Maailman kaunein puhdistusvaahto: Kanebo Evita Beauty Whip Soap

Minulla on melkoinen obsessio kosmetiikkatuotteisiin, jotka tarjoavat jonkin pienen lisäelämyksen. Tällaisia tuotteita onkin tullut varsinkin Aasiassa markkinoille viimeaikoina melkoisesti ja tilailen niistä parhaat itselleni tosiaan aina eBaysta kokeiluun.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Yksi ehdottoman lisäelämyksen ihonpuhdistukseen pienellä yksityiskohdallaan tuova tuote on tämä Kanebo-merkin Evita-tuotebrändin Beauty Whip Soap, joka valloitti ihmisiä verkossa puolisen vuotta sitten.

Ihan tavallisesta puhdistusvaahdosta on tehty uskomattoman upealta vaikuttava tuote aivan pienellä keksinnöllä:

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Vaahtoputsarin suuaukon kolot on nimittäin keksitty leikata tiettyyn muotoon…

Sensai Evita Beauty Whip Soap

…minkä ansiosta puhdistusvaahto näyttää ruusulta tursutessaan ulos pakkauksesta. Niin pieni juttu, mutta tavallisesta tuotteesta tuli sen ansiosta välittömästi maailman kaunein puhdistusvaahto, joka sai valtavasti mediahuomiota lanseerauksensa yhteydessä.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Bongasin tuotteen alun perin sosiaalisessa mediassa joltakin sitä fiilistelleeltä sivulta enkä malttanut odottaa, että se tulisi myyntiin ja että sitä löytyisi eBaysta. Odotus oli pitkä, mutta vihdoin vaahtoa oli saatavilla ja tilasin omani aivan valtavalla innolla.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Aasialaiseen tapaan pulloa koristivat tyttömäisen söpöt, mutta samalla kauniit ruusun terälehdet, jotka antoivat vihiä tuotteen perimmäisestä ideasta.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Tuote näyttää aivan upealta, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin tosiasiassa sen pumppunapit ovat niin jäykkiä, että tuotetta on suorastaan hankalaa saada ulos vain vähän ja niin, että tuote näytätä oikeasti ruusulta.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Joko tai sitä ei meinaa tulla ollenkaan tai sitten sitä tursahtaa ulos niin reippaasti, että koomisimmilla nettivideoilla lopputulos näyttänyt ruusun sijaan enemmän falliselta symbolilta… Näitä postauksen kuviakaan ei todellakaan saatu aikaan ihan ensimmäisellä yrityksellä!

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Vaikka äärimmäisen riittoisaa tuotetta saisi puristettua ulos vain pienen ja tarvittavan määrän, katoaa sen ruusuinen olemus minulla ainakin heti siinä vaiheessa, kun otan tuotteen sormelleni.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Kauneimmissa kuvissa tuote on tursunnut ulos kermavaahtomaisen jäykkänä ruusukkeena, joka pitää muotonsa, kun vaahdon pyyhkäisee sormiinsa. Omalla kohdallani tämä ei ole onnistunut, mutta oikeasti se ei ole haitannut niin paljon kuin voisi kuvitella, sillä paitsi että puhdistusvaahto on toimiessaan kauniin näköinen, on se myös koostumukseltaan oikeasti ehkäpä ihanin koskaan kokeilemani vaahto.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Tuotteessa on tosiaan myös ylellisen ruusuinen tuoksu, minkä lisäksi sen vaahtokoostumus on kuin pehmeää ja tiivistä sheivausvaahtoa. Vaahto tuntuu iholle levittäessä niin ihanan kermaiselta, että se suorastaan huutaa luksusta ja minulle on siinä vaiheessa oikeastaan jo se ja sama, tursuaako se pullostaan ulos ruusumaisena vai ei.

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Vaahto puhdistaa ihon hellästi mutta tehokkaasti ja jättää sille ihanan pehmeän tunteen sekä miedon tuoksun. Tämä on ehdottomasti ylellisimmältä tuntuva puhdistustuote, jota olen koskaan käyttänyt eikä mikään muu vaahtoputsari (edes Kanebon Sensai-linjan) ole tuntunut näin kermaisen ihanalta ihollani!

(Tilasin oman tuotteeni eBaysta, mutta ihan helppoa sitä ei ollut käsiinsä saada ja sen hinta oli monilla myyjillä varsin korkea. Itse sain maksaa vielä ALV:n ja siihen liittyvät ekstrakulut kaupan päälle tuotteen saavuttua vihdoin Ruotsiin, mutta onneksi tuote osoittautui niiden arvoiseksi myös käytössä.)

Sensai Evita Beauty Whip Soap

Kuka muu rakastaa kosmetiikkatuotteita, joissa on joku pieni ja ainutlaatuinen juju?

7 kommenttia artikkeliin ”Maailman kaunein puhdistusvaahto: Kanebo Evita Beauty Whip Soap”

 1. Hei Virve,
  Tiedän, ettet ole bridezilla etkä halua blogistasi muutenkaan hääblogia… Muttakun… Mua kiinnostaisi kovasti saada postaus teidän hääsuunnitelmista! Näin päämäärätietoisella ja organisoituneella henkilöllä ne varmaan on tehty suoraviivaisesti ja turhia piipertelemättä…
  Tietysti, jos haluat pitää hääsi ihan privaattina ymmärrän ja kunnioitan, mutta jos häähiljaisuuden syynä on ajatus siitä ettei lukijoita kiinnosta, niin minua ainakin kinnostaa!

  • Kiva kuulla, että aihe kiinnostaisi! Olen hieman miettinyt, että kiinnostaisiko se ketään, mutta jos se tosiaan voisi kiinnostaa niin lupaan postata aiheesta hieman. 🙂

 2. Itse ostin omani Japanista käydessäni siellä syyskuussa, ja kyllä se on ruutannut aina kunnon ruusun muotoista vaahtoa muistithan ravistaa pulloa kunnolla ennen käyttöä? Olen tykännyt itsekin tuotteesta valtavasti, todellakin ylellisyyden multihuipentuma!

  • Täytyykin ensikerralla kiinnittää ravisteluun huomiota! Ehkä en ole tosiaan ravistanut niin kunnolla kun tarvitsisi. Kiitos vinkistä! 🙂

 3. Heippa, minäkin sattumalta törmäsin tuohon ihanuuteen netin ihmeellisessä maailmassa,mutten vielä ole omaa hankkinut. Voisitkohan vinkata keneltä myyjältä sen ostit ebaysta? Tuntuu olevan melko monen hintaista ja postituskuluilla ja ilman riippuen mistä maasta ilmeisesti tulee…ebay ummikkona kyselen täälä

  • Myyjä, jolta itse tuotteen ostin ei näytä ainakaan tällä hetkellä myyvän sitä enää. :/Tuon tuotteen kanssa sai tosiaan tutkia kovasti, että mistä sai parhaaseen hintaan.

Kommentointi on suljettu.