Vartalovoide vartalovoiteita inhoaville

Olen vartalovoidefanaatikko, kosteusvoidekiihkoilija ja rasvoilla lutrailija. Tämän vuoksi olikin oikein mukavaa, että sain blogikokeiluun muutamia Vaselinen vartalotuotteita, joista poimin esittelyyn heti yhden, jonka arvelin kiinnostavan teistä monia.

Vaseline Spray Aloe

Bloggasin jo toissa syksynä teille kokeiluistani vastaavan keltapulloisen suihkeen kanssa ja silloin postauksen pointtina oli, ettei homma ollut ihan minun juttuni. Ehkä pulloa on matkan varrella kehitetty tai minulle sattui silloin kohdalle vain maanantaikappale, mutta toisin kuin viimeksi, tällä kertaa voin liputtaa tuotteen puolesta. Otetaan siis koko konseptin esittely uusiksi.

Tykkään itse yleensä täyteläisistä vartalovoiteista, mutta tiedän, että moni muu rakastaa kevyempiä koostumuksia. Sen vuoksi uskoisinkin, että tämä tuote voisi olla monen mieleen.

Vaseline Spray Aloe

Vaseline Intensive Care Spray Moisturizer -kosteussuihkeen Aloe Soothe -versio on vihreää aerosol-pulloon pakattu kosteusemulsio, joka suihkuaa iholle virkistävän kevyenä. Se ei suihkua iholle niin hienojakoisena, että sen levityksen voisi jättää väliin, mutta kuitenkin niin ohuena, että se on helppoa ja todella nopeaa levittää iholle.

Vaseline Spray Aloe

Voiteen ohut koostumus on jopa hieman vesimäistä, mikä sai minut heti arvelemaan ettei se riittäisi kosteuttamaan ihoani tarpeeksi. Halusin kuitenkin antaa tuotteelle mahdollisuuden, sillä minusta tuntuu, että melkoisen moni kosmetiikkatuote on päässyt yllättämään skeptisen mieleni viimeaikoina…

Vaseline Spray Aloe

Suihke jätti iholleni pinnan, joka tuntui hetken aikaa juuri siltä, miltä iho kosteusvoiteen levityksen jälkeen tuntuukin. Laitoin pullon pois, tein pienen hetken ajan jotakin ja kokeilin ihoani. Oho, unohdinko rasvata sen yhdestä kohtaa?

En unohtanut. Se nimittäin tuntui ihanan kosteutetulta ja sileältä, mutta ei ollenkaan rasvaisen kälähmäiseltä. Ei siis yhtään! Se myös näytti aivan ihastuttavan heleältä. Ohhoh.

Vaseline Spray Aloe

Käyttelin pulloa tyytyväisenä saattaen ilokseni todeta, että sen kevyestä koostumuksesta huolimatta sen kosteustehot riittivät yllätyksekseni iholleni hyvin. Tämä pullo on myös pelittänyt loistavasti eikä minulla ole ollut sen kanssa mitään ongelmia (toisin kun silloin aiemmin kokeilemani pullon kanssa oli).

Vaseline Spray Aloe

Aloe veraa sisältävässä suihkeessa oli kevyt ja miellyttävä tuoksu, joka ei kiinnittänyt iholla liiemmin huomiotani. Sanoisinkin tämän tuotteen olevan loistava kaikille niille, joiden iho kaipaa kosteutusta, mutta jotka eivät voi sietää vartalovoiteen rasvaisuutta. Uskallan jopa väittää, että tämä voisi kelvata hyvin myös miesten ja lastenkin iholle tarvittaessa.

Kuten keltainenkin pullo, on tämä vihreäkin merkitty erittäin kevyiksi kosteuttajiksi. Minulla odottaa kotona vielä testiin pääsyä valkoinen versio, joka on astetta kosteuttavampi ja lupailee tuovansa apua nimenomaan erittäin kuivalle iholle. Vertailen sitä mielenkiinnolla näihin kevyempiin versioihin ja raportoin eroista teille myöhemmin.

Vaseline Spray Aloe

Kosteusvoiteen jättämä rasvainen tunne vartalon iholla – ihanaa vai kamalaa?

8 kommenttia artikkeliin ”Vartalovoide vartalovoiteita inhoaville”

 1. Nämä tuotteet on tosi kivoja ja hyviä eli tykkään mutta… riittoisuus on olematonta. Purkki on tyhjä ennenkuin huomaakaan. Tästä syystä ostan mielummin rasvaa purkissa 😀

 2. Rasvainen tuntu, yök!!! En pidä siitä kasvovoiteissa, huulirasvoissa, huulipunissa, huulikiilloissa, vartalovoiteissa, siis yhtään missään. Vain muutamia tuotteita on jotka kelpaavat ja useampi lentänyt roskiin, kun jääneet käyttämättä epämiellyttävän koostumuksen takia. Tuote EI SAA tuntua miltään 🙂

 3. Tää on just ku mulle luotu tuote, en voi sietää sitä, kun rasvauksesta jää se inhottavan klähmänen fiilis iholle. Mulla ittellä on ollut käytössä tän sarjan ruskea pullo, seki oli ihan jees. Tais olla jopa ensimmäinen kosteustuote minkä sain kulutettuu loppuun (Yleensä kyllästyn rasvojen kanssa läträämiseen ennenkuin saan putelin tyhjäksi ja lopulta heitän ikiaikaisen vanhat rasvan jämät pois 😀 )
  Olen siis tykännyt näistä suihkeista, voiski kokeilla tätä vihreetä seuraavaksi 🙂

 4. Kroppavoiteessa ei mielellään saa olla jälkirasvaisuutta, koska mun iho ei oikein ime mitään, ei edes ohuimpia lotioneja. Olen käyttänyt viime aikoina Lancasterin vuosia vanhaa Aquamilk Body -sarjan Softening Milk Body Spray -kosteussuihketta. Sen tuoksu on ihanan pehmoisen puuterinen ja se imeytyy äkkiä, vaikkei sitä edes hieroisi iholle, tai sitten osa vaan haihtuu lämpimältä iholta 🙂 Toinen vastaava on aikoinaan Kreikasta ostamani Nivea Caring Body Spray ja se menee käyttöön seuraavaksi. Nämä nestemäiset kosteuttajat ovat mun suosikkeja kropan kosteuttajina, mutta Suomen markkinoilla niitä harvemmin näkee.

 5. Minäkin rakastin aikanaan Nivean Body Spray-hoitosuihketta, vaikka sen haju oli niveamainen 🙂
  Vastaavia kroppatuotteita saisi olla enemmänkin kaupoissa!

 6. Mä kuulun paksuja koostumuksia rakastavaan koulukuntaan. Laitan voiteen joka tapauksessa illalla suihkun jälkeen, joten tuolloin ei klähmä haittaa 😀 En muutenkaan oo päässyt näihin spray-voiteisiin messiin yhtään, koen, että nopeammin pääsee käyttämällä pumppupullossa olevaa kevyttä emulsiota, spray taas on joka puolella ja lattiassa enkä koe saavani mitään lisäarvoa.

 7. Tämä tuote on käytössä etenkin talvella. Aamuisin suihkun jälkeen selkäni kutiaa aivan vietävästi, ja koska en halua herättää miestäni, enkä myöskään itse kokeilla kuinka käärmenainen olen, suihkautan tätä selälle ja annan imeytyä. Yleensä tuotetta ei tarvi edes levittää kun se on jo kadonnut iholta. Eli tämän tuotteen ansiosta säästyn tältä rutiinilta 😀 https://www.youtube.com/watch?v=pkHyRTlXwkY

Kommentointi on suljettu.