Loistava silmänympärysten virkistäjä

*Sis. mainoslinkin

En usko sekuntiakaan, että olisin ainoa, joka on ajatellut roll-on-päisiä silmänympärysvoiteita joskus hieman kauhistellen. Teoriassa ajatus niiden viilentävistä ja ihoa hierovista kuulista tuntuu ihanalta, mutta väkisinkin mieleen hiipii kummittelemaan myös kuiskaus, joka kyseenalaistaa niiden hygieenisyyden. Eikö niistä tule lopulta noh, vähän ööh, ällöjä?

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Totuushan on tietysti, ettei niitä päästettäisi myyntiin ilman hyvää testausta. Todennäköisesti ne on siis kehitetty pitäen mielessä se tyyppi, joka ei taatusti edes rullaile niitä puhdistetulle iholle kuten kuuluisi ja muutenkin säilyttää niitä vähän kyseenalaisesti. Ihan oikeasti niiden hygieenisyydestä ei siis tarvitsisi huolehtia, mutta jotenkin se silti vähän mietityttää aina.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Teoriassa pidän kuitenkin ajatuksesta, että voisin hieroa silmänympärysihoani hellästi samalla kun levitän siihen hoitotuotetta. Hierova vaikutus voi tehostaa tuotteen imeytymistä ja samalla jopa auttaa kuljettamaan silmänympärysten tummuutta ja turvotusta aikaansaavia kuona-aineita pois, mikäli hieronta tehdään lymfakierron mukaiseen suuntaan.

Ongelmana on kuitenkin se, että tuotteet on aina suunniteltu niin, ettei rullailua oikeasti voi tehdä kuin sen yhden tai kahden sipaisun verran, sillä itse tuote tursuaa ulos juurikin niiden hierovien kuulien ympäriltä ja mitä enemmän ihoa hieroo, sitä enemmän tuotettakin iholle tursuaa. Typerää.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Onneksi joku fiksu on vihdoin tajunnut nämä kaksi ongelmaa ja tuonut markkinoille virkistävän ja heleyttävän silmänympärysgeelin, jonka kanssa kumpaakaan näistä jutuista ei enää tarvitse miettiä.

Uudessa Lancôme Energie de Vie The Illuminating & Anti-Fatique Cooling Eye Gel -silmänympärysgeelissä on nimittäin ratkaistu kaikki tällaisille tuotteille tyypilliset ongelmat, joita moni tuotemerkki tykkää mielummin kutsua ominaisuuksiksi.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Sain uutuustuotteen Lancômelta blogikokeiluun ja pakkaushifistelijänä sekä kosmetiikkanörttinä kiinnitin tietysti heti huomiota siihen, kuinka loistavasti sen tuubi oli kerrankin tajuttu toteuttaa: Itse tuote tulee applikaattorikärjen keskellä olevasta reijästä ulos ja sitä ympäröivät levityskuulat eivät ole suorassa yhteydessä tuotteeseen. Näin ollen tuotetta voi siis puristaa tuubista iholle juuri haluamansa määrän ja rullaillua voi jatkaa ihan niin pitkään kuin tahtoo ilman, että tuotetta tursuaa tuubista ulos lisää tai että kuulat pyörittäisivät iholta mitään takaisin tuubiin. Kuulia voi aina välillä halutesssaan vaikka pyröitellä desinfioivassa aineessa jos siltä tuntuu ilman, että ainetta menee itse tuotteeseen!

Niin pieni, mutta niin mielettömän merkityksellinen juttu, että suorastaan halkean sen nerokkuudesta intoillessani. MIKSI kaikki vastaavat tuubit eivät ole yhtä fiksusti valmistettuja?

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Paitsi että tykästyin tuotteen pakkaukseen, pidin myös itse tuotteesta. En tavallisesti tykkää silmänympärysgeeleistä, sillä ne eivät tunnu riittävän kosteuttavilta ja monet niistä tuntuvat jäävän ihon pinnalle vain ikävänä filminä, jonka kanssa meikkituotteet eivät asetu kauniisti. Joko ne rullautuvat pois geelin päältä tai eivät muuten vain levity tasaisesti tai sitten meikkipohjaan jää jopa selkeät rajat silmänympärysgeelin reunoille, mutta tämä tuote sulautuu iholle hyvin ja kosteuttaa päiväkäytössä tarpeeksi.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Geelissä on kevyesti helmiäishohtoinen koostumus, mutta ei ole liian ohuen vesimäinen makuuni. Se tuntuu tuotteen nimen mukaisesti viilentävän virkistävältä, mutta miellyttävällä tavalla. Tuotetietojen mukaan se itseasiassa jopa viilentää kahdessa minuutissa ihon pinnan lämpötilaa 2,8 asteella! Tykkään myös tuotteen tuoksusta, joka on pehmeän parfyymimainen ja jotenkin kivan ylellinen eikä ollenkaan itseasiassa sellainen pirteän virkeä, millaista tältä tuotteelta olisi voinut odottaa.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Jos joku siis kaipailee virkistävää silmänympärysgeeliä ja on tämän tyyppisten tuotteiden ystävä, niin tähän Lancômen uutuuteen kannattaa tutustua!

*Lancôme Energie de Vie The Illuminating & Anti-Fatique Cooling Eye Gel -silmänympärysgeeli löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Lancome Energie de Vie Coolong Eye Gel

Tykkäättekö te roll-on-päisistä silmänympärystuotteista?

7 kommenttia artikkeliin ”Loistava silmänympärysten virkistäjä”

 1. Jotenkin nämä roll-on silmänympärystuotteet ovat aina saaneet aikaan vaikutelman, että metallipallo on lisätty vain tuomaan näennäisen viilennys efektin, minkä tarkoituksena on luoda mielikuvaa mukamas tehokkaammasta tuotteesta. Itse en siis ole ollut näistä kovin vakuuttunut, ja suosin mieluummin voiteita purkkiin pakattuna.
  Mietin myös, kuinka paljon enemmän roll-on lisää pakkauskustannuksia, ja kompensoidaanko tätä mahdollisesti suurempaa kustannusta esim huonommilla ainesosilla itse tuotteessa…?

  Vastaa
 2. Tätähän täytyy testata, itsekin tuskastelin samojen ongelmien kanssa näissä roll-on tubeissa.
  Pienen toiveen myös esittäisin elevenille, Kevin Murphyn shampoita ja hoitoaineita kun vielä saisi tilattua niin olisi jo niin täydellinen verkkokauppa ettei tarvitsisi muilta enää tilatakkaan 🙂

  Vastaa
  • Toistaiseksi Kevyn Murphyn saaminen valikoimiin edellyttäisi, että meillä olisi kampaamo Suomessa (Ruotsissa elevenillä on ja siksi myös Kevin Murphy kuuluu verkkokaupankin valikoimaan), mutta toivotaan, että saisimme merkin jossakin vaiheessa myyntiin. 🙂

   Vastaa
 3. Fiksu keksintö! Mulla on ollu aiemmin käytössä Lumenen rullailtava silmänympärysvoide ja en kyllä tullut koskaan ajatelleeksikaan, että se olisi epähygieeninen, sillä juuri puhdistetulle ihollehan se levitetään. 🙂 Se viilensi kivasti, mutta en tosiaan rullaillut sillä kuin kerran tai pari puolelta toiselle, koska just toi oli ongelmana, että muuten voidetta olisi tursunnut esiin aivan liikaa.

  Vastaa
 4. Hih, vähän off topic, mutta faces in the places henkilö näkee ilmiselvästi neljännessä kuvassa toukan, joka on säikähtänyt 😀 😀

  Vastaa
 5. Vihdoin sain tilattua tämän itselleni! Minua vaan alkoi ihmetyttää kun Inci-listassa oli jo heti ensimmäisten ainesosien kohdalla alcohol denat. Miksi silmänympärysgeelissä on alkoholia…? Tuli heti sellainen kuva, että onko tämä kosteuttava ollenkaan.

  Vastaa

Jätä kommentti