Ihan mieletön meikinkiinnityssuihke – L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist

*Sis. mainoslinkin

Aloitan ihan rehellisesti tunnustamalla, että meikinkiinnityssuihkeet eivät ole koskaan olleet minun juttuni. En ole ikinä kokenut niistä yhdenkään parantavan meikkini kestoa ja lähinnä ne ovat vain tuntuneet virkistävän ihoa ja auttaneet sulauttamaan liian kuivalta näyttäneen meikkipohjan kasvoilleni. Tuskin olen siis huomannut mitään eroa suihkutettavaa kasvoveteen verrattuna.

Tilanteeseen on kuitenkin tullut muutos erään tuoteuutuuden myötä, jonka löytämiseen liittyy itseasiassa pieni tarina.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Päästessäni viime keväänä vierailulle Pariisiin L’Oréalin laboratorioille päädyin matkaporukkani kanssa hypistelemään ohimennessämme paikallisen tavaratalon kosmetiikkaosaston valikoimaa ja silmiini sattui L’Oréalin hyllyssä useita tuotteita, joita ei vielä siinä vaiheessa oltu lanseerattu meidän markkinoillamme.

Yksi niistä tuotteista oli merkin Infallible Fixing Mist -mekinkiinnityssuihke, joka lupasi kiinnittää meikin ja parantaa sen kestoa. En tosiaan tavallisesti tartu tällaisiin tuotteisiin aiempien kokemusteni perusteella, mutta tuote ja sen testeri näyttivät niin uusilta, että  kyseessä  oli pakko olla jotain vasta hyllyyn lisättyä, mikä herätti tietysti kiinnostukseni.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Uteliaisuus voitti, sillä tuote erottui aiemmin kokeilemistani vastaavista tuotteista pullon pohjalla olleen jauheen vuoksi. Ravistelin pulloa antaumuksella sen ohjeiden mukaan ja suihkin sitä uteliaana kasvoilleni – ja voinpa kuulkaas sanoa, että en ole koskaan kokeillut näin loistavaa meikinkiinnityssuiketta!

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Tämän kiinnityssuihkeen taika on nimenomaan sen koostumukseen mukaan sujautetussa puuterissa. Tuote suihkuaa iholle tavallisen kostean kasvosuihkeen tapaan,  mutta kuivuessaan se jättää iholle samettisen ja rasvattoman pinnan. Sen puuteripartikkelit suorastaan imevät iholta liiallista rasvaisuutta, minkä ansiosta meikki myös kiinnittyy paremmin. Omalla ihollani tämä myös poistaa sen päivän aikana iholle muodostuneen rasvaisuuden, kun tuotetta suihkuttaa iholle kesken päivän.

Tämä ei ole kuivaihoisten juttu, mutta jos iholla on taipumusta kiiltelyyn  niin tämä on aivan mieletön tuote suihkuttaa iholle aamulla meikkauksen jälkeen ja pakata sitten vielä käsilaukkuun mattaamaan ja raikastamaan ihoa vielä päivän aikana.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Ihastuin tuotteeseen niin, että kävin muistaakseni kolme kertaa kokeilemassa sitä hotellimme lähellä olevassa tavaratalossa ja huokailin sen ihanuutta matkatovereillenikin useaan otteeseen.

Matkaan ja tähän tuotteeseen liittyy kuitenkin myös traumaattinen muisto: en nimittäin voinut ostaa tätä uutta rakkaussuihketta mukaani takaisin Tukholmaan, sillä matkustin vain käsimatkatavaroilla ja litran nestepussini oli jo valmiiksi aivan täynnä. Teki mieli itkeä ja huutaa, mutta lohduttauduin ajatuksella, että kyllä tämä vielä tulee meillekin myyntiin. Ja tulihan se nyt vihdoin lopulta.

(Tämä kuvissa näkyvä kappale on L’Oréalilta vähän aikaa sitten saatu pr-näyte, joka on ollut viimeaikoina suurimpia aarteitani.)

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Jos jonkun meikkipohja kaipaa lisää kiinnitystä tai iho on taipuvainen kiiltelyyn päivän aikana, niin suosittelen todella, todella kovasti tutustumaan tähän tuotteeseen. Tämä on nimittäin AIVAN loistava ja omia uusia must have -tuotteitani!

*L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist -kiinnityssuihke löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

Loreal Paris Infallible Fixing Mist

Onko joku jo ehtinyt kokeilla L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist -kiinnityssuihketta?

22 kommenttia artikkeliin ”Ihan mieletön meikinkiinnityssuihke – L’Oréal Paris Infallible Fixing Mist”

 1. Olen useasti kaupassa tuohon törmännyt, ja ajatellut, että tuskin päihittää Urban Decayn Fixing spraytä.. Hmmm nyt UD:ni on loppumaisillaan, ja taidan antaa tälle mahdollisuuden. 😀

  • Nyt kun tämän tuotteen myötä uskoni kiinnityssuihkeisiin parantui voisin itse puolestani antaa tuolla UD:n kehutulle tuotteelle mahdollisuuden! 🙂 Jos päädyt kokeilemaan tätä niin tulehan huikkaamaan, että miten pärjäsi UD:hen verrattuna, kuulisin mielelläni.

 2. Olen käyttänyt tähän mennessä vain Nyxin mattapinnan pitävää meikinkiinnityssuihketta (niitä on kaksi, toinen olisi heleyttävä tjsp) eli vertailupohjaa muihin suihkeisiin ei ole, mutta tuollakin on huomannut meikin keston paranevan paljon. Ihoni rasvoittuu ja kiiltelee muuten päivän mittaan. Kympin hintaan se on siis ollut tähän asti todella enemmän kuin rahansa väärti. Täytyy kyllä jo ehkä ennen sen loppumista hakee testiin tuo Loreal, puuterihiput saavat sen kuullostamaan tehokkaammalta Ja mukava, että kyseessä ei ole mikään älyttömän kallis tuote, muut minua kiinnostelleet vaihtoehdot ovatkin sitten olleet (hinta)kategoriaa Urban Decay, Smashbox…

  • En ole itse kokeillut NYXin vastaavaa tämän näitä tuotteita kohtaan olleen ennakkoluuloni vuoksi, mutta nyt täytynee antaa sillekin jo mahdollisuus! 🙂

  • Kuten myös, Nyx käytössä minullakin. Pitää ostaa tämä, sillä myös minua kiinnostaa nuo puuteri-hiukkaset nesteessä. HanSu: n vinkki kuullostaa erittäin mielenkiintoiselta! Entäpä jos irtopuuteria lisäisi kasvosuihkeeseen? Sitä voisi testata pullon jämillä, ettei koko kasvosuihke mene piloille, jossei testi onnistu.
   Toivottavasti Lorealin pullon suihke on hienojakoista sumua, Nyx:in on juuri siinä ja siinä, ettei ole liian isoa pisaraa.

 3. Sisälläni elää pieni hullu kemisti. Nyt se hihkuu innosta sekoittaa irtopuuteria omaan kiinnityssuihkeeseeni ja kokeilla mitä tapahtuu! Tässä ”vanhemmiten” (kohta 29 mittarissa) iho on alkanut rasvoittumaan. Käsittääkseni homman piti mennä ihan toisinpäin, mutta eipä tuo haittaa. Ainakin näin talvella ihan kiva juttu. Voisihan tuon pullon ihan ostaakin, mikäli omat sekoitukset ei tuota jotain huikean hyvää formulaa:D

 4. Huolellisesta sekoituksesta ei kannata luistaa. Muuten on naama täynnä pieniä pisteitä ja vaatteet valkoisen hunnun peitossa joka lähtee vain pesussa. 😀 järkytyin

 5. Onko kokemusta sarjan meikinalusvoiteesta? Suihke menee hankintalistalle kun vanha Kicksin suihke loppuu. Loreal voisi toimia itselläni varsinkin kesä aikaan.

  • Ollut nyt pari päivää kokeilussa ja vaikuttaa ihan hyvältä. Ei ainakaan ole yhtään kuivan tuntuinen vaan päinvastoin. Vaikuttaa perushyvältä. 🙂

 6. Hei. Itse olen kuullut että tuotteen suutin ei suhkuta tuotetta nätisti kasvoille vaan pikemminki tulee isoina roiskeina eikä nätisti suihkeena kuten ub. Onko kaverilla ollut maanantain kappale vai tuleeko tuotetta roiskeina?

  • Ei ole superhienojakoinen suihke, mutta ei tämä minusta mitenkään erityisesti kyllä roiskikaan. (Suihkin tätä täällä parhaillani käden ja kasvojen iholle asiaa ajatuksella analysoiden.) Sanoisin myös, että tätä pitää myös tulla iholle reilummin, jotta sen tuoma vaikutus toteutuu. Kannattaa kehottaa kaveria ottamaan yhteyttä Suomen L’Oréaliin jos vaikka on maanantaikappale kyseessä. 🙂

 7. Mihin yleensä ottaen perustuu meikin kiinnityssuihkeiden teho? Onko olemassa mitään raaka-ainetta joka nimenomaan kiinnittää meikin vai perustuuko nämä vain ihon kosteuttamiseen ja rasvaisuutta imeviin ainesosiin? Kunhan tässä vain ihmettelen

  • Usein näissä siitä kiinnitysosuudesta vastaavat erilaiset kalvonmuodostajat ja esim. PVP on aika yleinen. Inceistä voi bongailla erilaisia kopolymeereja ja crosspolymerien nimillä kulkevia ainesosia. Eivät siis perustu ihon kosteuttamiseen ja useissa suihkeissa ei ole mukana puuterimaisiakaan ainesosia. 🙂

 8. Moikka! Saako tällä suihkeella myös glitterin pysymään luomilla jos suihkuttaa siveltimeen? 🙂 Tartteisin jonkinlaisen glitter liiman!

  • En usko, että saa. Ei ole niin stydiä kuitenkaan, mitä sen kiinnitykseen tarvitaan.

 9. Ensimmäisellä kerralla suihke toimi normaalisti mutta kaikilla muilla kerroilla naamaani on tullut vain valkeita pisteitä suihkeesta. Ravistelin kyllä todella pitkään purkkia ennen suihkeen laittamista. Mistähän johtuisi?

  • Onkohan pumppu mennyt jotenkin tukkoon? Kokeile huuhtoa vedellä. Jos ei toimi niin yhteyttä vaan Suomen L’Orealiin viallisesta tuotteesta, auttavat varmasti! 🙂

Kommentointi on suljettu.