Anti-Ageing Beauty Balm For Hair?

Jatkettaisiinko BB-ilmiön pohdintaa tänään vielä pienen hetken verran?

Sain nimittäin blogini kautta testattavakseni Pantenen hiuksille tartkoitetun BB Crème 7 in 1 Hair Perfectorin.

Jep, Anti-Ageing Beauty Balm For Hair.

Hiuksiin jätettävä hoitotuote lupaa hiuksille vahvistusta, kiiltoa, siloitusta, kevyttä ravitsevaa koostumusta, kosteutuksen tunnetta, vaurioiden korjausta sekä joustavia hiustenlatvoja. Allekirjoittaneelle jää arvoitukseksi, mitä näistä ei oikeastaan lähes jokainen tavallinen, BB-nimikettä ansaitsematon jätettävä hoitoaine olisi hiuksille luvannut. Eikö jätettävien hoitoaineiden idea ihan ylipäätänsäkin ole tehdä juuri noita asioita?

No joo, onhan tämä ollut käytössä mukava tuote, en minä sillä. Hiukset jäävät tämän jäljiltä mukavan sileiksi, kiiltäviksi ja hoidetun tuntuisiksi eikä tuote tosiaan ole hiuksissa liian raskaan tuntuinenkaan. Käytössä tämä siis lunastaa lupauksensa ja tuntuu hiuksissa miellyttävältä. Tuotetta käytetään tavallisten jätettävien hoitoaineiden tapaan yhdestä kahteen pumppausta kosteisiin hiuksiin levittäen ja sen jälkeen hiukset käsitellään omien mieltymysten mukaan. Tuotetta voi myös käyttää kevyesti kuiviin hiuksiin tuomaan lisäsiloitusta ja -kiiltoa.

 Sisältönsä puolesta tämä ei kuitenkaan ole mikään erityisen spesiaali tapaus. Hieman kosteuttavia ja siloittavia aineita sekä muutama sähköisyyden vähentäjä ja that’s it. Tähän ei ole ympätty mitään ravitsevia trendiöljyjä tai sen suurempia hiuksia (väliaikaisesti) rakennepaikkaavia aineita. Tässä on muutama aine, jotka ”meikkaavat” hiukset hyvän tuntuisiksi ja minusta tuote onkin mukava lisä käytettynä hoitavien jätettävien tuotteiden päälle, mutta itsessään tämä ei juurikaan vaikuta hiuksiin hoitavasti, lähinnä vain hiusten ulkonäköä ja tuntua parantavasti.

 Olin kyllä vähän pettynyt, sillä nimi ”BB” sai minut ainakin tässä yhteydessä toivomaan jotain oikeasti hoitavampaa.

Oletteko te kokeilleet Pantenen BB Crèmeä?

Yksi kommentti artikkeliin ”Anti-Ageing Beauty Balm For Hair?”

  1. Tykkään tosi paljon lukea sun blogia ja suurin syy siihen on se, että uskallat kertoa suoraan mitä ajattelet asioista (+ tusina muita syitä :)! ). Oon ihan samaa mieltä, että tämä aakkosmeininki on mennyt ihan naurettavuuksiin. 😛

Kommentointi on suljettu.