In Shower Tanning Lotion?!?

Hei te itseruskettavia tuotteita rakastavat sekä itseasiassa myös te, jotka inhoatte itseruskettavilla tuotteilla läträämistä!

Tänään minulla olisi pikavinkkauksena teille tuote, jota en ole itse kokeillut, mutta jonka bongattuani koin heti, että minun on ilmiannettava se myös teille.

In-shower -vartalovoiteet ovat jo vanha ja tuttu juttu, mutta miten olisi in-shower -itseruskettaja? Laadukkaista itseruskettavistaan tutulta St. Tropez -merkiltä nimittäin löytyy sellainen!

Saanko esitellä, St. Tropez In Shower Tanning Lotion!

Suihkussa käytettävä, puhtaalle ja kostealle iholle vaahtoavan suihkusaippuan lailla levitettävä tuote nimittäin jätetään vaikuttamaan iholle vain kolmeksi minuutiksi (eli vaikka hammaspesun ajaksi) ja huuhdellaan sitten pois. Lopputuloksena on tulevien tuntien aikana kehittyvä rusketus, joka kuulemma näyttää kauniilta ja kestääkin hyvin.

Kyseessä on asteittain päivittävä tuote, eli vaikka sävy kuulemma näkyy jo yhden käyttökerran jälkeen ei se silti ole voimakas, eli sen intensiivisyyttä voi lisätä käyttämällä tuotetta muutamana päivänä peräkkäin ja sen jälkeen ylläpitämällä lopputulosta muutamien päivien välein.

Kuulostaa houkuttelevalta ja ihanan helpolta, vaikkakin lopputuloksen tasaisuus huolestuttaisi itseäni hieman. Toisaalta samanlaista tuuripeliähän se tavallisenkin itseruskettavan voiteen levitys voi olla, joten miksipä ei.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RELajscOK_0]

Tekisikö mieli kokeilla tai onko joku jo jopa kokeillut?

Joko luit nämä postaukseni?
itseruskettava-ennen-suihkua paras-vartalovoide varjosta-itseruskeetavalla

11 kommenttia artikkeliin ”In Shower Tanning Lotion?!?”

 1. Okei. Kyllä vähän kiinnostaa, vaikka en itseruskettavia enää kropalle käytäkään. 😀 Mutta tosiaan, miten tästä voi tulla tasainen lopputulos. 😀

  t. Kissis

  Vastaa
 2. Tää kuulostaa liian helpolta ollakseen totta, tai ainakin liian helpolta antaakseen tasaisen lopputuloksen 😀 Mielenkiintoinen tuote kylläkin ja varmasti terveellisempi kuin solariumissa makoilu, johon itse silloin tällöin sorrun 🙂

  Vastaa
 3. Hei! Olen kokeillut. 😀 Olin kesällä Lontoossa ja tuotteen näyte (ihan reilunkokoinen) tuli jonkun lehden kylkiäisenä.

  Ihan toimiva peli! Kyllä siitä vähän rusketusta jää ja jälki on myös ihan tasaista. Ehkä verrattavissa näihin sävyttäviin kosteusvoiteisiin. Pieni (ihan ok) tuoksu siitä jäi ja ihoa sai käytön jälkeen vaan taputella, eli ehkä vähän nihkeyttä jäi myös. Lähinnä itseäni ärsytti se suihkussa seisoskelu, 3 min tuntuu pitkälle ajalle kun samalla ei voi sheivailla tms.

  t. Anne

  Vastaa
 4. Oikein hyvä tuote, joka pitää lupauksensa. Ostin uteliaisuudesta Englannin-matkalta. Ohjeiden mukaan käytettynä väri on todella hento, eli läiskien vaara on aika pieni. Oma ihoni on vaalea eikä pahemmin rusketu, mutta sain hyvän päivetyksen levittämällä tuotetta pyyhekuivalle (ei siis märälle) iholle ja antamalla vaikuttaa pidempään. Kosteuttaa kevyesti eikä jätä inhottavaa itseruskettavista tuttua hajua. Suosittelen!

  Vastaa
 5. Aivan loistava tuote etenkin talvikäyttöön! Kevyt, kaunis väri ja iho silkinpehmeä. Tuoksu on todella hyvä, kylppäriin jää suihkun jälkeen luxus leijailemaan ☺️ En enää koskaan sorru halpisruskettajiin…

  Vastaa

Jätä kommentti