kasvoille kuitenkin jo hieman enemmän väriä, mutta ilme pysyi silti kevyenä ja lookki  raikkaan kesäisenä. 
Coral Charisma oli sekin kevyt, mutta jo hitusen aiempia punaisempi ja vähän vähemmän oranssinen. 
Sävy ei kuitenkaan ollut omilla huulillani suosikkejani, sillä se jättää kasvoni jotenkin vaisuiksi eikä suoraan sanottuna oikeastaan ole sävyni.
Chic in Taupe pysytteli lämpimänä, mutta alkoi taittaa jo hieman enemmän ruskeaan aiempiin sävyihin verrattuna.
Sävy erottui kasvoilta jo hieman selkeämmin, vaikka pysyikin varsin kevyenä ja huomiota keräämättömänä.
Beige Collection -sävy pysyi edelleen lämpien sävyjen puolella, mutta oli yllättävän persikkainen.
Tämä oli hieman edellisen sävyn tyyppinen siinä mielessä, että sekin toi kasvoille väriä, muttei varsinaisesti hypännyt silmille meikistä.
Nude Elegance ei varsinaisesti ole sitä, mitä itse mieltäisin nudeksi, mutta sävynä se oli kyllä kaunis. 
Tämä sävy taittoi jo selkeästi kylmään ja näytti vaaleaa ihoani vasten jo yllättävänkin voimakkaalta.  Sävy oli kuitenkin niin pehmeä, että puna vain raikastaa muuten nuden meikin ja freesaa ilmeen.
Pink Mayflower oli edellistä sävyä vaaleanpunaisempi ja hieman metallinhohtoisempikin.
Kevyt roosan sävy näytti huulissa pehmeältä, mutta teki samalla huulista meikin keskipisteen ilman, että ne kuitenkaan näyttivät liian kirkkailta kevyeen arkilookkiin.
Posh Plum hyppäsi pois mukavuusalueeltani juurikin sen luumuisuutensa vuoksi. 
Lähikuvassa sävy näyttää varsin pehmeältä, mutta tämä oli niitä sävyjä, joiden kanssa kokonaisilme on mukavaa nähdä. En sanoisi, että sävy olisi minulle ihan huono valinta, mutta jotenkin se vaan tuntuu hieman liian tummalta ja violettiselta voidakseni sanoa olevani siinä täysin kotonani.
Pink Lady on nimensä mukaisesti todellakin kylmä pinkki. 
Pidän kylmistä ja jopa voimakkaistakin huulipunasävyistä, mutta tämä tuntui omaan makuuni jo hieman liiankin sinertävän pinkiltä. Tämä puna todellakin varasti meikissa huomion!
Fuchsia Hype oli nimensä mukaisesti todellakin fuchsianpunainen, eli todella voimakas kylmä pinkki.
Vadelmaiset sävyt sopivat iholleni, mutta tämä alkoi olla edellisen punan tapaan jo liian sininen ja liian voimakas. Jestas, miten upealta tämä näyttäisikään hieman tummemmalla naisella!
Deep Devotion oli sitten jo todella deeppiä.
Vahva ja täyteläisen punainen klassikkosävy vei meikissä huomion täysin ja olisinkin ehkä kaivannut sille pariksi klassisia mustia silmänrajauksia. Tämä on sävy, jolla väsyneet silmät huijataan hetkessä kadoksiin, sillä kun tätä vetää huuliinsa, ei kenenkään huomio taatusti vaella niistä silmien puolelle.
Irresistible Red oli sävyltään edellistä punaista syvempi ja siihen oli sekoitettu hieman ruskeaa ja kultashimmeriä. 
Sävy näytti omaan silmääni vaaleaa ihoani vasten hieman liian tummalta ja vaikka se varsin elegantti sävy onkin, vei se lookista pois raikkautta ja jopa vanhensi minua.
Punajoukon voimakkain sävy oli Smoke Red, joka oli edellisen tavoin astetta syvempi punaisen sävy, mutta tällä kertaa ilman helmiäistä.
Vaalealla hipiälläni sävy näytti hieman liiankin ruskealta eikä oikeastaan imarrellut minua tummuutensa vuoksi liiemmin. 
(Tämä oli muuten kuvaamistani punista viimeinen ja näköjään tämän kohdalla keskittymiskyky oli jo herpaantunut sen verran, etten edes huomannut tuota toista levähtänyttä suupieltä sen päädyttyä kaikkiin kuviin…)
Löytyisiköhän näiden kuvien avulla helpommin niitä hyviä huulipunasävyjä?

11 kommenttia artikkeliin ”THE Huulipunapostaus”

  1. Kivoja tuo punainen, pinkit ja persikkaiset sävyt 🙂 Oli tosi kiva postaus ja hyvä idea nuo kasvokuvat huulikuvien rinnalle!

  2. Wau, ootpas jaksanut paneutua! =D Mut oli kyllä tosi hyvä postaus, näin näkee kyl tosi hyvin miten huulipunan sävyt sopii. Ainoo vaan et ite oon ihan erivärinen joten mulle ei sinällään ole mitään apua näistä. Sun pitäis hankkia joku erin ihonsävyn omaava kaveri kuvattavaksi. =D

  3. Nyt on pakko sanoa, että kokokasvokuvat kertoo paljon enemmän. Osasta punia tuli ihan eri käsitys kasvokuvan kanssa, kuin pelkästään huulilla. Jatka näin! 🙂

  4. Tää oli tosi informatiivinen juttu! Oikeastaan vähän yllättävää, miten paljon jotkut sävyt tuntuivat eroavan lähikuvassa ja kasvokuvassa. Kasvokuvien mukaanotto oli kyllä hyvä ratkaisu.

  5. Ehdottomasti paras ja kattavin huulipuna postaus tähän mennessä! Kiitos vaivannäöstä!! Kasvokuvat mukaan tuleviinkin postauksiin!!

  6. Upea postaus. Tämän kanssa näki oikeasti miten paljon se huulipuna vaikuttaa vaikka ihon sävyyn ja mikä tuo silmien kirkautta esille ja mikä ei. Upea postaus!

  7. Ihanaa, kiitos tästä vaivannäöstä. Helpottaa ostospäätöstä huomattavasti. <3 Ja sulle kyllä sopii tosin hyvin nuo viileämmät punat!

  8. Kiitos tästä! 🙂 Itselläni on aikalailla saman sävyinen iho kuin sulla joten näkee aika hyvin, mitkä sävyt voisivat sopia myös minulle. Ihan mahtia!

  9. Pakko kehaista: aivan mahtavaa, että postauksessa on sekä huulikuvat, että koko naama kuvat! Mielestäni pelkistä huulikuvista ei saa muuta osuviittaa, kuin millainen väri on huulilla, mutta koko pärstä kuvasta saa paaljon enemmän irti, miltä se oikeasti näyttää! Jee!

Kommentointi on suljettu.