Edullinen ja loistava meikkivoidelöytö

Kuten vähän aikaa sitten kerroin, olen päässyt viimeaikoina blogini kautta perehtymään muutamiin Oriflamen tuotteisiin saatuani niitä kokeiluun PR-toimiston kautta. Merkki on ollut minulle pitkään oikeastaan täysi mysteeri, joten on ollut hauskaa päästä huomaamaan, millaisia helmiä minulta onkaan jäänyt huomaamatta.
Viimeisin helmi on ollut merkin The One IlluSkin -meikkivoide, joka on ollut todellinen löytö.
Meikkivoide lupailee ohutta koostumusta, mukavaa peittävyyttä ja ennen kaikkea heleää ja kestävää pintaa ja kuulostaakin oikeastaan lupauksiensa perusteella lähes kuin Lancomen Teint Miracle -meikkivoiteelta, josta olen itse tykännyt kovasti. 
Itse sain kokeiltavakseni sävyn Nude Pink, joka menee iholleni melko hyvin, mutta josta vaaleampi sävy voisi toki olla vieläkin parempi.
Ihollani on tällä hetkellä ollut hieman känkkäränkkäpäiviä muutamien näppyjen muodossa. Lisäksi sen sävy kaipaa tasoitusta, sillä se punoittaa paikoitellen hieman ja tahdon myös häivytellä pisamiani. Ihoni on taipuvainen kuivuuteen, mutta saattaa silti hieman kiillellä rasvaisuuttaan ja tahdon meikkipohjani tuntuvan ja näyttävän ohuelta ja kevyeltä.
Yllätyksekseni tämän meikkipohjan kanssa päästiin hyvinkin pitkälti juurikin siihen, mitä siltä toivoinkin. Tässä muutamia ennen ja jälkeen kuvia (joiden kohdalla kiroan jälleen Bloggerin miellyttävää tapaa kaunistella karuja ihokuvia):
Ilman meikkiä.
IlluSkin-meikkivoiteella.
Ilman meikkiä.
IlluSkin-meikkivoiteella.
Kuten kuvista näkyy, jättää meikkivoide ihon todella heleäksi ja kuulaaksi, muttei silti rasvaisen kiiltäväksi. Ihastuin meikkivoiteen kevyenä levittyvään, mutta iholla ohuelta tuntuvaan pintaan suunnattomasti! Ohut, kestävä, hyvin ihoa tasoittava ja heleyttävä meikkivoide… mitä sitä nyt enää enempää voisikaan toivoa paitsi kohtuullista hintaa ja sellainenhan Oriflamen tuotteilla on aina.
Olen viimeaikoina tehnyt paljon kokeiluja korealaisten BB-voiteiden kanssa niistä haltioituneena, mutta täytyy sanoa, ettei tämä meikkivoide todellakaan jäänyt niiden jalkoihin vaan pääsi ehdottomasti uusien suosikkieni joukkoon!
IlluSkin meikkivoiteen voi kotiuttaa itselleen Oriflamen suomalaisten kotisivujen kautta täältä.
Oletteko te tutustuneet tähän tai muihin Oriflamen meikkivoiteisiin? Mielipiteitä tai fiiliksiä meille muille jaettaviksi?
 

4 kommenttia artikkeliin ”Edullinen ja loistava meikkivoidelöytö”

  1. Hei Virve. Olen käyttänyt talven Natural Coden vaaleinta sävyä 10 Vanilla, mutta nyt kevättä kohden olisi kiva löytää joku hitusen tummempi meikkivoide, kun naama varmasti vähän väriä saa… Esimerkiksi Lumenen CC-voiteen light-sävy on aivan liian tumma minulle ollut myös kesäisin. Osaisitko suositella minulle jotain, jossa olisi näiden väliltä olevia meikkivoiteita, mutta ei liian punertavia sellaisia? Ihoni on mielestäni enemmän keltapohjainen mutta punertaviakin kohtia on (esim posket). Kiitos etukäteen! 🙂

  2. nääh..näyttää olevan oriflamen tuotteessa sekä silikoneja että parabeenejä (ja eikäpä juuri muuta). Voi olla edelleen tyytyväinen omaan korresin löytööni.

  3. Pidän kovasti Oriflamen ripsiväristä. Se tuuheuttaa ja pidentää muutamalla harjanvedolla, todella loistava maskara, hakkaa mennen tullen kalliimmat. Minullakin on vinkattavana hyvä meikkivoidelöytö: sen jälkeen kun löysin Maybellinen Better Skin -meikkivoiteen, kaikki muut ovat jääneet käyttämättä, jopa Diorit, joista maksoin paljon enemmän. Better Skin toimii ainakin minun ihollani ja väri (muistaakseni Sable, se joka oli lehdenvälissä näytteessä) ei tee liian kalpeaksi. Todisteena se, että sen jälkeen kun löysin tuon meikkivoiteen, olen saanut ihostani enemmän kohteliaisuuksia kuin vuosiin. Eikä kirpaissut kukkarossa! Voisin kuvitella että tuo Oriflamekin on hyvä.

Kommentointi on suljettu.