Tarpeellinen käkätin?

Kahtokeehan, hyvät naiset, mitä Clinique on tuonut markkinoille!
Maailmalla on jo vuosia hypetetty Clarisonic-merkin sähkökäyttöisestä ihoa puhdistavasta harjasta, mutta nyt myös Clinique on lähtenyt samalle linjalle.
Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush on ihonpuhdistuksen apuväline, joka auttaa puhdistamaan ihon ja ihohuokoset tehokkaasti, mutta hellävaraisesti jättäen jälkeensä puhtaan, heleän ja pehmeän ihon. Kerran päivässä käytettävä puhdistusharja ei kuitenkaan itsessään ole meikin poistoon tarkoitettu väline, vaan sitä käytetään iholla vasta meikin puhdistuksen jälkeen viimeistelemässä ihonpuhdistus ja yhdessä Cliniquen ihonpuhdistukseen tarkoitetun kasvosaippuan kanssa. Kahtentyyppisistä harjaksista koostuvalla sähköisellä puhdistajalla käydään ensin poskien ihoa viidentoista sekunnin verran läpi käyttäen harjan valkoisia harjaksia. Tämän jälkeen kasvojen t-alue käsitellään viidentoista sekunnin ajan harjan vihreillä harjaksilla, minkä jälkeen iho ja harja huuhdellaan vedellä puhtaaksi, käsitellään merkin kevyesti kuorivalla kasvovedellä ja viimeistellään kosteusvoiteella.

Minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen näihin kasvoharjoihin. Ne kuulostavat ihanilta ja varsinkin Clarisonicin paljon hypetetty harja on ollut mielessäni usein ja paljon. Minun on tehnyt kovasti mieli hankkia se, mutta sitten olen aina alkanut miettiä, olisiko sekin sittenkin vain yksi turha vekotin, joka ilmankin voisin pärjätä. Tulisinko sitten loppujen lopuksi käyttäneeksi sitä jatkuvasti alkuinnostuksen laannuttua?
Mitä mieltä te olette näistä sähköisistä ihonpuhdistusharjoista? Onko jollakin sellainen säännöllisessä käytössä ja oletteko huomanneet sen käytössä aivan erityiseksi must have -tuotteeksi?

18 kommenttia artikkeliin ”Tarpeellinen käkätin?”

 1. Itse omistan Clairsonic Mian ja pakko sanoa että sen käyttö on jäänyt melko vähille. Liikaa "duunia". Clairsonicia tulee käytettyä vain lähinnä sellaisina päivinä jolloin muutenkin hemmottelen itseäni ja ihoani enemmän ja minulla on enemmän aikaa.

  Itseäni häiritsee myös harjapään likaantuminen; Clairsonic suosittelee että harja vaihdettaisiin noin kolmen kuukauden välein, mutta itseäni niinkin pitkä vaihtoväli vähän ällöttää. Omassa käytössä harjapää likaantuu jo parin viikon käytön jälkeen vaikka pesisinkin sen saippualla. Lisäksi vaihtopäitä ei saa Suomesta ja ne eivät ole mistään halvimmasta päästä.

  Ihan kiva vehje joo, mutta ei 150e arvoinen. Cliniquen versio taisi kuitenkin olla vähän edullisempi ja itseäni ainakin kiehtoo siinä tuo kahteen eri tarkoitukseen soveltuva harjapää, kuulostaa paljon kätevämmältä yhdistää kaksi harjaa yhteen kuin Clairsonicin kaikki tusina harjapäätä mihin lie eri tarkoituksiin.

 2. Mulla on ongelmarasvainen iho ja se tekee ihosta tunkkaisen oloisen ja röpelöisen, tekisi mieli kuoria iho joka päivä. Nyt mulla on ollut Oriflamen vastaava harja käytössä nelisen kuukautta ja se on tehnyt ihoon selkeän muutoksen. Iho ei enää rasvoitu niin paljon ja harja puhdistaa sen tosi sileäksi ja pehmeäksi, enkä kuori ihoani muilla tuotteilla kuin harvoin. Ihon kunto on parantunut myös selkeästi, finnejä tulee enää hyvin harvoin, ihon väri on kirkastunut, punoitus vähentynyt ja ylipäätään iho näyttää paremmalta. Harjan lisäksi mukana tulee kolme muutakin puhdistuspäätä, joilla saa hellemmän puhdistuksen. En voisi enää olla ilman!

 3. Monta kertaa ollut aikeissa hankkia Clarisonicin, mutta luulen, että tää harjaus ei välttämättä ole hyväksi mun pintakuivalle ja ajoittain herkälle iholle. Rasvaisella iholla takuulla toimii.

 4. Itse hankin tänään Silk´n sonic clean plus -kasvoharjan, mutta en ole vielä päässyt testaamaan sitä (on latautumassa). Mun ongelmana on t-alue, joka tuntuu ihan koko ajan puskevan esiin jotain epämääräistä mönjää. Toivon siis, että saisin tuosta harjasta avun tähän vaivaan.

  Jos joku lukijoista muuten omistaa tuon samaisen harjan, niin laittaisiko kommentteja? Tuossa pitäisi olla 4 eri "tehoa", mutta ohjekirjassa ei lue ollenkaan, mitä/millaisia ne ovat. Tästä jos jollakin olis tietoa, olisin kiitollinen 🙂

  • Olen nyt parina iltana käyttänyt tuota kasvoharjaa ja olen tyytyväinen hankintaani! Selkeästi iho tuntuu raikaammalta ja näyttää hehkeämmältä (vaikka olenkin vuosia käyttänyt kaksoispuhdistusta ja nytkin käytän harjaa puhdistuksen kakkosvaiheessa). Olen positiivisesti yllättynyt siitä, miten hellävarainen tuo harja on. Eli eiköhän tuo tule jäämään vakkarikäyttöön, aluksi nyt jokapäiväiseen, myöhemmin ehkä harvempaan.

   Tosin vieläkään en ole saanut selvillä noiden 4 tehon käyttötarkoitusta 😀 Pitäisköhän ottaa yhteyttä maahantuojaan, vai mistähän asiaa voisi tiedustella? Mutu-tuntumalla mennään tällä hetkellä…

 5. Mäkin oon haaveillut tosta Clarisonicin harjasta, mutta olen epäillyt, ettei se tekisi oikeasti hyvää herkälle iholleni, kun kuorintavoiteitakaan en uskalla naamaani laittaa (paitsi kerran kuussa tosi tosi tosi hellästi). Ja nuo harjat on varmaan kuorintavoiteita "raaempia" kasvoille 😀

  • En usko, että ovat raaempia, sillä ne on kuitenkin suunniteltu päivittäiseen käyttöön ja saatavilla on myös herkälle iholle oma harjansa. Voi kyllä silti olla, että on liian tujua päivittäiseen käyttöön. :/

 6. mulla on joku 60 euron kasvoharja, olikohan juuri tuo silkn sonic clean (en oo varma, tilasin prismasta). Käytän joka toinen päivä ja en kyllä luopuis siitä. Iho pysyy paljon sileämpänä ja "puhtaampana". Jos menis rikki nii ostaisin ehdottomasti uuden.
  Toiselle lukijalle tiedoksi että tässä on kaks eri tehoa 🙂

 7. Olen miettinyt noista puhdistusharjoista, että miltäköhän ne alkavat näyttää ankarassa käytössä. 🙂

 8. Käytössä on clarisonic mia ja tykkään kovasti. Käytössä on myös cliniquen kakkospihdistus ja miaa käytän vasta sen jälkeen kun meikit on pesty pois. Ajatus pyöritellä meikinjämiä naamassa on jotenkin hullunkurinen. On harja pysynyt hienona ja mun iho on mahtavassa kunnossa! Käytän päivittäin, ja hellävaraisin harja tuli mukana ja se on ollut hyvä kun on kuivempi ilma. Normaalia harjaa oon käyttäny kesän ajan 🙂

Kommentointi on suljettu.