Heleyttävä ja kosteuttava meikkivoide

Postaan harvoin tuotteista, joita olen kokeillut vain näytepussillisen verran, mutta silloin kun teen niin voitte olla varmoja, että ne todellakin ovat ansainneet oman postauksensa.

Sothys Teint Naturel

Sain kesällä maahantuojalta kokeiltavakseni Sothys-hoitolamerkin tuotteita, joiden joukkoon oli pakattu muutama meikkivoidenäyte. Kehuinkin teille jo aiemmin Teint Satiné -meikkivoidetta täydellisenä anti-aging-meikkivoiteena ja koska muutkaan merkin meikkivoiteet eivät ole koskaan olleet minulle pettymys, laitoin innolla tällä kertaa kokeiluun vuorostaan Teint Naturelle -meikkivoiteen, joka lupasi olla kosteuttava ja heleyttävä tapaus.

Sothys Teint Naturel

Ihoni näyttää tällä hetkellä tältä ilman meikkipohjaa. Pientä kuivuutta on havaittavissa aina ja ihon sävyn tasoitus on ehdottomasti tarpeen.

Sothys Teint Naturel

Tämä kuva oikeastaan tiivistää yhteen kaiken, mitä toivon meikkivoiteeni häivyttävän: ihon punoituksen, tummat silmänaluset ja pisamat. Tummia silmänalusia mikään meikkivoide harvemmin kykenee yksinään peittämään, joten niiden osalta turvaudun aina lisätehoja tuovaan peiteaineeseen, mutta kaikki muu tehokas tasoitus on toivottua.

Sothys Teint Naturel

Minulla oli kokeiltavanani meikkivoiteesta sävy Beige-Rose 20, joka oli omalle vaalealle iholleni (kuten arvata saattaa) hieman liian tumma ja punertava. Se ei silti estänyt minua kokeilemasta tuotetta ja hyvä niin, sillä meikkivoiteen koostumus oli sothysmaiseen tapaan aivan taivaallista ylellistä tuoksua myöten.

Sothys Teint Naturel

Meikkivoide tasoitti ihon sävyä jopa paremmin kuin odotinkaan sen tekevän ja levittyi kasvoille kuin unelma. Kosteuttavalta tuntuva koostumus jätti iholle heleän pinnan ja minua suorastaan harmitti, ettei sävy ollut iholleni täysin sopiva.

Sothys Teint Naturel

Meikkipohjasta tuli joka tapauksessa luonnollisen ja kauniin näköinen ja vain silmänaluset jäivät tuttuun tapaan kaipaamaan erityishuomiota peiteaineelta.

Sothys Teint Naturel

Peiteaine ja väritön puuteri kuitenkin viimeistelivät lopputuloksen hyvin ja jättivät meikkipohjan todella heleän ja luonnollisen näköiseksi. Omalla ihollani pehmeän voidemainen meikkivoide ei tuntunut liian rasvaiselta ja kesti kauniina läpi päivän, mutta sanoisin silti, että se on enemmän nimenomaan normaalista kuivan kuin rasvoittuvamman ihon juttu.

Tämä oli jälleen niitä meikkivoiteita, jotka voisin ehdottomasti ottaa vakkarikäyttööni jos vaan oikea sävy löytyy!

Sothys Teint Naturel
Onko joku muu ihastunut tähän tai muihin merkin meikkivoiteisiin?

Sothys Teint Naturel -meikkivoiteella on hintaa n. 54 euroa / 30 ml.