Yksi parhaita käsivoiteita: Ziaja Goat’s Milk Hand & Nail Cream

*Sis. mainoslinkin

Postailin pari päivää sitten teille Ziajan loistavista ihonhoitotuotteista, joista kuiva ihoni on nauttinut näin talven kynnyksellä kovasti. Merkiltä blogikokeiluun saamani vuohenmaitotuotteet ovat olleet todella positiivinen tuttavuus ja paitsi että sain maahantuojalta kokeiltavakseni merkin kasvoille tarkoitettuja tuotteita, oli tuotepaketissa myös yksi parhaita päiväkäyttöön sopivia käsivoiteita, jonka tiedän.

Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream

En tykkää rasvailla käsieni päivän aikana, sillä klähmäiset käsivoidetassut ovat varsinkin toimistotyössä todella ällöttävä juttu. Suosinkin yleensä paksuja ja rasvaisia käsivoiteita, joilla voin kuorruttaa käteni yön ajaksi herätäkseni pehmeiden käsien kanssa. Joskus on kuitenkin niin, että kädet syystä tai toisesta tarvitsevat kuitenkin päivälläkin rasvausta ja silloin on ehdotonta, että käytössä on paras mahdollinen käsivoide.

Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream

Ziajan Goat’s Milk Hand & Nail Cream -käsivoide on minusta kaikella mahdollisella tavalla optimaalinen tuote päiväkäyttöön. Siinä on iholle aivan mielettömän ihanan ja sileän pinnan jättävä koostumus, joka humahtaa iholle jättämättä sille tippaakaan klähmäistä tunnetta.

Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream

Kuiva iho muuttuu kuin taikaiskusta pehmeämmän tuntuiseksi ja ihanan kosteutetuksi! Paitsi että käsivoide tuntuu ihanalta, on siinä myös ihana tuoksu. Ziaja kuvailee tuoksua elegantiksi, mutta minä taas totean sen olevan dovemaisen puhdas. Pidän saippuaisesta, pehmeän raikkaasta tuoksusta todella paljon eikä sen nenään osuva vieno tuulahtelu häiritse yhtään.

Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream

Tämä käsivoide on loistava tuote pitää töissä pöytälaatikossa pelastamassa käsiä varsinkin näin talvella kuivan huoneilman aikaansaamalta kuivuudelta. Kiroan itse toimistollamme välillä kollegoitani, jotka levittelevät käsiinsä voimakkaan tuoksuisia käsivoiteita, joiden vahvat tuoksut ällöttävät minua välillä kovasti. Tämän mieto ja puhdas tuoksu on kuitenkin ainakin minun mittapuullani varsin työkaveriystävälliseksi laskettava.

*Ziaja-tuotteita voi ostaa verkossa esimerkiksi Lykon verkkokaupasta täältä.

Ziaja Goat's Milk Hand & Nail Cream

Onko joku muu löytänyt tämän ihanuuden?

5 kommenttia artikkeliin ”Yksi parhaita käsivoiteita: Ziaja Goat’s Milk Hand & Nail Cream”

  1. Täysin samaa mieltä!!! Tilasin viime postauksesi perusteella Sokoksen verkkokaupasta paketin, missä oli päivävoide, yövoide ja käsivoide. Ajattelin että menkööt, kun hintakin on niin ystävällinen, vaikken nyt varsinaisesti lisää käsivoiteita tarvitse. Mutta vielä mitä, tätä todellakin tarvitsin!!!

    Tuoksu ei oikein iske. Mutta ei se nyt suuremmin häiritsekään. Dovemainen on tosiaankin ainoa mieleentuleva kuvaus sille.

  2. Kuulostaa ihanteelliselta käsivoiteelta, mutta tuo Ziajan tuoksu ei ainakaan omaan nenääni ole yhtään mieto vaan päällekäyvä ja pidemmän päälle ahdistava. (Sattumoisin inhoan myös Doven tuoksua, vaikka muuten tykkään perussaippuamaisista tuoksuista, ja kieltämättä Ziajassa ja Dovessa on jotakin samaa.) Kokeilin joskus Ziajan päivävoidetta muutaman päivän ajan ja vaikka tykkäsin todella sen tunnusta iholla, en voinut käyttää sitä tymäkän tuoksun takia. Mitä mieltä muuten olet Laveran käsivoiteista? Nekin ovat kyllä voimakkaita tuoksultaan, mutta mielestäni ne tuoksahtavat vain hetken verran. Kun laitan niitä esimerkiksi junassa, olen usein huomannut, että jonkun naisen pää kääntyy tuoksun voimasta eikä välttämättä silleen että aah, onpa hyvä tuoksu 😀 Kukaan ei ole kyllä onneksi sanonut mitään 🙂 Tuoksujen voimakkuus koetaan hyvin vaihtelevasti.

  3. Itse puolestani pidän kovasti voimakkaasti tuoksuvista käsivoiteista – ihanaa kun pehmeät kädet tuoksuvat hyvälle. Olisiko kenelläkään jakaa vinkki juurikin voimakastuoksuisesta, laadukkaasta käsivoiteesta? On ollut etsinnässä pitkään.

    • Tuo merkki on kyllä houkutellut suuresti kun olen lukenut siitä niin paljon kehuja monesta paikasta! 🙂

Kommentointi on suljettu.