Puna kuin koru

Tykkään esitellä teille huulipunia aina jonkun erityisen loistavan laadun löytäessäni. Koska tekin olette selkeästi pitäneet siitä, että kuvaan huulipunien esittelyn yhteydessä kaikki kokeiluun saamani punasävyt aina ihan kunnollisina kasvokuvina, päätin jälleen mennä samalle linjalle. Koska asioiden toistaminen täysin samana kerrasta toiseen on kuitenkin melko tylsää, päätin tehdä hommaan pienen muutoksen.
Tähän asti olette aina nähneet näissä vastaavissa huulipunapostauksissani sen nuden meikin, jolla eri huulipunasävyjen vaikutuksia koko ilmeeseen on voinut hyvin vertailla. Toiset sävyt tuovat nudeenkin meikkiin välittömästi väriä ja toiset puolestaan pitävät sen edelleen hyvin kevyenä ja luonnollisena. Mutta eikö olisi hauskaa vertailla punia välillä hieman tummempaankin silmämeikkiin yhdistettynä? 
Olisi, ja siksi tänään tehdään niin.
(Silmissä ei muuten ole sitä eilistä Urban Decayn Naked Smoky -palettia vaan jotain ihan muuta, josta kuulette toiste.)
Sain Oriflamelta blogikokeiluun melkoisen kasan ihania Giordani Gold -meikkejä, joiden joukosta löytyi yksi upea huulipunalaatu. 
Jewel Lipstick -punissa ei ollut upeaa vain niiden korumainen pakkaus, sillä koko tuote hylsystä huulipunapuikkoon oli niin upea tavaraa, että se voisi koska tahansa haastaa kilpailuun selektiivisten kosmetiikkatalojen vastustajansa. (Ja rohkenenpa jopa väittää, että jos testi tehtäisiin tuotemerkit poissulkevana sokkotestinä, niin tämä tuote nappaisi varmasti joukkonsa mitallisijoilta!)
Alkaessani ottamaan postauksen meikkikuvia en vielä tiennyt, kuinka kovasti tulisin punien laatuun ihastumaan. Kylmenevä syksy on alkanut kuivattaa huuliani ja mietin jopa kaivaessani huulipunia esiin, että kestävätköhän huuleni seitsemän punasävyn peräkkäistä kuvailua. Tämän punan kanssa se ei kuitenkaan ollut yllätyksekseni mikään ongelma.
Ensimmäinen sävyistä oli kevyt ja vaaleanpunertava Pink Delicacy. Raikas pinasävy sopii niin tummempien silmien kuin myös sen nudemmankin meikin kaveriksi. Siitä huolimatta, että huuleni tuntuivat melko kuivilta, liukui puna niille aivan uskomattoman kevyen ja miellyttävän tuntuisena ja näköisenä.
Kuten lähikuvistakin näkyy, ei puna turhia korostellut huulien kuivuutta vaan suli niiden pinnalle kauniisti ja kevyen kiillon niille jättäen.
Joukon toinen vaalea sävy oli Frosted Rose, joka oli edellistä vielä hieman vaaleampi ja nimensä mukaisesti huurteisempi. Helmiäishohtoinen sävy asettui sekin huulille kauniisti toimii loistavasti tässäkin lookissa.
Tällä kertaa normaalisti niin rakastamani kaltainen Beige Suede -sävy tuntui jo varsin valjulta ja värittömältä vaihtoehdolta. Arkimeikissäni tuolle helpolle sävylle on kuitenkin ollut lähiaikoina jo useasti tilaa.
Violet Dawn jännitti minua etukäteen hieman, sillä en yleensä ole millään lailla violettisten huulipunasävyjen ystävä jo ihan vaan sen tosiasian vuoksi, etteivät ne liiemmin imartele minua. 
Vielä puikossa varsin pelottavalta näyttävä sävy kuitenkin yllätti minut täysin lempeydellään -se nimittäin itseasiassa sopi todella loistavasti silmämeikkiini ja tunsin jopa yllätyksekseni oloni siinä varsin kotoisaksi.
Cerise Pink -sävy ei puolestaan ollut tässä lookissa ihan parhaimmillaan. Se oli hitusen liian murrettu, aavistuksen liian punainen ja aavistuksen liian aikuinen nainen. Punan sävynä se on kaunis, mutta omaksi jutukseni en sitä oikein kokenut.
Myöskään lämmin punaruskea Orange Coral ei ollut minun juttuni -tässä lookissa tai muutenkaan. Sävy oli melkoisen vahva, muttei silti ihan tarpeeksi raikas sytyttämään minua.
Sen sijaan pirteä klassisen punainen Red Attraction veti minua jälleen puoleensa. Rakastan raikkaita punaisen sävyjä ja tämä oli jälleen yksi loistava esimerkki täydellisenpunaisesta huulipunasta (joka tosin olisi parhaimmillaan hieman neutraalimpien luomivärisävyjen kanssa).
Kun pyyhin viimeisen kokeilemani huulipunan pois huuliltani olin aivan ällikällä lyöty. Huuleni eivät olleet koko kuvailun aikana olleet moksiskaan niiden jatkuvasta hankailusta ja uudeleenpunailusta vaan vaikuttivat jopa voivan paremmin kuin ennen punaleikkiin ryhtymistä.  Tämän vuoksi nämä ihanat huulipunat päätyivät seuraavalla viikolla huulilleni useana päivänä, joista jokaisena tunsin, että tänään on good lips day.
Onko joku muu jo kokeillut Oriflamen Giordani Gold Jewel Lipstick -huulipunia?
Huulipunilla on hintaa 20 euroa.

5 kommenttia artikkeliin ”Puna kuin koru”

  1. Oikein kauniita pakkauksia, ja pari sävyä vaikuttavat omaan värimaailmaan sopivilta. Moinen huulipuna olisi tulevan juhlakauden alkaessa sopiva lisä pikkulaukkuun. Täytyypä pistää harkintaan. 🙂

    Erityisesti Pink Delicacy näyttää sopivan sinulle mainiosti!

    – Monika

  2. Upeita sävyjä! En innostu noista värikkäämmistä, mutta Violet Dawniin asti kaikki on hienoja, myös Violet Dawn. Wau. Laatukin kuulostaa todella hyvältä. Minulla on käytössä Jane Iredalea ja Estee Lauderia. Ehkäpä uskaltaisin kokeilla myös näitä. Kuivattavien huulipunien myynti pitäisi kieltää lailla…

  3. Ihan ekassa kasvokuvassa taisi olla jokin muu huulimeikki kuin yksikään näistä punista…?

    • Joo, ekassa on vain silmämeikkiin mätsätty kevyt lähes väritön nudekiilto, jollaisen yleensä vetäisisin tällaisen silmämeikin pariksi. 🙂

Kommentointi on suljettu.