Cremorlab Shadow-Off Eye Cream – Tämä on rakkautta!

*Sis. mainoslinkin

Kun hypettelen täällä blogissani hyvistä silmänympärysvoiteista, tarkoittaa määritelmä ”hyvä” minulle tavallisesti mahdollisimman täyteläistä ja ravitsevaa, jopa suorastaan paksua koostumusta. Tiedän kuitenkin, etteivät kaikki muut ole samanalaisten koostumusten faneja ja moni onkin varmasti kaivannut vinkkiä kosteuttavasta ja hoitavasta silmänympärysvoiteesta, joka ei kuitenkaan olisi niin paksua.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Tänään tahtoisin jakaa teille vinkin sekä sellaisesta tuotteesta että jopa ihan kokonaan uudesta tuotesarjasta, josta ei ole blogissani aiemmin puhuttukaan.

Cremorlab* on Suomen markkinoilla aivan uusi tuttavuus, mutta korealaisen kosmetiikan piirissä se on tällä hetkellä kovassa huudossa ja sen tuotteet keräävät valtavasti kehuja. Hankimme merkin tietysti meille töihin myyntiin ja sitä kautta olen itsekin päässyt tutustumaan siihen viimeaikoina hieman. Merkin sydämessä asuu ajatus mineraalirikkaan, patentoidun lähdeveden hyödyntämisestä ja kaikki kosteuttavalta kuulostava vetoaa minuun heti.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Yksi merkin erityisen kehutuista tuotteista on Cremorlab Shadow-Off Eye Cream -silmänympärysvoide, joka on esimerkiksi korealaiseen kosmetiikkaan keskittyneen yhdysvaltalaisen Peach & Lily -verkkokaupan sivustolla kerännyt tätä postausta kirjoittaessani 117 tuotearvostelua ja saanut niistä keskimäärin 4,5/5 tähteä. Sain tuotteen töistä kokeiluun ja voin kertoa, että hurmaannuin siitä välittömästi.

Silmänympärysvoiteessa on ensinnäkin jotenkin aivan huikea koostumus ja ihotuntuma. Se ei ole mikään ohut geeli, vaan lähinnä tyypillinen voide, joka sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia aineosia. Kun tuotetta alkaa levittää iholle, ei siinä varsinaisesti ensin huomaa mitään erityistä. Juuri kun voiteen on kuitenkin levittänyt ja miettii, että no oliko tämä nyt niin erityinen, tapahtuukin jotain taianomaista – iho tuntuu yhtäkkiä aivan huikean pehmeältä ja sileältä. Siis jotenkin aivan käsittämättömällä tavalla!

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Silmänympärysvoide ei tee iholle missään tapauksessa kiristävää tai napakoittavaa tunnetta, eli sileä tunne ei johdu siitä. Ihosta vain tulee aivan ihanan täyteläisen kosteutettu ja ravittu, minä vuoksi se tuntuu jotenkin aivan uskomattoman pehmeältä. Aina kun laitan tätä silmänympärysvoidetta, tekisi minun mieli vain silitellä hellästi silmänympärysihoani!

Voiteen tehokkaasti ravitsevan vaikutuksen huomaa myös siinä, kuinka iholla olevat, tavallisesti lähinnä kuivuudesta johtuvat hennot juonteet vaikuttavan katoavan hetkessä. Samalla silmänympärysvoide myös heleyttää ihoa.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Tuotteen nimi Shadow-Off Eye Cream viittaa sen kykyyn häivyttää tummia silmänalusia, mutta koska omat silmänaluseni ovat rakenteellisista syistä aina tummat, en huomaa sen suhteen liiemmin vaikutusta. Silmänympärysvoide onnistu kuitenkin jättämään iholle paitsi ravitun, myös raikkaan tunteen, minkä vuoksi uskon, että se voi kyllä auttaa häivyttämään väsymyksestä johtuvaa tummuutta.

Silmänympärysvoiteen koostumus on on minusta jotenkin suorastaan hämmentävä, sillä se tuntuu tarpeeksi ravitsevalta yökäyttöön ja jättää silmänalusille pehmeän ja kosteutetun olon – sellaisen, että silmänalusilla tietää olevan niitä ravitsevaa voidetta, vaikkei sitä periaatteessa tunnekaan. Samalla tuote kuitenkin imeytyy iholle niin hyvin, että se sopii ongelmitta meikin alle enkä voi kuvitellakaan, että se esimerkiksi voisi lähteä rullaamaan iholta, jos se päälle levittää meikkiä ja ainakin omalla ihollani se on toiminut meikin alla ongelmitta.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Tämän silmänympärysvoiteen koostumus on minusta aivan huikea. Kosteuttavan vaikutuksensa ja hoitotehojensa puolesta sanoisin sen sopivan kenelle tahansa parikymppisestä ylöspäin. Nuoremmalla iholle tuote kirkastaa ja kosteuttaa ihoa ehkäisten juonteita ja ikääntyvällä iholla puolestaan lisää ihon kimmoisuutta ja kirkkautta auttaen tekemään silmänympärysihosta jälleen nuorekkaamman näköisen ja ennen kaikkea nuorekkaamman tuntuisen.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Olen ihan myyty tästä silmänympärysvoiteesta ja annan tälle todella suuren suosituksen!

Minun tekee tällä hetkellä aivan erityisesti mieli päästä kokeilemaan myös Cremorlab Mineral Treatment Essence -hoitonestettä, sillä se on tämän silmänympärysvoiteen ohella Cremorlabin kulttituotteita.

Jos teillä on kokemuksia Cremorlab-tuotteista niin jakakaa ihmeessä. Kuulisin todella mielelläni, mihin muihin Cremorlab-tuotteisiin kannattaa tutustua!

Edit 02/2020: *Tällä hetkellä kattavin valikoima Cremorlab-tuotteita postauksen silmänympärysvoide mukaanlukien löytyy myynnistä Kicksin verkkokaupasta täältä.

Cremorlab Shadow-Off Eye Cream

Onko Cremorlab teille tuttu tuotemerkki?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”Cremorlab Shadow-Off Eye Cream – Tämä on rakkautta!”

 1. Hei Virve,
  Omaan hieman hankalan silmänympärysihon. Ihotyyppini on hyvinkin herkästi pintakuiva, joten myös 30+ ikäiset silmänympärykset kaipaisivat tehokasta kosteutusta mm. juonteiden häivyttämiseksi. Mutta… Tähän mennessä suurin piirtein kaikki voiteet ovat olleet liian tuhteja, mikä näkyy voimakkaana turvotuksena. Geelit eivät turvota, mutteivät myöskään tunnu kosteuttavan ihan riittävästi. Silmänympärykset eivät siis hilseile tai erityisesti kiristäkään, nin paha tilanne ei kuitenkaan onneksi ole. Suunnitelmissa on jo hetken aikaa ollut tilata Mizon Collagen Power Firming Eye Cream, kunnes luin tämän postauksen. 🙂 Osaisitko siis suositella jompaa kumpaa enemmän, tai ehkä jotain muuta kevyttä mutta tehokasta tuotetta?

  Vastaa
  • Minusta tuntuu, että tämä voisi itseasiassa toimia sinulla todella hyvin, sillä on kosteuttava ja ravitseva, minkä puolesta häivyttää juonteita tehokkaasti, mutta silti melko kevyt ja tehty nimenomaan virkistämään silmänympäryksiä. Tuo Mizon voi myös olla hyvä, mutta koen tämän konkreettisemmin häivyttävän nimenomaan juonteita. Myös Mizonin etanaseerumia sisältävä silmänympärysvoide voisi toimia, mutta samalla tavalla koen tämänkin tehokkaammaksi himenomaan niiden hentojen ja alkavien juonteiden häivytykseen. 🙂

   Vastaa
   • Hei,
    Tilasin siis tämän voiteen, kiitos paljon avusta valinnassa. Muutaman päivän käytön jälkeen voinkin superonnellisena kertoa, että epätoivon partaalle ajanut silmänympärysvoiteen etsintä näyttäisi olevan ohi! Kiitos! 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti