Erinomainen luonnonkosmetiikan meikkipuuteri

Löysin jemmoistani meikkituotteen, jota olin jostain syystä kokonaan unohtanut kokeilla.

Boho

Sain muistaakseni loppukesästä blogikokeiluun Boho Green Revolution -meikkisarjan tuotteita, joiden joukossa oli merkin voidemainen Compact Foundation -meikkipuuteri. Muistin tuotetta katsellessani, että se oli näyttänyt minulle liian tummalta ja olin siksi päättänyt, että kokeilen sitä jonain sellaisena viikonloppuna, jona pysyttelen kotosalla. Jostain syystä unohdin kuitenkin koko tuotteen, kunnes nyt päätin kokeilla sitä.

Boho on ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja, joka haluaa sanojensa mukaan tarjota oikeanmukaisia, värikkäitä ja edullisia kosmetiikkatuotteita. Olen esitellyt blogissani jo aiemmin merkin ihastuttavan heleän aurinkopuuterin ja hurmaavan luonnollisen sävyisen poskipunan, joten minulla oli merkistä etukäteen jo varsin hyviä mielikuvia.

Boho

Sain voidemaisen meikkipuuterin mukana myös sen levitykseen tarkoitetun Bohon meikkivoidesiveltimen. Meikkipuuterista saamani sävy FCO 01 Beige Diaphane näytti pakkauksessa tummalta, mutta itseasiassa se yllätti minut täysin – aivan kuin koko tuote muutenkin.

Boho

Kun kasvoni ovat ilman meikkipohjaa, on niiden iho hieman kirjava punoituksen ja pisamien vaikutuksesta. Tummat silmänaluset ovat ikuinen riesa ja käytän silmänalusilla mielelläni erillistä peiteainetta, mutta kasvojen iholla minulle riittää kevyempikin meikkipohja kunhan se vain kykenee tasoittamaan ihon sävyä.

Boho

Ja vautsi, Bohon meikkipohja todellakin teki sen. Meikkivoiteen voidemainen koostumus suorastaan suli kasvojeni iholle ja jätti sen mielettömän heleän ja raikkaan näköiseksi.

Boho

Lähikuvassa katsottuna iho näytti tältä ilman meikkipohjaa…

Boho

…ja tältä meikkipohjan jälkeen. Yllätyksekseni voin sanoa, että tämä heleyttävä meikkipuuteri myös mukautui kasvojeni ihonsävyyn erinomaisesti eikä näyttänyt yhtään liian tummalta.

Boho

Täytyy myöntää, ettei saamani meikkivoidesivellin ehkä ollut ihan paras kokeilemani meikkivoidesivellin, mutta ajoi asiansa kiitettävästi. Tuntui, että se jätti kasvoille kuitenkin jonkun verran meikkivoideraitoja, joita sitten häivyttelin sormin. Kokeilin levittää samaa meikkivoidetta myöhemmin suositulla Shiseidon tasapäisellä meikkivoidesiveltimellä, jolla se oli vieläkin parempi työstää kasvoille.

Boho

Meikkipuuteri siis jätti iholle heleän ja luonnollisen kuulaan pinnan ja oli ehdottomasti yksi parhaista hetkeen kokeilemistani uusista meikkipohjatuotteista. Koska sen koostumus oli voidemainen (tuote sisältää paljon hoitavia vahoja ja öljyjä) tuntui se iholla hieman klähmäiseltä, mutta klähmäisyys kuitenkin katosi täysin uudella suosikkipuuterillani, henkäyksen kevyellä By Terryn Hyaluronic Hydra-Powderilla. Lopputuloksena oli tasaisen sävyinen, heleä ja luonnollisen näköinen iho, joka näytti lähes mekittömältä.

Meikkipohjan ainoana miinuksena on, ettei sen voidemainen koostumus kestä kasvojeni iholla täydellisen siistinä aamusta iltaan. Vaikka ihoni onkin kuivuuteen taipuvainen, kiiltelee se silti paikoittain sen verran, että vähemmän puuterimaiset meikkipohjatuotteet saattavat helposti hieman sottaantua päivän aikana eikä tämä tehnyt siinä asiassa poikkeusta. Aion kuitenkin jatkaa tämän meikkivoiteen kanssa kokeiluja, sillä sen verran hyvää jälkeä tämä iholleni teki.

 

Boho
Onko joku muu kokeillut Boho Green Revolutionin meikkipuuteria?


Boho-tuotteita myy esimerkiksi ekokauppa Ekolo. Muut Bohon jälleenmyyjät löytyvät täältä.

4 kommenttia artikkeliin ”Erinomainen luonnonkosmetiikan meikkipuuteri”

  1. Itselleni ainakin vielä tuntematon merkki, mutta teki kyllä näköjään hyvää jälkeä:) p.s. ihosihan on mukavan nätti ja eloisa, ei tuo vielä mikään kirjosieppo ole au naturel ollenkaan!

  2. Mukava lukea luonnonkosmetiikan pohjatuotteista, niitä kun harvemmin vilkkuu etenkään tälläisissä ns. sekakosmetiikkaan keskittyneissä blogissa 🙂

  3. Mulla on ollut tää myös viime aikoina ahkerassa käytössä ja tykkään kyllä. Suosittelen levittämiseen Everyday Mineralsin Flat Top -kabukisivellintä tai jotain vastaavaa, tolla oon ite saanut tämän levittymään supernopeasti ja tasaisesti. Ainoa miinus tuotteelle on, että sen kesto iholla ei esim. hikoillessa ole paras mahdollinen.

Kommentointi on suljettu.