Täydellinen rajauskynä punaiseen huulimeikkiin: Linda Hallberg Anger Mood

*Sis. mainoslinkin

Alunperin bloggaajana tunnetuksi tulleen ruotsalaisen meikkitaiteilija Linda Hallbergin meikkituotteet ovat hurmanneet minut kerta toisensa jälkeen.

Kokeilin ensin Lindan monikäyttöistä Infinitypalette-meikkipalettia, sitten testasin hänen nimeään kantavan merkin The Sponge -meikkisienen ja The Powder Puff -meikkivipan ja lopulta vielä Blossom Oil -huuliöljyn, joista jokaisen olen ylistänyt erinomaisiksi.

Kaikki merkin  lanseeraamat tuotteet ovat osoittautuneet niin huikeiksi, ettei niitä voi kuin kehua.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Uusimpien Linda Hallberg Cosmetics -hankitojeni joukkoon lukeutuu myös Mood Crayon punaisessa Anger-sävyssä.

Merkin meikkikynät on tehty monikäyttöisiksi, joten samoilla kynillä voi piirrellä niin huulille, silmäluomille kuin muuallekin kasvojen ja vartalon iholle. Koska olen aika konservatiivinen meikkaaja, hankin kirkkaanpunaisen Anger-kynän ihan vain huulimeikkiä varten.

Voi kuitenkin olla, että tämän erinomaisen kokemukseni jälkeen tulen hankkimaan lisää merkin meikkikyniä myös muihin tarkoituksiin.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Teroitettavassa Anger Mood Crayon -meikkikynässä on aivan huikean hyvä koostumus, eli Lindan kyniä ei todellakaan kehuta turhaan.

Kynä on aivan ihastuttavan pehmeä, liukuu iholle täydellisesti ja luo kestävän lopputuloksen, joka ei kuitenkaan tuntunnu huulilla yhtään kuivalta.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Vahamaisen pehmeä kynä paitsi rajasi, myös väritti huulet niin täydellisen vaivattomasti, että se itsessään jo luo koko huulimeikin ilman, että huulilla tarvitsee käyttää erillistä huulipunaa ja rajauskynää.

Kuten alla olevasta kuvasta näkyy, on lopputulos kauniisti huulille sulautuva. En tiedä mitä taikaloitsuja kynää luodessa on käytetty, mutta sen koostumus on jotain aivan huikeaa.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Rakastan kynää aivan älyttömästi, sillä sen sävy on täydellinen – aivan kuten koostumuskin. Kynän avulla syntyy hetkessä huulilla miellyttävältä tuntuva sekä  raikkaalta ja piristävältä näyttävä huulimeikki.

Kynä onkin mitä täydellisin tuote kantaa mukana käsilaukussa, sillä se ei vie paljon tilaa ja huulimeikin luominen ja korjailu onnistuu sillä helposti. Sävy on myös sopivan neutraali punainen, joten se sopii varmasti lähes kaikille täydellistä punaista etsiville.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kynä yksinään on luonnollisen heleän lopputuloksen jättävä, eli huulet eivät näytä mattaisen kuivilta, mutta eivät myöskään kosteina kiiltäviltä.

Kynän päälle voi kuitenkin lisätä kiiltoa joko Lindan Blossom Oil -huuliöljyllä tai  monikäyttöisellä Infinity Glass -hohteella, johon myös olen aivan hulluna ja jota olen alla olevissa kuvissa käyttänyt. Sen kanssa huulimeikistä tulee aivan älyttömän mehukkaan näköinen.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Erityistä Infinity Glassin lisäämisessä kynän päälle on kuitenkin minusta se, että koska kynän tuomat pigmentit ovat kiiltoa tuovan tuotteen alla hieman suojassa, pysyy huulimeikki huulilla todella hyvin eikä kulu pois yhtä helposti kuin ne voisivat kulua, jos huulimeikkituote itsessään olisi pigmentteineen näin mehukkaan kiillon tuova.

Pitkäkestoinen, jopa vedenkestäväksi huulilla asettuva kynä itsessään ei myöskään lähde karkuun huulien hentoihin uurteisiin ja saa punaista huulimeikkiä ”vuotamaan”, kuten jotkut tällaiset vahvat huulipunasävyt saattavat helposti tehdä.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Lempparilookkejani on tehdä heleä meikkipohja ja nude silmämeikki, huolitella kulmakarvat sekä kerrostaa ripsiin runsaasti maskaraa ja sitten vain laittaa huuliin tätä punaista Anger-kynää, jonka päälle voin välillä lisätä kiiltoa.

Rakastan tätä lopputulosta, sillä siitä saa juuri niin elegantin ja klassisen tyylikkään tai sensuellin ja aistikkaan kuin itse haluaa.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten muissakin Linda Hallberg -tuotteissa, myös tässä kynässä on vegaaninen koostumus, eli esimerkiksi sen sisältämä mehiläisvaha on synteettistä. (Daring Mood Crayon on merkin ainoa tuote, joka ei ole veganinen, sillä se sisältää karmiinia.)

Jos siis etsitte erinomaista tuotetta punaiseen huulimeikkiin, niin kokeilkaa tätä rajauskynää (hinta Suomessa 16 euroa). Hankin kynän itse alunperin vain huulten rajaamiseen, mutta kun sen sävy osoittautui niin täydelliseksi ja laatu niin erinomaiseksi, olen alkanut tehdä sillä koko huulimeikin.

*Linda Hallberg Anger Mood Crayon -rajauskynän voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

 Linda Hallberg Mood Crayon Anger Kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä kokemuksia Linda Hallberg Mood Crayon -meikkikynistä?

11 kommenttia artikkeliin ”Täydellinen rajauskynä punaiseen huulimeikkiin: Linda Hallberg Anger Mood”

  • Tämä on kyllä wow-lopputuloksen tekevä ja erityisesti Infinity Glassin kanssa! 🙂

   • Hahha, mahtavaa! 😀 Toivottavasti tykkäät yhtä paljon kuin minä, on nimittäin aivan huippu! 🙂

 1. Kuinka hyvin tuo Anger Mood Crayon sopisi Lancomen matte shakerin kanssa käytettäväksi? Vai käytätkö ylipäätään rajausta Lancomen tuotteen kanssa? Jos en väärin muista, suosittelit joskus matte shakerin kirkkaanpunaista sävyä Red’y in 5 – tuo Lindan kynän sävy näyttää ainakin tietokoneen ruudulla hyvin samanlaiselta!

  • Ostin tämän rajauskynän itseasiassa alunperin juuri sen pariksi, sillä tuo Lancomen Red’y in 5 on ollut viimeaikoina paljon käytössä. Toimivat hyvin yhdessä! En ennen käyttänyt Lancomen kanssa rajausta, mutta välillä tykkään, että lopputulos on todella huoliteltu ja silloin haluan rajata skarpin linjan. 🙂

 2. Tuo on pa-ras-ta! Ostin jo toisen kynän, sillä ensimmäinen alkaa loppumaan. Täydellisen värinen ja pysyy tosi hyvin huulilla! En ole vielä tuota Infinity Glassia hankkinut, kun sen suhteen olen vähän epäileväinen, että osaanko hyödyntää sitä niin hyvin.

  • Kiva kuulla, että muutkin on tykänneet kynästä noin kovasti! Minäkin mietin aluksi, että olisiko Infinity Glass minulle kuitenkin vähän turhan hifistelytuote, mutta nyt se on itseasiassa ollut yllättävän kätevä monessa jutussa ja sopii hyvin myös omaan helppoon lookkiini. Yritän postata siitä pian jos siitä saisi vinkkejä tuotteen hankinnan puolesta tai vastaan! 🙂

 3. Vautsi mitä jälkeä! Kiitos kun kerroit että tuote on vegaaninen, olisin varmastikin ohittanut tuotteen muuten olettaen että se ei ole. 🙂 Mainio lisä blogiisi olisikin jos voisit mahdollisuuksien mukaan kertoa onko koostumus vegaaninen (eläinkokeettomius yms. onkin sitten monikutkaisempi juttu ja sen voi minusta jättää lukijan omaksi arvioitavaksi).

Kommentointi on suljettu.