Must have from Sephora – Sephoran omat suihkuvoiteet

Me kosmetiikkafriikit tiedämme, että Sephora on käsite. Se on kosmetiikan mekka, josta on saatavilla vaikka mitä sellaista, mitä ei Suomesta saa ja josta haluaa aina ostaa jotain. Oli kyseessä sitten oma matka, läheisen reissu tai melkeinpä jopa tuttavan tutun ulkomaanvierailu, on listalla aina jotain, mitä Sephorasta itselleen toivoisi.

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Sephoraan ei pääse Suomesta pyörähtämään noin vain, sillä lähin myymälä on Tukholmassa ja postikulut monien suosimista Puolan ja Ranskan Sephoroista ovat melko massiiviset (20 eurosta ylöspäin), joten parasta on usein vain tyytyä kirjoittamaan omaa haavelistaa, jota voi sitten hyöydyntää sopivassa yhteydessä.

Koska asun itse maassa, jossa Sephora on edustettuna jo melko hyvässä mittakaavassa ajattelin, että voisin alkaa tehdä blogiini postauksia must have -tuotteista, joita Sephoroista kannattaa hankkia. Minulla on nimittäin melkoinen määrä paitsi muiden brändien tuotteita, myös Sephoran oman merkin löytöjä, joita voin suositella ja joiden olemassaolosta moni ei ole ollut tietoinenkaan.

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Yksi oma suosikkini ovat Sephoran omat Creamy Body Wash -suihkuvoiteet.

Rakastan käyttää ihanalta tuoksuvia suihkutuotteita, sillä ne tekevät suihkuhetkestä hemmottelua arjen keskellä. En halua maksaa niistä kuitenkaan omaisuuksia, joten Sephoran omat suihkuvoiteet ovat olleet aivan mahtava löytö – niillä on nimittäin hintaa vain n. 3,70 euroa!

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Sephoran omalla merkillä on monipuolinen vartalotuotteiden valikoima, johon kuuluu useita tuoksulinjoja. Linjat sisältävät paitsi erillaisia kylpy- ja suihkutuotteita, myös vartalon ja käsien kosteutukseen tarkoittuja tuotteita. Nuuskin itse tuoksulinjat läpi ja omiksi ylivoimaisiksi suosikeikseni valikoituivat vaniljan ja mangon tuoksuiset tuotelinjat.

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Ensinnäkin siis tämä Vanilla Creamy Body Washah, miten täyteläinen ja ihanan pehmeä vaniljan tuoksu! Jokaisen vaniljafriikin must have ehdottomasti! Minun makuuni tuoksu olisi liian vahva käytettäväksi vartalovoiteena ja tuoksumassa nenään jatkuvasti, mutta suihkuhetken aikana tämä on aivan täydellisen hurmaava.

Suihkuvoiteessa on hellästi vaahtoava koostumus, joka ei tunnu kuivattavan ihoa. Koostumukseltaan se ei varsinaisesti ole mitään ihan erityistä, mutta edulliseen hintaansa ja minusta kivalta näyttävään pakkaukseensa ja huumaavaan tuoksuunsa nähden se on aivan erinomainen löytö.

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Edellistä vielä mehukkaampi vaihtoehto on Mango Creamy Body Wash, jossa on niin herkullinen mangon tuoksu, että minulle tulee sitä tuoksuttaessa jano ja tahtoisin välittömästi saada mangomehua. Tuoksu on raikkaan hedelmäinen eikä yhtään liian makea. Vaikka voisin tuoksutella tätä loputtomiin, tykkään silti eniten tuoksua mangolta vain suihkussa ja olenkin siksi jättänyt hankkimatta muita Sephoran mangotuotteita.

Muut Sephoran oman vartalotuotelinjan tuotteet ovat melko edullisia, mutta eivät todellakaan näin halpoja. Nämä suihkuvoiteet tuntuvatkin suoranaiselta löydöltä ja niitä kannattaa ehdottomasti tuoksutella ja napata itselleen kokeiluun, mikäli tiedossa on pääsy Sephoran hyllyille.

Sephora Creamy Body Wash Ostolakossa kokemuksia

Oletteko te kokeilleet Sephoran omia vartalotuotteita?

6 kommenttia artikkeliin ”Must have from Sephora – Sephoran omat suihkuvoiteet”

  1. Oma visiittini Tukholman Sephoraan pari vuotta sitten kartutti ostoskoriini 4 kpl noita suihkuvoiteita ja 2 niistä oli juuri tuota ihanaa mangoa. Vaniljaa ei silloin tainnut ollakaan hyllyssä, koska olisin varmasti napannut sen mukaani. Tuo mangon tuoksu oli ihanan mehukas ja luonnollinen ja suihkuvoide vielä vaahtosi upeasti. Eikä kuivattanut talvipakkasilla ihoa, joten tosi hyvä tuotetyyppi Sephoralta. Näitä jäin ikävöimään kun loppuivat. Pitäisi tehdä Tukholman reissu 🙂

  2. Pitääpi ottaa ostoslistalle tuo ku seuraavaks suuntaan sephoraan 😉 Sephoran omat tuotteet on muutenkin jäänyt jotenkin pois kokeiluista, jostain syystä sitä ostaa kaikkea muuta.

  3. Melko pieneltä tuntuu nuo putelit, 140 ml. Tuotekuvailusi kyllä houkuttaa kokeilemaan, joten ehkä teen sen nyt kun Ruotsin Sephora avasi nettikaupankin 🙂 Onko vinkkejä muista Sephoran oman linjan tuotteista?

  4. Onko keskustassa muuta Sephoraa kuin se Biblioteksgatanilla oleva? 🙂 Ensi viikolla matka Tukholmaan tiedossa, niin pitääpä käydä vähän shoppailemassa.

    • katso: http://www.sephora.se sivuilta. Kyllä taitaa olla vähän matkaa keskustasta (ehkä?!) mut menisin silti siihen keskustassa olevaan bibliotekstanilla olevaan. Se on kyl hyvä! ja löytää helposti 🙂

      • Keskustassa ei ole muita kuin tuo. Sitten on Täbyssä, mutta sinne kestää kauemmin mennä. Itse käyn usein Nacka Forumin Sephorassa, mutta sekin on keskustan ulkopuolella ja pitää mennä bussilla. Biblioteksgatanilla on iso ja hyvä valikoima, eli suosittelen suunnistamaan sinne. 🙂

Kommentointi on suljettu.