Loistava luomivärinpohjustaja, jolla syntyy helppo silmämeikki

*Sis. mainoslinkin

Olen maininnut parissa postauksessani ohimennen, että meikkipussistani löytyy tällä hetkellä bareMinerals Gen Nude Eyeshadow + Primer eli voidemaisen luomivärin ja luomivärinpohjustajan yhdistävä monitoimituote, joka on yksi uusia luottotuotteitani. Muutama on laitellut minulle tuotteesta kysymyksiä, joten päätin esitellä tämän loistavan meikkituotteen hieman tarkemmin. 

Lue myös: Näillä meikeillä meikkaan tällä hetkellä

 bareMinerals gen nude eyeshadow primer kokemuksia Virve Fredman luomivärinpohjustaja

Omien silmäluomieni sävy on aina ollut kirjava, sillä niiden iholta kuultaa läpi runsaasti hentoja verisuonia, jotka saavat ihon paikoitellen sekä sinertämään että punertamaan.

Koska silmänaluseni ovat nekin luonnostaan helposti tummat, käytän niillä peiteainetta häivyttämässä sinisyyttä. Jos kuitenkin tasoittan pelkän silmänalusten sävyn, saa se silmäluomieni kirjavuuden korostumaan entisestään, eli myös liikkuva luomi kaipaa jotakin.

Monille tähän tarkoitukseen sopii peiteaine tai meikkivoide, mutta omilla silmäluomillani ne eivät pysy hetkeäkään karkaamatta luomivakoon, vaikka ne kuinka yrittäisi kiinnittää puuterilla. Tarkoitan tätä ihan todella, sillä riippumatta siitä, millä meikkivoiteella, puuterilla tai peiteaineella olen kikkaillut, ovat ne tavallisesti viimeistään parissa minuutissa sotkuisina viiruina luomivaossa.

 bareMinerals gen nude eyeshadow primer kokemuksia Virve Fredman luomivärinpohjustaja

Olenkin haaveillut helposta meikkituotteesta, joka tasoittaisi silmäluomien kirjavuuden vaivatta, mutta ei toisi meikatulta näyttävää lopputulosta. Tuotteen pitäisi olla helppo käyttää ja ennen kaikkea pysyä täydellisesti ilman, että sen kanssa tarvitsee kikkailla.

Monet luomivärin pohjustajat ovat tasoittaneet silmäluomieni kirjavuutta kiitettävästi, mutta tämä bareMinerals Gen Nude Eyeshadow + Primer on silti ollut tässä hommassa aivan omassa sarjassaan. Koska se on luomivärinpohjustaja, pysyy se tietysti silmäluomilla ongelmitta ilman mitään puuterointia, mutta koska se on samalla myös tehty luomiväriksi, on siinä sen verran runsaasti pigmenttiä, että se tasoittaa silmäluomieni kirjavuuden hienosti. 

 bareMinerals gen nude eyeshadow primer kokemuksia Virve Fredman luomivärinpohjustaja

Tämän luoma lopputulos on siis tuotteen nimen mukaisesti nude, mutta lookkini täydellisesti huolitteleva. Tuote levittyy silmäluomille ohuena ja voidemaisena, mutta muuttuu kevyesti puuterimaiseksi asetuttuaan. Siitä huolimatta se ei kuitenkaan tee silmäluomien ohuesta ihosta kuivan näköistä.

Koska tuote itsessään on tehty luomivärinpohjustajaksi, sopii se siksi tietysti aina myös silmämeikin pohjalle huolehtimaan siitä, että meikki pysyy aamusta iltaan rasvoittuvilla luomillani paikoillaan eikä koskaan karkaa viiruiksi luomivakoon.

 bareMinerals gen nude eyeshadow primer kokemuksia Virve Fredman luomivärinpohjustaja

Tuotteesta on saatavilla useita sävyjä, mutta minun vaaleaan hipiääni on sopinut täydellisesti sävy Lit.Toinen hieman vastaava aiemmin mainitsemani tuote on ollut Essencen luomivärinpohjustaja, joka myös tasoittaa silmäluomien sävyä, mutta koska sitä ei itsessään ole tehty luomiväriksi, ei siinä ole ihan yhtä pigmenttinen ja peittävä koostumus. Tämä bareMineralsin tuote veikin siitä siis voiton.

Kun olin syksyllä reissussa Pariisissa ja ihastuin ranskalaisten naisten suosimaan tapaan meikata ilman luomivärin käyttöä, oli tämä siihen lookkiin täydellisesti sopiva tuote. Tälle Madeiran reissullekin tämä lähti mukaan myös juuri siksi, että tämä huolittelee ilmeen helposti ja nopeasti ilman, että meikkaamiseen tarvitsee käyttää lomalla aikaa.

Jos siis etsitte loistavaa luomivärinpohjustajaa, joka tasoittaa silmäluomen sävyn, suosittelen tutustumaan tähän tuotteeseen. Tuote löytyy myynnistä ainakin *Kicksin verkkokaupasta täältä.

Lue myös: Ranskalaiset naiset eivät käytä luomiväriä

 bareMinerals gen nude eyeshadow primer kokemuksia Virve Fredman luomivärinpohjustaja

Onko teillä vinkata muita hyviä vastaavia tuotteita?

5 kommenttia artikkeliin ”Loistava luomivärinpohjustaja, jolla syntyy helppo silmämeikki”

  1. Mä arvoin itse samaan käyttötarkoitukseen tämän ja mac paint potin kanssa ja päädyin lopulta paint potiin, koska sen koostumus tuntui omille luomille sopivammalta ja siitä löytyi miellyttävämpi sävy (hieman omaa ihon sävyä tummempi pehmeä ruskea – layin’ low) . Mutta se on kyllä ollut nyt kovassa käytössä sekä pohjustajana että luomivärinä.

  2. Itse olen käyttänyt vuosia Urban decay pohjustusta ja siitä se Eden. Tämä on vastaava tuote ja antaa sävyä luomille. Aivan paras.

  3. Olen kokeillut Urban Decayta, Narsia, Nyxxià ja mità muita niità nyt olikaan. Tàllà hetkellà mulla on alla Macin primer ja pààlle laitan vielà paint potin, omaan rasvoittuvat luomet. Joskus saatan laittaa lancomen peitevàrià myòs luomille primeriksi, sekin toimii hyvin. Olen myòs huomannut, ettà glitteriset liikkuu helpommin luomilla kuin mattaiset luomivàrit.

Kommentointi on suljettu.