Testissä suosittu Urban Decay Perversion Mascara

*Sis. mainoslinkin

Koen omat ripseni hankaliksi, joten etsin mielelläni uusia ripsivärejä toivoen aina löytäväni jotain entistäkin parempaa. Tällä hetkellä suosikkini on ollut aiemmin esittelemäni Too Faced Better Than Sex -ripsiväri, jonka lisäksi olen vähän aikaa sitten ihastunut esimerkiksi myös aiemmin esittelemääni Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascaraan. Koska parempi ripsiväri saattaa kuitenkin aina olla olemassa, jatkan testailujani mielelläni.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Omat ripseni ovat luonnostaan melko suorat, hennot, harvat ja lyhyet. Olen käyttänyt niihin vuosia ripsienkasvattajaa ja tällä hetkellä minulla on käytössä hyväksi havaitsemani ja blogissakin aiemmin esittelemäni LiLash, mutta oma tuotteeni on ollut auki jo yli puoli vuotta ja olen huomannut sen tehon hiipuneen ja odottelenkin tällä hetkellä postissa uutta tuotetta.

Vaikka ripsissäni olisikin LiLashin tuomaa pituutta, ovat ne silti hyvin huomaamattomat, sillä ne ovat yhä harvat ja hennot. Ne eivät liiemmin pysy taivutettuina ilman vedenkestävää ripsiväriä ja hankalimpia ovat ulkonurkan ripset, jotka sojottavat jopa alaspäin. Yllä oleva kuva onkin todella totuudenmukainen visio siitä, miltä ripseni näyttävät ilman ripsiväriä ja kuinka niitä ei oikeastaan edes näy. Ripsirajaan luomivärillä tehty pehmeä rajaus piirtää niitä hieman esiin, mutta ilman sitä ne olisivat entistä huomaamattomammat.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Ostin täydellisen ripsivärin kaipuussani joitakin kuukausia sitten Sephorasta kokeiluun Urban Decay Perversion Mascaran näppärän minikoon. Olin kuullut ripsiväristä paljon kehuja, mutta jättänyt sen toistaiseksi kauppaan, sillä sen melko kookas harja hirvitti minua hieman. Omat ripseni ovat niin hennot, että ne eivät tavallisesti uppoa isojen ripsiväriharjojen harjasten väliin (suosittu Dior Diorshow Mascara on painajaiseni) enkä saa siksi millään rakennettua niillä massaa ripsiini. Ainoa mitä tapahtuu on, että sotken ripsiväriä silmäluomelleni ja erityisesti yläluomelle lähelle ripsirajaa.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Urban Decay Perversion Mascara kiinnosti kuitenkin, joten sen minikoko tuntui kätevältä tavalta tutustua tuotteeseen. Ripsivärissä on melko kookas harja, mutta se on itseasiassa sen verran harva, että se päästä ripseni ongelmitta harjastensa väliin. Harja näyttää hieman suttuiselta, mutta ripsivärituubin suuaukon annostelijan ansiosta siihen ei tule kerralla liikaa massaa, mikä puolestaan tarkoittaa, että ripsivärin kanssa voi lähteä liikkeelle hyvinkin kevyestä lopputuloksesta.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Aluksi ripsiväri näytti ripsissäni jopa niin kevyeltä, että se suorastaan häiritsi. Runsaat ripset tekevä ripsiväri on minulle välttämättömyys, joten vaikka lopputulos näytti kauniin erotellulta, olivat ripseni niin vaisun näköiset, ettei lopputulos tuntunut kotoisalta.

Pidin kuitenkin siitä, kuinka kauniisti ja tarkasti ripsiväri oli ripseni erotellut. Kun huomasin, että ripset jäävät myös unelman kevyiksi ja pehmeiksi tajusin, että ripsiväriä olisi mahdollista kerrostaa ripsiin vaivatta. Hyvin märät ja ohuet ripsivärikoostumukset kuivuvat ripsissä usein kovan tuntuisiksi, minkä vuoksi niitä ei voi kerrostaa kovin paljon, mutta tämän ripsivärin pehmeän vahamainen massa salli ripsivärin vaivattoman kerrostamisen ilman, että ripsistä tuli kuitenkaan klimppisiä ja suttuisia.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tämän tajuttuani ihastuin ripsiväriin todella paljon. Se pidentää ripsiä hieman, mutta minusta se sopii parhaiten niille, joilla on jo valmiiksi melko hyvin pituutta ripsissä ja jotka haluavat lisätä ripsiinsä runsautta. Jos ripset ovat valmiiksi pitkät ja hieman tuuheammat kuin omani, tulee näyttävä lopputulos varmasti nopeammin, mutta jos ne puolestaan ovat hennot kuten omani, vaatii se, että ripsiväriä kerrostetaan ripsiin melko monta vetoa. Tällä ripsivärillä ei siis saa hetkessä runsaita ripsiä, mutta jos ripsiväriä malttaa kerrostaa, pysyy lopputulos melko siistinä. Lyhyisiin ripsiin en usko tämän ripsivärin tekevän kummoisia ihmeitä, eli lyhytripsisille en tätä suosittelisi.

Vaikka massaa kuitenkin olisi ripsissä kerrotettuna paljonkin, tuntuvat ripset edelleen ihanan pehmeiltä ja kevyiltä. Tämän ansiosta ripsiväriä voi sipaista ripsiin aamulla kevyesti ja lisätä sitten ongelmitta työpäivän päätteeksi muihin menoihin lähtiessään. Koska ripsiväri piirsi esiin yksittäisiä ripsiä tarkasti, näytti jopa hieman siltä, että ripsien seassa olisi vähän irtoripsimäistä lisätuuhennusta.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Olen käytellyt omaa Urban Decay Perversion Mascaraani nyt tyytyväisenä jo parisen kuukautta ja suosittelen tätä kaikille pitkäripsisille, jotka haluavat monipuolisen ripsivärin, joka tekee tarkasti eroteltua jälkeä, mutta sallii tarvittaessa runsaankin kerrostamisen. Minulla ripsiväri pysyy hyvin varisematta ja suttaantumatta, mutta toisaalta minulla ei yleensä ole asian kanssa muutenkaan ongelmia.

Ainoa asia, jonka olen ripsivärin kanssa kokenut hieman hankalaksi on, että onnistun helposti sotkemaan kookkaalla ripsiväriharjalla hieman yläluomeani, kun harjaksen painuvat ripsieni läpi ja osuvat luomelle. Joskus onnistun myös sohaisemaan ripsiväriä kulmaluullekin. Tämän kanssa täytyy siis olla hieman tarkkana pitkähköjen harjasten vuoksi, mutta jos suttua joskus sattuu tulemaan, on tilanne onneksi pelastettavissa helposti tässä aiemmassa postauksessa kertomani loistavan vinkin avulla.

*Urban Decay Perversion Mascaraa myy Kicks.fi.

Urban Decay Perversion Mascara ripsiväri kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Onko teillä käyttokokemuksia Urban Decay Perversion Mascarasta?


Lue myös:

Näitä meikkejä käytän tällä hetkellä

Paras lämpimällä vedellä poistettava ripsiväri

Testissä loistava L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Aivan mieletön ripsiväri: YSL The Shock Volumizing Mascara

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

12 kommenttia artikkeliin ”Testissä suosittu Urban Decay Perversion Mascara”

 1. Mitä sun kasvoille on käynyt tuossa vikassa kuvassa? Ihan kuin riippuisit ylösalaisin tms..

  Vastaa
  • Hahha, meillä ei ole kotona muuten hyvää valaistusta ottaa kuvia kuin kattoikkunan alla maatessa. 🙂

   Vastaa
 2. Wau!! Vaikuttaa tosi hyvältä☺!! Tykkään kerrostaa ja tosiaan kaikilla ei voi näin tehdä, mutta että päivän mittaan vielä voi lisäillä! Loistavaa!!

  Vastaa
  • Joo, liian juoksevia koostumuksia ei tosiaan voi kerrostaa, mutta tämä jättää ripset ihanan pehmeiksi ja erottelluiksi, minkä ansiosta kerrostus onnistuu vaivatta, vaikka ripsiväri ehtisikin kuivua kerrosten välissä. 🙂

   Vastaa
 3. Vähän aiheesta kukkaruukkuun, heräsi näistä ripsarin nimien myötä kysymys että mitä olet mieltä meikkibisneksen seksistisistä tuotenimistä? Todella paljon näkyy näitä aina vaan överimmin nimettyjä, yliseksualisoituja brändejä/tuotteita, joista sitten influensserit puhuvat yhtä arkisesti kuin näkkileivästä, että käytin tätä Parempaa kuin seksi- tai Perversio -ripsiväriä. Tämä on ongelmallista mm. koska meikkaavat sukupolvet sen kuin nuorenee, ja kuka haluaa että esi-teini-ikäinen käyttää tai heille mainostetaan somessa tuotetta nimeltä Naughty Nude, Super Orgasm, Deep Throat, ym? Jonkin verran ulkomaisista kosmeblogeista olen ajatuksia näistä lukenut, kiinnostaisi aiheen käsittely myös suomenkielisissä blogeissa! 🙂

  Vastaa
 4. Ahaa! Nyt selvisi miksi ripsaria tuhriutuu luomelle. Voisin siis testata lyhyt harjaksista mascaraa. Olisiko vinkata tuotetta?

  Vastaa
 5. Onpa upeat räpsyt kerrostettuna, vautsi!

  Tuli muuten siihen sinun ranskalaiseen meikkaustyylijuttuun liittyen sellaista mieleen, että oletko koskaan kokeillut ripsien kestovärjäystä? Sillä varmaan saisi ripset hyvin näkymään kun niitä kuitenkin on noinkin hyvin ja niillä on paljon pituutta.

  Mä oon joskus lomareissulle lähtiessä laitattanut sekä kulmakarvoihin että ripsiin kestovärin ja vaikka se ei ikuisia aikoja kestäkään niin lomameikki oli melkein siinä. Ja kun kestovärin päälle sitten loman jälkeen laittoi ripsaria, tulos oli tosi sähäkkä.

  Vastaa

Jätä kommentti