Parhaat kokeilemani puhdistusliinat

*Sis. mainoslinkin

Käytän hyvin, hyvin harvoin puhdistusliinoja – oikeastaan ihan vaan siksi, ettei minulla ole tilanteita, joissa niitä tarvitsisin.

Haluan puhdistaa ihoni aina huolella, sillä käytän oikeastaan joka päivä meikkivoidetta, puuteria, peiteainetta, aurinkopuuteria sekä korostustus- ja varjostustuotteita. Teen joka ilta suihkun yhteydessä iholleni kaksoispuhdistuksen, jossa pesen meikin pois ensin puhdistusöljyllä ja sen jälkeen vielä viimeistelen puhdistuksen vaahtoavalla puhdistusaineella. Lopuksi pyyhin ihon vielä puhtaaksi kasvo- tai misellivedellä.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Minulla ei ole runsaasti kokemuksia puhdistusliinoista, mutta ne vähäiset kokemukset, joita minulla on eivät ole kovin kummoisia. Olen nimittäin oikeastaan törmännyt vain kahdenlaisiin rätteihin: Niihin, joilla ei todellakaan saa kaikkea käyttämääni meikkiä pois sekä niihin, jotka saattavat sen poistaa, mutta tekevät sen niin tujulla tavalla, että ihoni punottaa tai jopa ärtyy niiden seurauksena.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Sain kuitenkin kokeiluun Garnierin Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinoja, jotka kulkevat aina vaan laajenevan misellivesitrendin mukaisesti miselliliinojen nimellä. Liinapakkaus sisältää 25 silkkikuituja hyödyntävää erityispehmeää puhdistusliinaa, jotka puhdistavat kasvot niihin imeytetyn miselliveden avulla.

En tosiaan ole kova liinojen käyttäjä, mutta minulla tuli jonkun aikaa sitten ensin uteliausuudesta johtunut kova halu kokeilla näitä ja toiste jopa suoranainen tarve näiden käyttöön.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Liinat osoittautuivat käytössä jopa parhaiksi puhdistusliinoiksi, joita olen tullut kokeilleeksi. Ne olivat lupauksensa mukaisesti todella pehmeitä ja poistivat meikin iholta todella tehokkaasti, mutta silti hellävaraisesti. Liinat olivat sopivan kosteita, mutta eivät liian märkiä ja sain kasvoni puhtaaksi jo yhdellä liinalla. Hämmästyin jopa hieman suuresti!

Jos minun siis pitäisi suositella jollekin puhdistusliinoja, osoittaisin suosittelevan sormeni välittömästi näihin liinoihin.

*Garnierin Micellar Cleansing Wipes -puhdistusliinat löytyvät myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Garnier Micellar Cleansing Wipes

Käytättekö te puhdistusliinoja? Miksi ja milloin? Onko teillä suosikkeja?

11 kommenttia artikkeliin ”Parhaat kokeilemani puhdistusliinat”

 1. Itselleni Nivean liinat olivat liian tujuja, mutta Lumenen liinat hyviä. Lumenella on vielä erikseen herkän ihon liinat.

 2. Olen kokeillut jos jonkinlaisia meikinpoistoliinoja. Osa on ollut melko avuttomia, mutta on joitakin ihan kunnollisiakin tullut käytettyä. Pirkan meikinpoistoliinat olivat heittämällä parhaita puhdistavuudeltaan ja käyttötuntumaltaan, mutta sitten pakkauksen sulkumekanismia muutettiin huonompaan suuntaan. Sen tuloksena liinat eivät pysy riittävän kosteina, mikä on koko jutun idea. Hei haloo! Ottaa päähän, kun hyvin toimiva juttu vaihdetaan lähes kelvottomaan 🙁 Tällä haavaa käytän Simplen liinoja, ja minusta ne ovat vallan mainioita, mutta eivät vanhan Pirkan veroisia.

 3. Mä oon kokeillut monia ja todennut omalle naamalle sopivimmaksi Rainbow:n puhdistuspyyhkeet. Mulla on tosi herkät silmänympärykset ja noilla Rainbow:n pyyhkeillä voin poistaa myös silmämeikin! 🙂 Lisäksi helppo saatavuus, koska löytyy lähimarketista!

 4. Mulla on meikinpuhdistusliinat käytössä vain pakon edessä, sillä useimmat tuntuvat kasvoilla hyvin karkeilta. Sama ongelma halpojen vanulappujen kanssa, mutta niitä käytän koska eivät ihme niin hillittömästi kasvovettä kuin paremmat ja paksummat.

 5. Alverden luomu-villiruusu liinoja käyttelen, ovat hyviä kasvoille ja auttavat ihon pintakuivuuteen. Saman sarjan kasvovesi on myös todella hyvä ja hellävarainen, sarjaa löytyy helposti Itävallan ja Saksan DM:istä 🙂

 6. Treenikassissa kulkee mukana paketti liinoja, koska urheilu täysi meikki päällä on vaan nounou. Viimeiset pari vuotta lemppareita on ollut Lidlin liinat, jotka on kaiken lisäksi naurettavan halpoja. 🙂 Niitä on kahta versiota, joista toiset on kamalia ja toiset (pinkki pakkaus) näitä parhaita! Ne vaan on ikävästi aika usein loppu, niin tavaksi on tullut ostaa jemmaan paketti aina kun löydän näitä.

  Testasin välissä paketin näitäkin, kun oli niin hehkutettuja kaikkialla. Jostain syystä palasin kuitenkin noihin Lidlin halpiksiin. 🙂

 7. Pisteet edesmenneille Pirkan puhdistusliinoille täältäkin – nykyiset Pirkka Face -puhdistusliinat saavat silmät kirvelemään. Vanha pakkauskin oli loistava. Kuten joku jo aiemmin kommentoi: tylsää, miten toimivat tuotteet onnistutaan surullisen usein uudistamaan huonompaan suuntaan!
  Itselläni on todella herkät silmät, joten mitkään viime aikoina kokeilemistani puhdistusliinoista eivät ole olleet niin hyviä silmilleni, että olisin uudelleen hankkinut samaa (tuo vanha Pirkka oli itseasiassa ainoa sellainen). Urheilukassissa puhdistusliinat ovat todella näppäriä, samoin duunissa pukukaapissa. Siksi jatkan paketti kerrallaan sitkeästi seuraavien täydellisten puhdistusliinojen metsästystä! Nyt ostin juuri paketin Rainbow:n liinoja, saa nähdä… Ongelma on se, että juuri mikään silmämeikinpoistoaine ei ole sopiva silmilleni. Kotona poistan meikit puhdistusmaidolla.

 8. Itselläni samanlaiset kokemukset puhdistusliinoista, PAITSI juuri näistä Garnierin Sensitiveistä; ovat ehdottomasti parhaita kokeilemistani ja aina jos esim. matkalle tarvitsen pikaputsareita niin ostan juurikin näitä
  Normaalisti käytän kylläkin Bioderman Micellair wateria, enkä Garnierin, kun siinä on iholle paremmat ainesosat..

 9. Luonto – ja ihoystävällisempi vaihtoehto on hankkia AQUIS kasvojen puhdistusliina, jonka voi pestä ja jota voi kuljettaa mukana kosteudenpitävässä pussukassa. On riittävän hellävarainen ja tehokas, jotta voi poistaa myös silmämeikin. Suosittelen lämpimästi! https://holvi.com/shop/aquisfinland/

Kommentointi on suljettu.