Mamonde – supersuosittu korelainen tuotemerkki, josta et ehkä ole kuullut

Käydessäni viime syksynä Soulissa tutustuin erääseen tuotemerkkiin, joka on niin Etelä-Koreassa kuin muuallakin Aasiassa niin suosittu, että minua suorastaan ihmetytti, kuinka olin voinut välttyä tekemästä sen kanssa tuttavuutta aiemmin.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (15)

Tuotemerkki on Mamonde ja se on osa samaa valtavaa Amore Pacific -konsernia, johon mm. Etude House, Innisfree, Laneige, Suwhasoo ja Iope kuuluvat.  Merkin tuotteita löytyy Soulista esimerkiksi Aritaum-kosmetiikkamyymälöistä, jotka kokoavat Amore Pacific -konsernin merkkejä kattonsa alle.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (14)

Törmäsin merkin tuotteisiin Soulissa pyöriessäni usein ja katselin niitä hyvin uteliaana painaen mieleeni monia tuotteita, joita halusin päästä kokeilemaan. Päätin kuitenkin olla ostamatta niitä reissultani, sillä niitä näytti saavan käsiinsä eBaysta helposti ja matkalaukkuni tuli jo muutenkin helposti täyteen.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (16)

Viimeisenä iltanani Soulissa pyörin hotellini lähistöllä olevan Myeong-dongin alueella tuttuun tapaan ja vaikka luulin kolunneeni kaikki tuon kosmetiikkaparatiisiksi kutsuttavan kaupunginosan kadut jo tarkasti läpi, olin yhtäkkiä illan hämärtyessä astunut sisään kuin toisesta maailmasta olevaan Mamonden putiikkiin, jota en ollut koskaan ennen jostain syystä huomannut.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (13)

Myenong-dongin katujen hälinä ja modernit neonvalot vaihtuivat hetkessä mökkimäiseen tunnelmaan suloisessa myymälässä, jonka sisustus pursusi kukkaisia yksityiskohtia aina tapeteista lähtien. Myymälässä oli rauhallisen levollista ja se oli itseasiassa ainoita Myeong-dongin kosmetiikkamyymälöitä, joissa sain itse kierrellä  ja tutkia ilman, että myyjät liimautuivat iholleni.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (9)

Jo oli 25 vuotta sitten perustetun Mamonde-merkin sydämessä ovat kukat ja niiltä ihonhohoidon puolelle lainatut ominaisuudet. Brändin ideologian mukaan kukissa on muutakin kuin vain niiden kauneus ja koko tuotemerkki rakentuukin eri kukkalajien ympärille. Jokainen tuotelinja ammentaa tehokkuutensa jostakin kukasta, sen terälehdistä, nupuista tai siemenistä.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (8)

Tuotteita valmistaessa hyödynnetään fair-traid-ainesosia, joiden avulla tuetaan erilaisia yhteisöjä. Mamonde on myös perustanut Souliin oman mehiläistarhan, jonka hellässä hoivassa pörrää joukko kukkia pölyttäviä mehiläisiä. Kliseisesti merkki kutsuukin asiakkaansa tutustumaan kukkien kauneuteen tuotteidensa kautta ja puhkeamaan niiden avulla itsekin kukkaan.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (12)

Paitsi että Mamonden valikoimaan kuuluu ihonhoitotuotteita, löytyy sieltä myös meikkituotteita ja erityisesti merkin huulimeikit ja hiusmeikit (palaan näihin toiste!) ovat suosittuja.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (10)

Kun palasin kotiin Tukholmaan, unohdin Mamonden jo lähes täysin. Ainoa muisto siitä olivat nämä kännykkässäni olleet Mamonde-myymälän kuvat sekä satunnaiset nopeat laukaukset kaupassa bongaamistani Mamonde-tuotteista, jotka halusin laittaa itselleni muistiin mahdollisia tulevia kokeiluja silmällä pitäen.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (11)

Niiden kokeilujen aika tuli nyt vihdoin täällä Bangkokissa. Mamonden tuoteita voi täällä ostaa esimerkiksi tavarataloista ja Sephoran kanssa kilpailevista Eveandboy-myymälöistä, joista jälkimmäisestä nappasin kokeiluun ensimmäiset Mamonde-tuotteeni ja joiden jälkeen olen ollut aivan innoissani merkistä.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (4)

Mamonden melko edulliset, hinnoiltaan Innisfreen kanssa samalle tasolle asettuvat tuotteet ovat osoittautuneet aivan huippuhyviksi ja Mamonde on niitä merkkejä, joilta haluaisin kokeilla läpi abaut kaiken mahdollisen erityisesti merkin ihonhoitotuotteiden puolelta.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (7)

Ensimmäinen kokeilemani Mamonde-tuote oli sininen Narcissus Floral Hydro Mist -kasvosuihke, joka on aivan ihanan ravitseva tuote. Tämän jälkeen haksahdin ostamaan viiden erilaisen kangasnaamion lajitelmapakkauksen ja ihastuin niihinkin todella paljon.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1

Sitten sain käsiini matkakokoisia tuotteita sisältäneen pakkauksen sekä sinisestä Narcissus-linjasta että vaaleanpunaisesta Hibiscus-linjasta. Viimeisin hankkimani tuote on ollut Rose  Water Soothing Gel, joka sekin on ollut ihana.

(Kerron noista kokeilemistani tuotteista tarkemmin omissa postauksissaan.)

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (6)

Merkin suosituimpia tuotteita on sen Rose Water Toner -kasvovesi, joka sisältää yli 90% ruusuvettä. Ruusuvesi on saanut paljon palkintoja mainintoja eri tahoilta ja aion itsekin ostaa sen kokeiluun kasvovesieni loputtua. Ruusuveden lisäksi minua houkuttelevat tällä hetkellä myös merkin kasvonaamiot ja tyynymeikkivoide.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (5)

Mamonde on ollut hieman taka-alalla oleva brändi, josta monikaan länsimaissa ei ole vielä kuullut. Tilanteeseen tulee varmasti muutosta tulevan vuoden kuluessa, sillä Mamonden tuotteet on juuri lanseerattu myyntiin Yhdysvalloissa enkä epäile yhtään etteivätkö ne sen myötä saavuttaisi lähtitulevaisuudessa myös Eurooppaa.

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (2)

Mamonde onkin tuotemerkkejä, jonka kanssa tulen taatusti tekemään lisää tuttavuutta ja josta tulette epäilemättä kuulemaan blogissani vielä paljon. Sen verran vakuuttunut olen nimittäin ollut kaikista kokeilemistani Mamonde-tuotteista!

Mamonde Soul Ostolakossa Virve Vee kokeumuksia - 1 (3)

Onko teillä kokemuksia Mamonde-tuotteista?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Yksi kommentti artikkeliin ”Mamonde – supersuosittu korelainen tuotemerkki, josta et ehkä ole kuullut”

  1. Merkki on tuttu nimeltä, mutta vielä en ole ehtinyt tilata mitään.. käsivoiteet houkuttavat (tietenkin..)

Kommentointi on suljettu.