Supersuuri ihastus: Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -mattapuna

*Sis. mainoslinkin

Joo, tiedän, että olen sanonut jo niin monesta punaisesta huulipunasta sen olevan uusi suosikkini, että ette enää edes taida uskoa, jos väitän jonkun taas olevan sellainen, mutta auttaako jos sanon, että tämä on ollut salainen suosikkini jo viime keväästä lähtien?

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Sain nimittäin viime keväällä töiden kautta kokeiluun Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -nestemäisen huulipunan sen herkullisen punaisessa sävyssä 625 HD Love/Amour. Mattapunan kerrottiin silloin tulevan meidän markkinoillamme myyntiin vasta syksyn korvilla, joten alkufiilistelyn jälkeen lykkäsin sen meikkijemmoihini jonne se hieman niinkuin sitten unohtui.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Kaivoin mattapunan kuitenkin taas esiin parisen viikkoa sitten ja jestas, kuinka hyvä se olikaan!  (Tai ainakin se jakaa suosikkisijansa Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer -huulipunan kanssa.)

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Olen kuullut näistä Revlonin mattapunista kehuja todella monelta enkä ihmettele asiaa yhtään, sillä ne tulevat täysin aiheesta. Mattapuna levittyy huulille ihanan ohuena ja rasvattomana, mutta ei yhtään kuivan tuntuisena. Se suorastaan sulaa huulille ja kestää niillä loistavasti ilman, että huulet alkavat tuntua päivän aikana kuivilta.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love Amour - 1 (8)

Juttuhan on kuitenkin niin, että minulle olisi oikeastaan jopa ihan sama, vaikka näiden laatu ei olisikaan näin loistava, sillä tämä saamani sävy 625 HD Love/Amour on jotain niin täydellistä ettei tosikaan. Tämä on nimittäin luultavasti paras koskaan omistamani punaisen sävy, joka voittaa jopa sen Macin kaikkia ihonsävyjä imartelevan Ruby Woo -huulipunan raikkautensa vuoksi.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Huulipunan punainen sävy on aivan täydellisen puhtaan punainen: ei liian kylmä, ei liian lämmin. Se näyttää huulilla satiinisen mattaiselta, eli ei yhtään kuivanmattaiselta. Tosiasiassa se on heleämpi ja hieman kirkkaampi kuin näissä yllä olevissa kuvissa, mutta tämän blogipohjan speksit eivät kestä liian kirkkaita punaisen sävyjä ja hajottavat ne kuvissa hieman suttuisiksi, minkä vuoksi jouduin vaimentamaan sävyä kuviin hieman.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Olen aivan totaalisen hulluna tähän punaan ja tällä hetkellä voisin jopa sanoa, että jos minun tulisi valita yksi huulimeikkituote, jota käyttäisin koko loppuvuoden, olisi se aivan ehdottomasti tämä mattapuna juuri tässä sävyssä.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Minulle on tullut hirveä himo saada näitä muutamassa muussakin sävyssä, sillä näistä netissä näkemäni kuvat ovat saaneet sydämeni sulamaan, mutta koitan nyt toistaiseksi kuitenkin hillitä mieleni näiden hankkimisen suhteen. En minä ihan oikeasti tarvitse, mutta tahdon vain kovasti.

Jos joku muu kuitenkin tarvitsee (tai tahtoo kovasti) loistavaa ja himmeän satiinista punaa tai vieläpä täydellisen punaisen sävyisenä, niin tämä Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -mattapuna on aivan ehdoton tuote katsastaa!

*Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -mattapuna löytyy myynnistä Lykon verkkokaupasta täältä.

Revlon Ultra HD Matte Lipcolor 625 HD Love/Amour

Onko joku muu ihastunut Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -mattapuniin?

10 kommenttia artikkeliin ”Supersuuri ihastus: Revlon Ultra HD Matte Lipcolor -mattapuna”

 1. Revlonista en tiedä, mutta sinä suorastaan hehkut noissa kuvissa!
  Erityisen hyviä kuvia sinusta 🙂

  • Kiitos! <3 Tätä punaa huulille sipaistessa tulee kyllä aina todella hehkuva fiilis! 🙂

 2. Tarvitseeko puna mielestäsi rajausta? Onko esim. itselläsi kuvassa olevaan sävyyn sopivan väristä rajauskynää?

  • Tässä on todella tarkka applikaattori, mutta tykkään itse rajata huuleni nykyään ennen niiden punaamista kirkkaan värisillä punilla. Nykyään kun alkaa tuntua, että kaikki punat lähtevät lopulta ihan vähän karkaamaan niihin orastaviin uurteisin huulten ympärillä. Itselläni on ollut käytössä L’Oréalin punainen rajauskynä, jota ei saa Suomesta, mutta tämän punaisen kanssa löytyy kyllä varmasti yhteen meneviä huultenrajauskyniä monilta merkeiltä. 🙂

 3. Osaako joku kertoa mistä tätä punaa saisi ostettua? Jostakin nettikaupasta varmaankin? Yritin googletella, mutta en jostain syystä löytänyt yhtäkään, missä tätä olisi ja joka toimittaisi Suomeen.

  • Postauksen lopussa on linkki suomalaisen elevenin verkkokauppaa, joka toimittaa tuotetta Suomeen. 🙂 Tässä vielä linkki uudelleen varmuuden vuoksi.

Kommentointi on suljettu.