Blackhead Killer Peel Off Mask – Maailman tehokkain naamio mustapäille?

*Sis. mainoslinkin

Olen töissä järkyttävä stalkkeri ja kyylä.

Toki se kuuluu vähän toimenkuvaankin, mutta olen sitä aivan äärimmäisellä asteella.

Käytännössä tämä tarkoittaa kosmetiikan verkkokaupassa työskennellessä, että haluan joka päivä tietää ihan tasan tarkkaan, mitä meiltä ostetaan ja onko joku tuote aivan erityisen suosittu.

Pelkkä päivän aikana myytyjen kappaleiden määrä ei aina kerro kaikkea, sillä joskus joku yksittäinen asiakas saattaa ostaa kerralla 10 samaa tuotetta, mikä ei tietenkään tee tuotteesta yhtä suosittua kuin jos sellaisen olisi yhtäkkiä ostanut 10 eri asiakasta.

Kurkinkin siis jatkuvasti läpi paitsi yleisiä myyntitilastoja myös yksittäisiä ostotapahtumia voidakseni olla aina perillä, mikä nyt myy ja varmistaakseni, että sisäänostomme osaa reagoida yllättäviin villityksiin niiden vaatimalla tavalla.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Yksi yhä useampaan ostoskoriin sujahtanut villitys on ollut Blackhead Killer -kasvonaamiot, jotka on nimensä mukaisesti tarkoitettu mustapäiden nitistykseen.

Naamiot löytyivät verkkokaupastamme ennen Acne Killer -nimellä, joka on käsittääkseni ilmeisesti tuotteen aiempi nimi, mutta koska akne on meillä oikeasti ihosairaus, on tuotteilla nykyään lievempi nimi.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Tuotepakkaus ei liiemmin selittele, lupaile tai ohjeista mitään muuten kuin vihjailevalla nimellään.

Pakkaus kertoo ainoastaan, että tuote poistetaan iholta 10 minuutin vaikutusajan jälkeen hellästi vetäen ja että iho huuhdellaan sen jälkeen lämpimällä vedellä.

Ilmeisesti tämä tuote on niin suuri sisäpiirihitti, ettei se edes tarvitse sen tarkempia selittelyjä?

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Jos en olisi nähnyt naamion myyvän niin hulluna sekä googlettanut siitä lisätietoa ja kokemuksia, en olisi varmasti innostunut siitä liiemmin – ainakaan tämän kökön pakkauksen perusteella.

Kyseessä on Tanskassa suunniteltu ja Kiinassa valmistettu tuote, joka on tehty melko perus raaka-aineista sen kummmempia kikkailematta.

INCI-luettelon ensimmäisestä ainesosasta on jopa tipahtanut pakkauksessa ensimmäinen kirjain pois, mutta sekään ei ilmeisesti haittaa.

Tuotteen on oltava täyttä kultaa, jos se kerran myy kaikista pakkauksensa puutteista huolimatta.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Olen viime kesästä lähtien ottanut missiokseni löytää parhaat tuotteet mustapäiden karkoitukseen ja ehkäisyyn, joten tämä naamio kuului ehdottomasti testattavien tuotteiden listalle.

Pyysinkin naamion meiltä töistä blogitestiin ja odotin malttamattomana, että pääsen vihdoin kokeilemaan sitä itse.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Blackhead Killer -naamiota on tällä hetkellä saatavilla viiden pussin pakkauksissa. Jokainen pussi sisältää 10 ml naamiota, joka on tarkoitettu käytettäväksi yhdellä käyttökerralla.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

10 ml on melko runsaasti tavaraa ja se riitti juuri loistavasti koko kasvoille.

Yhdestä pussista saisikin siis vaikka kahdelle ihmiselle T-alueen naamiot, sillä harvempi tätä varsinaisesti poskillaan tarvitsee.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Tuotepakkauksen ohjeissa lukee, että naamio kuivuisi 10 minuutissa, mutta siinä kyllä meni puolisen tuntia kuten verkkosivuillakin kerrotaan hommassa menevän.

Naamio tuntui kasvoilla virkistävältä eikä kuivunut iholla kiristelevää tunnetta tuovaksi.

Sen verran tiukasti se iholle kuitenkin kuivui, että  naama pysyi sen kanssa väkisinkin melko peruslukemilla.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Naamio lähti irtoamaan kasvoilta vaivatta, mutta tuntui kyllä kiskovan mukaansa kaiken mahdollisen irrotettavissa olevan.

Naamion vetäminen kasvoilta ei sattunut, mutta niillä alueilla, joilla iholla oli enemmän hentoja ihokarvoja se kyllä kieltämättä tuntui hieman.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Arvasin lukemani ja netistä näkemäni perusteella, että naamio toimii hyvin, mutta en arvannut, että se toimisi näinkin tehokkaasti.

Olkaatte hyvät, tässä voitte ihailla meikäläisen mustapäitä ja kasvoista juuri vedettyjä hentoja ihokarvoja:

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Näitä kuvia jälkikäteen katsellessa ei voi kuin miettiä, että kuinka olen voinut olla huomaamatta, että esimerkiksi nenässäni on ollut noin paljon pieniä ihokarvoja?

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Ihokarvojen lisäksi naamioon irtosi vaikka kuinka paljon mustapäitäkin ja kun ottaa huomioon, että minä olen sentään käyttänyt viimeaikoina vaikka minkälaisia tuotteita sekä niiden ehkäisyyn että poistoon ja sain silti tällä näin hyvän satsin tavaraa irti, niin en voi kuin jäädä haaveilemaan neitseellisemmästä kokeilumaastosta, jossa tämä naamio tekisi varmasti suorastaan ihmeitä.

Acne Killer Blachead Killer Peel Off Mask - 1 (10)

Ketään ei varmastikaan tarvitse erikseen vakuutella näiden kuvien jälkeen siitä, että naamio ihan oikeasti toimii ja on hintansa väärti?

Paitsi että se kiskoi iholta epäpuhtauksia, kiskoi se siltä tosiaan tehokkaasti myös ihokarvoja, minkä ansiosta ihoni on sileämmän ja pehmeämmän tuntuinen.

Naamio toimi erityisen hyvin niihin ihan lyhyisiin ihokarvoihin, joita käyttämäni kasvojousi ei ole kyennyt poistamaan.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Blackhead Killer Peel Off Mask -kasvonaamio löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.*

Edit 2022: Kasvonaamio näyttää jääneen pois kaikkien verkkokauppojen valikoimasta, eli ilmeisesti joko sen maahantuonti tai jopa valmistus on lopetettu.

Jos exist vastaavaa tuotetta, suosittelen kokeilemaan supersuosittua JorgObé Peel Off Mask -kasvonaamioya, jota olen aiemmin kehunut tässä postauksessa.

Acne Killer Blackhead Killer Peel Off Mask

Oletteko jo kokeilleet Blackhead Killer Peel Off Mask -naamiota tai aiotteko kokeilla?

PS. Löydät vinkkini kaikista parhaista mustapäiden poistoon tarkoitetuista tuotteista täältä. Jos mietit, mitä iholle kannattaisi laittaa mustapäiden poiston jälkeen, löytyy siihen vastaus täältä.

33 kommenttia artikkeliin ”Blackhead Killer Peel Off Mask – Maailman tehokkain naamio mustapäille?”

 1. Omg! Tosi ällöjä kuvia kieltämättä! :DD Tätä ois kyl kiva kokeilla joskus!

  • Joo, ällötävän näköisiä, mutta samalla ihanan tyydyttäviä katsella! 😀

 2. Siulla oli video erittäin toimivasta huultepullistajasta! Tästä varmaan tulossa postausta? 😉
  Olin itseasiassa juuri tekemässä tilausta tästä tuotteesta sillä huuleni on aivan olemattomat viirut, mutta jäin miettimään että mikä koko sinulla tästä vempaimesta oli?
  Täytyypä laittaa tämä naamio myös tilaukseen kun pääsen sen kanssa etenemään!

  • Joo, postaus tulossa lähiaikoina! 🙂 Omani oli Medium Oval, jonka valitsin sitä myös kokeilleen työkaverini suosituksesta. Minusta koko ja malli oli oikein hyvä, mutta jos huulet ovat valmiiksi hyvin kapeat niin Small Oval voi ehkä olla vieläkin parempi. Medium Oval on jo aika iso ja saattaa imeä liikaa huultenympärysihoa mukaansa.

 3. Ovatko nuo ihokarvoja?! Mä olen luullut, että tuon näköiset ”viivat” ovat ihohuokosten sisältöjä 😀

  • Nuo hennot karvat on ihan karvoja, mutta siis samoista ihohuokosista ne karvatkin kasvavat, eli niiden tyvessä tai ympärillä voi olla talia yms. ihohuokosten sisältöä kuten noissa joissakin näkyy olevan. Ja sitten on toki ihan niitä selkeitä ihomatojakin tuolla ja omista huokosistani ainakin tursuaa myös niitä ihan karvamaisen ohuita talinauhoja kun puristaa. 🙂

 4. Noi jälkeen -kuvat on niin ällöttävän ihania! Mua harmittaa, kun oon lukenu Nivean mustapäälapuista paljon hyvää, mutta ite en saa niillä juuri mitään irti. Tekniikka pitäisi olla oikea, koska samalla tyylillä tein siskollekin ja miten mahtava saalis irtosikaan! Kovasti siis tämmöinen tymäkämpi tavara kiinnostaisi. Mietin vaan, että kestääköhän herkempi iho tuota? Ja miten usein tämmöistä uskaltaisi käyttää?

  • En ole kokeillut Nivean lappuja, mutta yleisesti täällä Euroopassa myytävät eivät ole yhtä tehokkaita kuin aasialaiset. Biorén laput ovat ainakin olleet suosittuja ja ovat tulleet juuri Suomessakin myyntiin. Täältä löytyy aiempi juttuni niistä. 🙂

   Riippuu paljon, että millä tavalla iho on herkkä. Jos iho reagoi kaikkeen rasitukseen helposti punoittamalla, niin toki tällainen ”repiminen” voi silloin olla sille huonoksi. :/

   Itse käyttäisin tällaista naamiota ihotyypista riippuen kerran viikossa tai parin viikon välein. 🙂

 5. Voisihan naamoita levittää vain nenäle ja sulkea pussin klemmarilla. S- Marketista ostamani mustapälapuilla ei tehnyt mitään. Kuivui vain nenälle kovaksi kilveksi. Kosmetologilla nenän puristelu ei ole niitä miellyttävimpiä kokemuksia. 🙂

  • Totta! En tiedä, kuinka pitkään pussi säilyy avattuna, mutta varmaan joitakin päiviä kuitenkin. 🙂

 6. Voikohan tuollaisen naamion tehoa jotenkin parantaa, tai siis valmistella ihoa sitä varten? Jos naamion läiskäisee kasvoille kuuman suihkun jälkeen, niin lähtisiköhän tavaraa enemmän/helpommin vai olisiko ne potentiaalisesti vielä hieman kosteat kasvot huono juttu naamion toiminnalle?

  Olen kokeillut niitä Nivean mustapäälappuja, ja kuten tuossa ylempänäkin joku kommentoi, ihan hirveästi en saanut tuloksia aikaan. Kiinnostuin kyllä tosiaan tästä naamiosta. Ehkä se pitää tilata… Jos ei mustapäät lähde, niin tuleepahan ainakin vahattua kasvot. 😀

  • Joo, kannattaa ehdottomasti käyttää esimerkiksi suihkun jälkeen, jolloin ihohuokoset ainakin omien kokemuksieni mukaan puhdistuvat helpommin kun iho on pehmeämpi. 🙂

   Tämä oli kyllä ihan mieletön – sekä ihohuokosten puhdistukseen että kasvojen vahaukseen… 😀

 7. Minulla kyllä on koko naamassa mustapäitä, mutta taitaa olla liian tujua repimistä herkälle iholleni. Nyt kun olen nukkunut huonosti, tuli verta kun ihan vain yritin poimia roskaa kasvoilta kuivalla vanulapulla. :O Onko mitään suosituksia herkälle iholle mustapäiden poistoon?

  • Riippuen ihon herkkyydestä toki, mutta BHA-happoja sisältävät tuotteet voivat olla hyvä valinta, mikäli iho siis kestää niitä. Niiden kanssa ihoa ei tarvitse rasittaa repimällä ja ne nimenomaan auttavat ehkäisemään ihohuokosten tukkeutumista ja sitä kautta estämään mustapäiden muodostumista iholle. Yksi suosituimpia ja silti hellävaraisia tuotteita on COSRX BHA Blackhead Power Liquid, joka voisi olla hyvä vaihtoehto. Jos iho reagoi herkästi kuitenkin kaikkiin rasitteisiin, niin sitten en tuota toki suosittele.

 8. Paketti on kyllä kieltämättä ihan hirveän ruma. 😀 Toisaalta se kaikessa rumuudessaan näyttää TEHOKKAALTA.

  Aiemminkin sun mustapää-postauksia katselleena tuli väkisinkin mieleen että onkohan kaikki sun mustapäät oikeasti sitä itseään? Mulla ei ole hajuakaan mitä ne toiset on suomeksi, mutta: http://stylecaster.com/beauty/the-difference-between-blackheads-and-sebaceous-filaments/

  Toki näin ulkopuolisena ei voi kuvien perusteella ihan hirveästi sanoa juuta taikka jaata, enkä oo tullut tänne viisastelemaan, mutta tuntuu että tosi usein mustapäät sekoitetaan noihin toisiin ”matoihin”.

  • Joo, hyvä pointti. 🙂 Ei kannata tosiaan automaattisesti olettaa, että kaikki olisi mustapäitä, sillä seassa on myös talisäikeitä. Mustapäät ovat juurikin niitä mustalla päällä varustettuja pisteitä, jotka tursuavat yleensä ulos paksumpina ja kovempina paakkuina, kun taas ne pienet harmahtavat pisteet tulevat ulos ohuempana nauhana ja ovat noita talisäikeitä (sebaceus filaments). Niistä taas ei sitten koskaan pääse eroon vaikka kuinka puristelisi.

 9. Ei muuten toiminut mulla vaikka odotukset oli kovat noh kaikki ei voi pelittää kaikilla! Testasinpahan kumminkin.

  • No voi harmi ettei toiminut. :/ Yksi työkaverini sanoi samaa, mutta sai tuotteen toimimaan paremmin kun levitti sitä seuraavalla kerralla ohuemman kerroksen ja antoi sen kuivua vähän pidempään. Näin tuote nappasi iholle tiukemmin kiinni ja kiskoi epäpuhtaudetkin siksi irti paremmin.

 10. Kasvaako kasvojen karvat pahempina takaisin, jos niitä ei ole koskaan vahaillut mitenkään pois ja nyt käyttäisi tätä tuotetta ja kun tämä poistaa karvoja? Mulla ei oo mitenkään näkyvät kasvojen karvat, enkä todellakaan haluaisi että ne alkaakaan kasvaa niin, että joutuisin niitä sheivailemaan jatkossa säännöllisesti 😀

  • Ei vaikuta mitenkään karvojen kasvuun. Säännöllinen kasvojen kiskominen kasvatupista juurineen saattaa päinvastoin ”vahingoittaa” karvatuppea ja siten jopa heikentää karvojen kasvua. 🙂

 11. Kuulostaa muuten hyvältä, mutta valmistus Kiinassa epäilyttää kovasti. Vaikka olisikin sitten EU:ssa hyväksytty myytäväksi. Vaikka Kiinasta kaikkea tuleekin, niin kiinalaista kosmetiikkaa en ole tähän mennessä ostanut.

  • Itse käytän säännöllisesti lähinnä niillä ongelma-alueilla, joille tulee mustapäitä eli käytännössä lähinnä nenässä ja välillä otsassa. Poskien iho ei näitä varsinaisesti minulla tarvitse, sillä sille ei tule mustapäitä. Tykkään toki käyttää aina välillä ihan vain siksi, että saa helposti kasvokarvat pois. 🙂

   Minulla ei ole omaa kokemusta noin tehokkaista peel off -naamioista, joista tuossa puhutaan ja joita varsinkin jenkkisivuilla netissä joskus näkyy. Niiden kohdalla ymmärrän täysin, että koska tarttuvat niin tiukasti niin kuorivat ihoa vähän liikaakiin. Niitä minäkin välttäisin. 🙂

 12. Tsekkasin CosmEthicsin kautta ainesosat, eikä toisaankaan mikään luomutuote. Löytyisiköhän vastaavaa, joka ei sisältäisi esim. muoveja?

  • Ei varmaankaan löydy yhtä tehokkaita, sillä tämän idea on juuri, että nuo ”muovit” kuivuvat ihon pinnalle kalvoksi, joka sitten kiskotaan irti ja joka irroittaa epäpuhtaudet. Toki vastaavia tuotteita voi itse varmasti tehdä, mutta ne tuskin kiinnittyvät iholle yhtä hyvin. Tuotetta ei ole tehty imeytymään iholle ja uskoisin sen partikkelikoon olevan sen verran suuri, ettei se edes siihen kykenisi. 🙂

 13. Skannasin viivakoodin Cosmethicsilla. Tuli varoitus formaldehydistä, kahdesta eri muovista ja yhdestä allergisoivasta säilöntäaineesta.

  • Kannattaa huomioida, ettei tässä ole kyseessä iholle jätettävä tuote. 🙂

Kommentointi on suljettu.