Loistava löytö: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi

*Sis. mainoslinkin

Näpyttelin blogiin vähän aikaa sitten juttua supersuosioon nousseista The Ordinary -ihonhoitotuotteista, joiden menestyksen salaisuutena on merkin idea pakata tehokkaat aktiiviaineet simppeleihin pakkauksiin ja myydä ne halvalla.  Kerroin tehneeni reippaan kokoisen The Ordinary -tilauksen ja lupasin jakaa teille ne parhaat tuotelöytöni.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Yksi ylivoimaisesti parhaita The Ordinary -tuotteita on ollut merkin Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi, joka päätyi heti päivittäiseen käyttööni. Tuote on kehitetty nimenomaan vähentämään silmänalusten tummuutta ja turvotusta, joista jälkimmäinen ei ole varsinaisesti ongelmani, mutta mistä huolimatta levitän silti ilolla silmänympärysiholleni kaikkia niitä hoitavia lisätuotteita.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Silmänympärysihoni kuivuu helposti, joten käytän sillä todella mielelläni paitsi hyvin kosteuttavia silmänympärysvoiteita myös mielellään kosteutusta tehostavia lisätuotteita. Minulla oli talvella käytössä Estée Lauderin Advanced Night Repair Eye Serum, jonka tuomasta lisäkosteutuksesta nautin todella paljon, mutta jonka korvasin mielelläni sen lopputua sitä huomattavasti edullisemmalla vaihtoehdolla.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Kevyt, vesipohjainen tuote sisältää runsaan määrän (5%) kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä peräisin olevaa Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) -aktiiviainetta, joiden on kuulemma todistettu iholle levittäessä vähentävän silmänympärysten tummuutta ja turvotusta.

Tuote on pakattu sen koostumusta UV-säteilyltä suojaavaan ruskeaan pulloon, sillä EGCG on valolle herkkää. Tämä kannattaa itsekin ottaa huomioon tuotetta kotona säilöessä ja itse olen varmuuden vuoksi säilyttänyt tämän pulloa valolta suojassa sen omassa pahvikotelossa.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Silmänympärysten rakenteellisista syistä aiheutuvalle tummuudelle, jossa sinertävyys johtuu ohuen ihon alta aina läpikuultavista verisuonista tämä ei tietenkään voi mitään, mutta koska itse en todellakaan tule aina nukkuneeksi tarpeeksi, mikä tietysti lisää tummuutta entisestään, on tällainen lisätuote todella loistava juttu sisällyttää ihonhoitorutiiniin.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Seerumimainen tuote sisältää lisäksi myös runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia, joita kaikkia silmänaluseni kaipaavat kipeästi. Tämä onkin ollut aivan mahtava lisätuote käytettäväksi kosteusvoiteen alla aamuin illoin ja silmänaluseni ovat ehdottomasti pysyneet tavallista paremmassa kunnossa, minkä ansiosta meikkituotteetkin levittyvät niille paremmin. Koska tuote kosteuttaa ihoa tehokkaasti, on se myös sen myötä auttanut häivyttämään kuivuudesta johtuvia hentoja juonteita.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Seerumi itsessään on ohuen vesimäistä, mutta tuntuu silti iholla vettä paksummalta ja ravitsevammalta. Yksinään käytettynä se jättää iholle hieman nahkean ja tahmaisen tunnun, minkä vuoksi tahdon itse laittaa sen päälle aina voidemaisen tuotteen, joka saa tahmaisuuden katoamaan. Koen myös, että sen tehoaineet lukittuvat iholle paremmin, kun päälle levittää niiden haihtumista ehkäisevän voiteen.

Hintaansa nähden tämä tuote on suoranaista kultaa, sillä 30 ml pullolla ei ole hintaa kuin reilusti alle kymmenen  euroa, mikä on minusta suorastaan naurettavan halpaa. Minusta tämä on kosteuttavan koostumuksensa ansiosta loistava lisätuote kaikille, jotka tahtovat ehkäistä silmänympärysihon ikääntymistä ja hoitaa silmänympärysihoa, jolla ilmenee jo ikääntymisen tai väsymyksen merkkejä.

*The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

 The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG

Onko joku muu ihastunut The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumiin?

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

22 kommenttia artikkeliin ”Loistava löytö: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi”

 1. Hyvä vinkki. Olen miettinyt tilauksen tekemistä, mutta toistaiseksi ”pakko saada” -tuotteet ovat rajoittuneet salisyylihappoon. SY-seerumia olen miettinyt ennenkin, mutta en ole raaskinut kokeilla. Tuolla hinnalla kyllä raaskin.

  • Tätä tuotetta voin suositella oikeastaan kaikille, sillä on niin edullinen ja oikeastaan varmasti kaikkia hyödyttävä. 🙂

  • Kyllä tämä loppujen lopuksi kuluu ihan hyvin, sillä itse ainakin pullokoon vuoksi laitan tätä ihan reippaasti ja tämän pitäisi säilyä 12 kk. Veikkaan, että omani on tyhjä noin puolessa vuodessa. 🙂

 2. Love it! Päälle vielä ohuen ohutta, mutta super kosteuttavaa (ja yhtä edullista!) Mizonin Snail Repair Eye Creamia niin hyvä tulee 🙂 Mikä sun lemppari silmän ympärys voide on tällä hetkellä?

  • Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla tuota! Rakastan itse täyteläisiä silmänympärysvoiteita, joten suosikkejani on jo yli kymmenen vuoden ajan ollut Louis Widmerin voidemainen silmänympärystuote, joka on auttanut parhaiten pitämään silmänympärykseni kosteutettuina. 🙂

 3. Odottelen omani saapumista 🙂 Hieman taitaa olla ruuhkaista, sillä yli viikko sitten tehtyä tilausta ei ole vieläkään lähetetty.

  • Joo, minulla meni muistaakseni 10 päivää ennen kuin tilaus lähetettiin, eli ruuhkaa tosiaan on. 🙂

  • Mä tein viimeksi tilauksen 23.3. ja eilen äkäinen postimies tunki sitä postiluukusta hartiavoimin, onneksi ehdin väliin…

   • Kiva kuulla, että siellä on nyt selkeästi homma nopeutunut! Pitäisi itsekin vähän tilata täydennystä, joten ehkä nyt sitten voisi. 🙂

  • Kurkkaa tuo postauksessa linkattu aiempi The Ordinary -postaukseni, siellä on lisää infoa! 🙂

 4. Tämä on siis silmänympärysseerumi, pitääkö tähän laittaa sitten päälle vielä silmänympärysvoide? Pahoittelen enhkä hölmöä kysymystäni, mutta olen vasta nyt 28-vuotiaana havahtunut että sitä silmänympärysihoakin tulisi hoitaa, kääk!

  • Joo, tämä on nimenomaan sellainen lisätuote silmänympärysvoiteen alle, kun hommaan tahtoo vielä hieman lisää potkua. Suosittelen siis aloittamaan vaikka vaan sen tavallisen silmänympärysvoiteen lisäämisellä rutiinin ja sitten napata tämän mukaan jos tuntuu, että tahtoo hieman lisää tehoja ja täydennystä rutiiniin. 🙂

 5. Olen käyttänyt tuotetta vikkon verran. Tänään huomasin silmänympärysihoni kuoriutuvan. Kuivaa ihoa irtosi tosi paljon. Voisikohan se johtua tuotteesta. Minulla ei ole ennen tällaista tapahtunut. Ihmettelen kovasti koska tuotehan on kosteuttavaa.

  • Olethan käyttänyt tuotteen päällä vielä tavallista silmänympärysvoidetta? 🙂

   • Juu, olen käyttänyt. Täältä https://www.beautypedia.com/skin-care-reviews/by-brand/the-ordinary/_/Caffeine-Solution-5-EGCG luinkin experttien arvion tuotteesta. Siinä he eivät ole vakuuttuneita tuotteen sisältämästä kofeiinin määrästä, sitä on heidä mielestään liikaa. Muut aineet ovat hyviä. Kofeiinin määrä tuotteessa saattaa olla ihoa ärsyttävää ja näin ilmeisesti minun kohdallani. Harmi, odotukseni olivat korkeat. Onneksi tuote on niin edullinen, ettei rahaa mennyt hukkaan montakaan euroa. Sarjan hyaloronihappo ja Buffet ovat etinomaisia tutteita

 6. Kannattaisikohan Ordinarylta tilata tuo hyaluronihappo, vai tämä Caffeine-seerumi, kun toiveena olisi saada kosteutusta silmänympärysiholle?

Kommentointi on suljettu.