Lempparituote strobingiin

Kuten olette varmasti huomanneet, on blogissani taas viimeaikoina ollut komissiopohjaisia affiliate-linkkejä. Periaatteenani on kuitenkin, että jos minä saan pienen komission teidän kosmetiikkaostoksistanne sijoitan sen aina tuotteisiin, joita haluan esitellä teille blogissani.

Tällä kertaa kävin sijoittamassa kosmetiikkatuotteeseen, jota työkaverini kehuivat kilvan ja josta hurmaannuin heti ensisipaisuilla. Päätin nimittäin heti, että tämä teidän täytyy nähdä!

En ole kummoinen korostustuotteiden käyttäjä, mutta haluaisin kyllä olla. Eilen hehkuttamani Anastasian Contour Kitin korostussävy nousi heti lempparikseni, mutta muuten olen ollut melko surkea löytämään hyviä iholle heleyttä tuovia meikkituotteita. Olen halunnut löytää nestemäisen korostustuotteen, joka ei kuitenkaan jäisi kasvoille rasvaisen tuntuisena, sillä rasvaisemmat tuotteet eivät liiemmin pysy ihollani ilman puuterointia ja puuteri puolestaan tappaa niiden heleyden.

Other Stories Bead Pink Radiance Cream

Työkavereideni innoittamana lankesin kuitenkin ostoksille aiemmin intoilemaani & Other Stories -myymälään, josta kaappasin mukaani aivan mielettömän ihanan korostustusvoiteen. Bead Pink Radiance Cream on pipettipulloon pakattu nestemäinen korostustuote, joka näyttää suorastaan metallinhohtavalta. Tuotteen erityisyys on kuitenkin sen mielenkiintoisessa koostumuksessa, joka iholle levittäessä muuttuu puuterisen rasvattomaksi.

Other Stories Bead Pink Radiance Cream

Tämän ansiosta tuote ei tunnu iholla kuivalta, muttei silti voidemaisen rasvaiseltakaan. Korostustuote jättää iholle todella kuulaan ja heleän lopputuloksen, joka taittaa valoa kauniisti, mutta näyttää silti luonnolliselta. Sen aikaansaamaa hehkua oli jopa melko mahdotonta saada vangittua kameraan, sillä se oli vaan niin luonnollisen heleä (mutta silti luonnossa kuitenkin selkeästi näkyvä). Ihan ässä tuote siis, jos contour-jutut eivät kolahda ja valoa kasvoille tuova strobing on enemmän mieleen.

Other Stories Bead Pink Radiance Cream

Todella riittoisaa heleytystuotetta voi käyttää meikkivoiteen alla, päällä tai vaikka meikkivoiteen seassa. Itse saavutin tämän heleyttäjän kanssa sen täydellisen kuulaan, mutta silti rasvattoman tuntuisen lopputuloksen, joka ei kuitenkaan ollut puuterisen kuivakaan. Levitin nimittäin tätä heleyttäjää ensin koko kasvoille melko metallinkimaltelevan, mutta silti mattaisen tuntuisen meikinpohjustuksen luoden ja levitin täyteläisemmän meikkivoiteen tämän päälle. Lopputuloksena oli uskomattoman kuulaan ja kauniin heleän näköinen meikkipohja, joka ei kuitenkaan tuntunut yhtään rasvaiselta ilman puuteriakaan. Olin aivan hurmioitunut lopputuloksesta!

Other Stories Bead Pink Radiance Cream

Olen yrittänyt viimeaikoina tuoda meikkiini enemmän heleyttä ja raikkautta löytämättä kuitenkaan sitä täydellistä tuotetta,  joten olen ollut erittäin onnellinen tästä löydöstä. Ostin tuotteen vasta viime viikolla, joten en ole ehtinyt leikkimään sillä vielä ihan mahdottoman montaa kertaa, mutta olen jo täysin myyty paitsi sen koostumuksesta myös sen jättämästä lopputuloksesta – varsinkin meikkivoiteen alla käytettynä.

(Saatavilla oli myös valkoinen, helmen lailla vaaleanpunertava sävy, mutta innostuin itse enemmän tästä kullanhehkuisesta ja hitusen enemmän beigestä sävystä.)

Other Stories Bead Pink Radiance Cream

Jos joku siis kaipaa hurmaavan ihanaa korostustuotetta, joka luo myös erittäin heleän meikkipohjan meikkivoiteen alla käytettynä, niin & Other Storiesin verkkokauppa löytyy täältä ja tuotteella on hintaa 23 euroa. (Postikulut ovat 6 euroa Suomeen, joten samoilla postikuluilla voi ehkä napata ostoskoriin jotain muutakin mukavaa.)

Onko teillä joku erityinen korostustuote, johon olette ihastuneet?

2 kommenttia artikkeliin ”Lempparituote strobingiin”

  1. Samankaltainen Benefitin High Beam on mun suosikki. Käytän meikkivoiteesta riippuen joko meikkivoiteen seassa tai kasvojen korkeimmilla kohdilla meikkivoiteen päälle beautyblenderillä taputeltuna ja jukopliuta että tulee upea tulos!

Kommentointi on suljettu.