Vallan mainio BB-voide

Jos en olisi näin tyytyväinen tähän tuotteeseen nauraisin, enkä voisi olla piikittelemättä, että onko ihan tosi tarpeen tuoda jälleen markkinoille yksi BB-voiteen nimellä kulkeva tuote. 
Koska ihastuksen tunteeni tätä tuotetta kohtaan ovat kuitenkin olleet niin suuria, pidän mölyt mahassani ja keskityn kertomaan teille, miksi tämä ihanuus on valloittanut sydämeni.
Lumene toi keväällä myyntiin uudet Arctic Aqua 3D Hydration -tuotteet ja vanhojen Arctic Aqua -tuotteiden ylivertaisuudesta vakuuttuneena olin aivan innoissani saatuani Lumenelta kokeiltavikseni sekä linjan BB-voiteen että normaalista sekaiholle tarkoitetun kosteusvoiteen. 
Meinasin aluksi olla harmissani huomatessani, että tuotteesta on myynnissä vain yksi Light/Medium -teksillä varustettu sävy, sillä kyllähän me vaaleaveriköt tiedämme, kuinka niiden kanssa  aina käy. Onneksi kuitenkin kokeilin sävyä kädelleni, sillä vaikkei se ihan vaalea ollutkaan oli se silti huomattavasti vaaleampi kun olin uskaltanut odottaa.
Oma ihoni on kuivuuteen taipuvainen, joten Arctic Aqua -tuotteissa on minuun aina vedonnut kovasti juuri se, mistä niissä on kyse: tehokas kosteutus. Tuotteen ohjeissa neuvotaan levittämään tuote puhtaalle iholle, mutta ajattelin ensimmäisellä käyttökerralla lisätä hommaan paukkuja levittämällä alle hieman Arctic Aqua 3D -kosteusvoiteen rasvaiselle ja sekaiholle tarkoitettua versiota. Huono idea, tuotteissa kun tuppaa tarkoituksella olemaan mukana käyttöohjeet… Meikkivoide lähti rullautumaan pudotellen levitellessä murusia pitkin pöytääni minun oppiessa samalla toimimaan jatkossa tämän tuotteen kanssa käyttöohjeiden mukaisesti.
Kavojeni iho punoittaa tällä hetkellä kevyesti ja haaleat pisamani kaipaavat myös häivyttelyä. Tummia silmänalusiani ei meikillä kovin helposti peitetä, joten niille laitan suosiolla extrapeittoa niille tarkotetuilla tuotteilla.
Vautsi, mikä peittävyys ja miten heleän näköinen, mutta kiilloton pinta! BB-voide tasoitti ihoa aivan uskomattoman hyvin, mutta oli silti todella kevyt. Voide tuntui levittäessä virkistävän raikkaalta ja levittyi iholle ohuena ja kosteuttavan tuntuisena, muttei silti rasvaisena. 
Olen ollut aivan rakastunut tähän meikkipohjaan, sillä tämä tuntuu kaikin puolin loistavalta. Tuote levittyy iholle hyvin ja ohuena, kosteuttaa ihoa ja jättää sen pehmeäksi, kestää iholla hyvin ja sisältää vielä aurinkosuojan 15. Vielä kun tässä olisi tarjolla kaksi svyvaihtoehtoa, joista toinen voisi toki olla tätä tummempi, mutta toinen olisi ihan pikkiriikkisen vaaleampi.
Kuivemmalla iholla tämä menee varmasti hyvin ihan ilman puuterointiakin, mutta rasvaisempi iho voi olla hyödyllistä puuteroida kevyesti meikkipohjan kestävyyden parantamiseksi. Tässä kuvassa meikkipohjan päälle on vielä lisätty tummille silmänalusille peiteainetta ja koko kasvoille kevyesti puuteria. Puuteroituna sävy nimittäin sointui iholleni vieläkin paremmin.

Onko joku muu ehtinyt jo ihastua Lumenen Actic Aqua 3D Hydration BB-voiteeseen?
Lumene Actic Aqua 3D Hydration BB Cream SPF 15 -meikkipohjalla on hintaa n. 11,90 euroa.

13 kommenttia artikkeliin ”Vallan mainio BB-voide”

 1. Miten on pysyvyyden kanssa? Vanhempi Lumenen BB-voide oli ainakin omalla naamallani surkein koskaan kokeilemani meikkipohja sillä se ei kestänyt ollenkaan kosteutta (hikoilu, tihkusade). Työmatkani aikana (n. 5 minuuttia pyörällä) tämä voide käytännössä suli pois kasvoilta mikäli ilma oli yhtään kostea. Puuterointi ei auttanut asiaa. Valitin tästä Lumenelle ja sain heiltä vastauksen että palaute välitetty tuotekehitykseen. Näinköhän asia on ehtinyt korjaantua tähän uuteen versioon?

  • Minusta tämä kestää hyvin. 🙂 Toinen BB-voide on rasvaisempi kuin tämä eikä siksi ehkä tuntunut ihollasi tarpeeksi kestävältä?

 2. Sä et oo vissiin ikinä tehnyt sitä mustapääraudan käyttö -postausta? En ainakaan löytänyt, vaikka joku oli sitä kovasti kysellyt 🙂

  • Eeen, kiitos kun muistutit! Teen sen kun vihdoin ensikuussa ehdin taas näpytellä blogipostauksia, nämä kaikki kesällä ilmestyvät ovat keväällä ajastettuja. 🙂

 3. Ostin tänään just omani. Ihoni on just se legendaarinen pintakuivasekaiho, joka on taipuvainen ruusufinniin. Eniten koskeutta tarvitsevat nenä ja leuka, ja kun kaupassa levitin, niin ei tuntienkaan jälkeen meikit ole lähteneet hilseilemään

 4. Suosittelisitko mielummin Lumenen CC- vai BB-voidetta? Itsellä ollut tuo CC-voide kovassa käytössä! 🙂

  • CC-voide jos tahtoo käyttää erillistä kosteusvoidetta, sillä se on tavallinen meikkivoide ja BB jos tahtoo päästä yhdellä tuotteella. 🙂

 5. mä hamstrasin nää kaikki arctic aquat paikkakuntani liikkeistä, koska tämä malli lopetetaan lumenelta!

 6. Heti piti mennä tämän luettuani hakemaan kaupasta itselle tuo puteli. Kuulosti juuri niin sellaiselta, mitä olin kaivannut ja etsinyt! Ja nyt parin päivän käyttökokemuksen jälkeen voin todeta, että nappiostos. Jälleen kerran löysin blogisi avulla loistotuotteen, kiitos siitä 😉

 7. Itsekkin ostin tätä putelin. Tänään rohkaisin mieleni ja suihkun jälkeen kokeilin -> uudestaan naaman pesulle! Ei yksinään kosteuta mun kasvojen ihoa tarpeeksi, pitänee seuraavan kerran laittaa hitusen kosteusvoidetta alle. Katsotaan kuin käy 🙂

Kommentointi on suljettu.